Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dun karbonhidrat çok oldu farkindayim ama aksami hafif geçirdiğini düşünüyorum :oops: disarda olunca ara ogun yapamadim ve cok aciktim. Ara ogun megerse ne kadar onemliymis onu anladim. Siz siz olun ara ogun mutlaka yapin kizlar.

Ara öğün ana öğün hele kahvaltı çok önemli :) Sen bakma bana aç bırakma kendini. Yeterkli sağlıklı beslen.

Sonrasında spor , egzersiz yaptım ama hepsini yakmamışımdır heralde. sevindirici olan tarafı bugün 2 defa tuvalete çıktım. bugün daha çok spor yapcam bi tartılayım bide bakalım .

kıskandım ki dünkü kaçamaklarımdan sonra :KK43:

Spora devam. Tartılınca banada söyle merak ettim. Yinede yarın çık istersen regl etkisi iyice hafifler.

öğlen yemeğinde tavuk baget varmış. çorba, tavuk salata yoğurt yaparım. akşamda brokolili bulgur pilavı tamamdır :)

Güzel. Hemen bende bakayım ne varmış.
Mercimek çorbası
Etli yaprak sarma. 3,4 tanedir.
Yoğurt
salata :kk77:

Bugun antalyaya gittik
Kahvalti yapmadan saat 12 gibi felan iskender yedim ama az yedim yarim sayilir
Sonra dondurma yedim bikac saat aonra eve geldik hastalandim midemi usuttum galiba havaya aldanip dondurma yedim :KK43: eve gelince cikardim onlarida midemi tutsun diye diyet form corekotlu biskuvi yedim cok aciktim tekrar tantuni yedim lavas ekmeginde bide ayran bugunku menum bu :KK43: yarinda sagkik ocagina gidip kan vericem kizim ve benim icin :KK43:
Keşke daha hafif birşeyler deseydin tantunide yağlı iyice bulunmasını miden
Dün çok yoğun ve yorucuydu. 8 de yattim. Göz ucuyla bi bakayım foruma dedim ama kapanmış gözlerim
Sabah haşlanmış yumurta börek çay
Öğle ızgara tavuk salata
Aralar badem çay leblebi
Aksam ızgara balık salata Pancar turşu ( kalorisi nedir bilmiyorum :) )
Biraz çikolata :oops:
Olmuyor böyle börek çikolata ve spor yok miktarları neler bunların
günaydın kızlarr :)

itiraf :KK43:
dün akşam çok fena cozuttum ben :KK43: teyzemler çaya çağırdı 2 tane ekler, 1 tane baklava, çekirdek yedim. sabahta regli oldum. o patlamayı ondan yaşadım demekki. tabi sonrasında birsürü egzersiz yaptım . keşke baklavayı yemeseydim eklerle yetinseydim pişman olmazdım. neyse spor yapacağım bugün öğlen ve akşam dengeleyeceğim. sabahta ekmeğim olmadığı iiçin simit yemek zorunda kaldım. regli olduğum zaman iştahım biraz daha fazla açık oluyor uyuz oluyorum kendime ama telafileri yapılacak. akşam brokolili bulgur pilavı yapcak kardeşim artık öğlenide iyi geçiririm.
Sen korumada son telafi edersin listede kiler götürmüş yine :(
hira1994 hira1994 gecmis olsun canim.
masalimsii masalimsii arada olur oyle seyler egzersizle telafi etmissin zaten.
@erigim kaptan 2 gundur odev vermiyorsun olmuyo boyle :))

Günaydın kizlar. Evde agza atilcak pek bisey kalmamis. Bi markete gitmem gerek. Sebze falan alcam.

Ya dun esime sinir oldum benden sonra diyete basladi 11 kilo verdi 93 kilodan 82 ye dustu yakinda benden zayif olcak :KK43: sinsi planlarim var esime en sevdigi yemekleri tatlilari yapcam :))
Kız ödevi yapan mi var :( ötesi başlayacağını not alacağım kim ne yapti
Dünkü menüm
Sabah : 1,5 yumurta (1 çk tereyağında pişti), 1 çatal peynir, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 2 kuru incir
Öğlen: 5 kaşık ıspanak kavurması, 1 çb yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 avuç kuru hünnap, 1 sb süt
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, fırında hamsi, roka, turp
Ara: 3 kestane, 1/2 elma, 1/2 portakal
Su: 2,5 litre
Spor: :KK43:
@erigim verdiğin sporları yapacak gücüm yok inan ki, bu haftasonu kv gidecek o zaman rahat yaparım. Kv sürekli gezmek istiyor eşim de akşama kadar işte olunca gezdirmek bana kaldı :KK43:
Bugün de bi arkadaş çağırdı, badiresiz atlatırım inşallah :KK17:
Güzel geçir iyi tercihler yap akşam menun gayet güzel
Günaydın sevgili tatlı mı tatlı bayanlar.:KK3:

Sporumu yaptım,kahvaltımı yaptım ve kahvemi içerken sizlere sevgiyle klavye başından selamlıyorum.:rolleyes:

Kahvaltı:

2 ceviz
1 yumurta
2 domates
2 parmak sütle nescafe

35 dk spor :KK8:
Ohh misss
O planlar ters tepmesin, evde güzel yemekler olunca dayanabilecek misin? Bence yapma adam ne güzel kilo vermiş ona bakıp sen de gaza gel:KK49:
Benimki de 90 kilo bi 10 kilo verse çok iyi olacak, boyu uzun diye kafaya takmıyor ama göbek fırladı yumurta gibi :KK57:
Benimkininde göbek vardı ama yok olmuş iki arada bi derede :D çok hızlı veriyorlar hiçte dikkat ettiğini görmedim
Günaydın kızlar:KK36:
@erigim çok teşekkür ederim canım. Dün eşimde yaptım karşımdan, bu ne diyor, şifa sen iç defim, kızı m hadi hayırlısı diyor :KK70:ama benim ev kebapçı solladı, o koku tarif edilemez :KK70:
@Karacamdan Kelebek sağol canım, dikkat etmeğe çalışıyorum, umarım mükafatını görürüm.
Evet kokusu baya etkili :D süper gidiyor katılımın canım
Dünkü menüm:

Sabah:
3 ceviz +1 küçük muz

ara:
1 yeşil elma

Öğle menüm;
2-3 yk çorba
yarım kase yoğurt
mantarlı tavuk yemeği
az peynirli salata

ara: 1 kupa süt ile yapılmış kahve

ara: 1 yeşil elma + 2 ceviz

Akşam:
Salata
1 küçük tavuk pirzola (gerçekten küçüktü :KK70:)
Yarım tabak yoğurtlu karnabahar

Su: 3 litre :KK8:
Spor: 1 saat :KK6: ( 30 dk cross + 15 dk eliptik bisiklet+ 15 dk ağırlık( kalça, iç bacak, arka bacak, kol,)
Supeerrrr
Yumurtasız hayatın ne kadar kötü olduğunu hatırladım dün :KK70:

Rutin görüşme. Psikoterapiye gidiyorum. Çocukluğuma iniyoruz :KK70:Daha ergenliğe erişemedim.:KK53:

annemiz çok acıkmış neler yemiş. :kk77:
gerçekten iniliyor mu o çocukluğu:D

Tünaydın desem yeridir öğle oldu
Gripmiyim nezlemi belli değil aslında zencefil tam etki etmesini engelliyor galiba sadece dehşet baş agrim var hiç birşey fayda etmedi gecede kustum ama yine geçmedi
Sıcak bi duş aldım yok yok yok geçmiyor :KK43:

Ara öğün ana öğün hele kahvaltı çok önemli :) Sen bakma bana aç bırakma kendini. Yeterkli sağlıklı beslen.

Spora devam. Tartılınca banada söyle merak ettim. Yinede yarın çık istersen regl etkisi iyice hafifler.

Mercimek çorbası
Yoğurt

aynen spor alışkanlık olmaya başladı sanki artık :) yaz gelse yürüyüşte eklenecek bide :) az hareketler ama cidden etkili egzersizler yapıyorum sıkılaşmak adına :)

şuanda karnımda bi kitle var sanırım acı veren :) görüntü adına şişkin hissetmiyorum şükür ki :) 56,5 tum en son 57,5 ve 56,5 arası gidip geliyorum bakalım bugün yada yarın ne çıkacağım :)

senin menüde güzel canımcım.

Sen korumada son telafi edersin listede kiler götürmüş yine :KK43:

Kız ödevi yapan mi var :KK43: ötesi başlayacağını not alacağım kim ne yapti

Ohh misss

Benimkininde göbek vardı ama yok olmuş iki arada bi derede :KK70: çok hızlı veriyorlar hiçte dikkat ettiğini görmedim

Evet kokusu baya etkili :KK70: süper gidiyor katılımın canım

Supeerrrr
gerçekten iniliyor mu o çocukluğu:KK70:

aynen ben telafisini bi şekilde yapmaya çalışıyorum. spor bile yapıyorum artık :D kkızlarda kaçamakları bıraksın , bu hafta güzel rakamlar görmek istiyoruz

aynen spor alışkanlık olmaya başladı sanki artık :) yaz gelse yürüyüşte eklenecek bide :) az hareketler ama cidden etkili egzersizler yapıyorum sıkılaşmak adına :)

şuanda karnımda bi kitle var sanırım acı veren :) görüntü adına şişkin hissetmiyorum şükür ki :) 56,5 tum en son 57,5 ve 56,5 arası gidip geliyorum bakalım bugün yada yarın ne çıkacağım :)

senin menüde güzel canımcım.

aynen ben telafisini bi şekilde yapmaya çalışıyorum. spor bile yapıyorum artık :KK70: kkızlarda kaçamakları bıraksın , bu hafta güzel rakamlar görmek istiyoruz
Kacamaga devam eden gider açık açık söyledim daha öncede :!!!! Listelerde kaçamak oldukça sporda olmayınca diğerlerinde o yedi bende yerim kafasında yssiyir

Gunaydin arkadaslar
Bugun daha iyiyim sukur
Kahvtim
2 dilim ekemk
Menemen
Zeytin
Peynir
Cay
Bide 4 tatli kasigi sutlac

Tatlim çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Dünkü memnun biraz zayif kalmis ama bas agrindan sanirim.
Gripmiyim nezlemi belli değil aslında zencefil tam etki etmesini engelliyor galiba sadece dehşet baş agrim var hiç birşey fayda etmedi gecede kustum ama yine geçmedi

Dün ki menü
Sabah
1yumurta
1 küçük muz

Ara
1/4 simit

Öğle-ikindi gibi bi saat
Yogurt çorbası
Yulaflı yoğurt bir kase

Akşam
Mide bulantisindan yiyemedim

Su:2.5lt
Spor:6700 adim

Evet canim günün en önemli öğünü sağlam bi kahvalti. Kahvalti iyi olursa gün güzel devam ediyor. Çok acikmiyor insan. Özellikle yumurta yenince çok tok tutuyor.

Mercimek çorbası
Yoğurt

Canim takim olarak enerjimiz çok yuksek. Ama kilo verme konusunda neden boyleyiz neden ortalamamiz hep cookk düşük bi turlu anlayamadım :( bi yerlerde eksik kalıyoruz
Kacamaga devam eden gider açık açık söyledim daha öncede :!!!! Listelerde kaçamak oldukça sporda olmayınca diğerlerinde o yedi bende yerim kafasında yssiyir

Sen korumada son telafi edersin listede kiler götürmüş yine :KK43:

Kız ödevi yapan mi var :KK43: ötesi başlayacağını not alacağım kim ne yapti

Ohh misss

Benimkininde göbek vardı ama yok olmuş iki arada bi derede çok hızlı veriyorlar hiçte dikkat ettiğini görmedim

Evet kokusu baya etkili :KK70: süper gidiyor katılımın canım

Supeerrrr
gerçekten iniliyor mu o çocukluğu:KK70:

Valla benim doğumumdan başladık. Sezaryan mı normal doğum mu? Planlı bir çocukmuymuşum. Annem babam ne yaparmış. Nasıl bir çocukluk geçirmişim. Nasıl bir yerde nerede büyümüşümden başladık. Kronolojik sıra ile gideceğiz dedi. :KK70:

Geçmiş olsun kaptan. Bu aralar herkeste bir kusma olayı var. Üşütmüş olabilir misin?

Dün ki menü
Sabah
1yumurta
1 küçük muz

Ara
1/4 simit

Öğle-ikindi gibi bi saat
Yogurt çorbası
Yulaflı yoğurt bir kase

Akşam
Mide bulantisindan yiyemedim

Su:2.5lt
Spor:6700 adim

Güzel menü kaptan. Rahatsızlığından menü atlamana bir şey diyemiyorum.:(

Gunaydin arkadaslar
Bugun daha iyiyim sukur
Kahvtim
2 dilim ekemk
Menemen
Zeytin
Peynir
Cay
Bide 4 tatli kasigi sutlac

Geçmiş olsun canım.
Ben artık kaçamakların için bir şey diyemiyorum. Evet sütlaç 4 kaşık çok değil. Kalorini dengelersen sıkıntı yok lakin farkındaysan hemen hemen hergün menünde bir şeyler oluyor . Gerçekten kilo vermezsen inan bunlardan dolayı olacak. Misal koruma döneminde olsan çok güzel idare edersin ama koruma da değilsem. Bilemedim...

Canim takim olarak enerjimiz çok yuksek. Ama kilo verme konusunda neden boyleyiz neden ortalamamiz hep cookk düşük bi turlu anlayamadım :KK43: bi yerlerde eksik kalıyoruz

Kaçamaklarla doğru orantılı. Bu aralar hastalık vs oldu ondan diye düşünüyorum.

menümdeki gidişat;

sabah: simit

öğlen: havuç çorbası, 3 kaşık bezelyeli bulgur pilavı,tavuk baget, salata, yoğurt

akşamda brokolili bulgur pilavı olacak. sonrasında da spor

Güzelll. Afiyet olsun canım.:KK9:

Kahvaltim; 2 haslanmis yumurta, yeşillik, 5zeytin, 1 KK peynir, 2 parça kasar, 2 dilim ekmek

Ara olarak kefir ve kuruyemiş dusunuyorum

:nazar::nazar::nazar:

Menümüm gidişatı

Kahvaltı:

2 ceviz
1 yumurta
2 domates
2 parmak sütle nescafe

Ara: yok

Öğle:

Yarım kase mercimek çorbası
4 tane etli yaprak sarma
Kocaman bir kase salata
1 yk yoğurt

ara: henüz karar vermedim. :KK70:
1 yeşil elma yerim.

ara: 1 elma daha

eğer akşam spora gitmeye karar verirsem; 1 activia+3 ceviz yiyeceğim.
Yok eğer gitmezsem akşam eve gidip akşam yemeğimi yiyeceğim.

Akşam:
Salata
Çorba
1 dilim ekmek (kaç gündür ekmek yemiyorum. Tadını unuttum :KK70:)

Back
X