Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümüm gidişatı

Kahvaltı:

2 ceviz
1 yumurta
2 domates
2 parmak sütle nescafe

Ara: yok

Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası
4 tane etli yaprak sarma
Kocaman bir kase salata
1 yk yoğurt

ara: henüz karar vermedim. :KK70:
1 yeşil elma yerim.

ara: 1 elma daha

eğer akşam spora gitmeye karar verirsem; 1 activia+3 ceviz yiyeceğim.
Yok eğer gitmezsem akşam eve gidip akşam yemeğimi yiyeceğim.

Akşam:
Salata
Çorba
1 dilim ekmek (kaç gündür ekmek yemiyorum. Tadını unuttum :KK70:)

@erigim öğlen menüleriniz aynı sanki :)

canım spora hergün gitmek iyi mi benim bildiğim kadarıyla haftada en fazla 4 gün gidilmeli, ama çokta emin değilim bilemedim :)

Valla benim doğumumdan başladık. Sezaryan mı normal doğum mu? Planlı bir çocukmuymuşum. Annem babam ne yaparmış. Nasıl bir çocukluk geçirmişim. Nasıl bir yerde nerede büyümüşümden başladık. Kronolojik sıra ile gideceğiz dedi. :KK70:

Geçmiş olsun kaptan. Bu aralar herkeste bir kusma olayı var. Üşütmüş olabilir misin?

Güzel menü kaptan. Rahatsızlığından menü atlamana bir şey diyemiyorum.:KK43:

Geçmiş olsun canım.
Ben artık kaçamakların için bir şey diyemiyorum. Evet sütlaç 4 kaşık çok değil. Kalorini dengelersen sıkıntı yok lakin farkındaysan hemen hemen hergün menünde bir şeyler oluyor . Gerçekten kilo vermezsen inan bunlardan dolayı olacak. Misal koruma döneminde olsan çok güzel idare edersin ama koruma da değilsem. Bilemedim...

Kaçamaklarla doğru orantılı. Bu aralar hastalık vs oldu ondan diye düşünüyorum.

Güzelll. Afiyet olsun canım.:KK9:

:nazar::nazar::nazar:
Haklisin canim motivem iyice dustu surekli kusuyorum bu aralar kilo yarinda adey olacam ama cikolata yememeye gauret ediyirum :( aksam da tavuk corbasi icicen bide haslammis tavuk yaoicam hrm mideme de iyi gelir :(

Gunaydin canimciklarimmm :)))
:KK68::KK24:

Bugün dayanamadım tartıya çıktım, bu haftaki hedefime ulaşmışım bu gazla bişey yemem merak etme:KK66: cumaya kadar biraz daha versem süper olur:KK71:
süpersin KraliceElsa KraliceElsa canım.bu hafta bu haberlere çok ihtiyacımız var.:KK9::KK6:

KraliceElsa KraliceElsa sagol tatlimm. Bu hafta kv'ne rağmen iyi gidiyorsun tatlimm menülersuper tebrikler :))
@Karacamdan Kelebek tatlim seninde menüler ve spor superrrrr
Kanguru_ Kanguru_ sahalata iyi dönüş yaptin. Esinide takma kafana erkeklerin metabolizması daha hizli calisiyor. Ama ona yedireyim diye sende yemeyesin sakinnn :))
masalimsii masalimsii canim erken regli olan iyi olmuş ödem gider. Arada kacanaklar olur çok takilma dengeledigin surece sıkınti yok@La_vinya tatlim iyi gidiyorsun aynen devam
teşekkürler kimyager1508 kimyager1508 canım,sayenizde:KK9::KK68:

Keşke daha hafif birşeyler deseydin tantunide yağlı iyice bulunmasını miden

Olmuyor böyle börek çikolata ve spor yok miktarları neler bunların

Sen korumada son telafi edersin listede kiler götürmüş yine :KK43:

Kız ödevi yapan mi var :KK43: ötesi başlayacağını not alacağım kim ne yapti

Güzel geçir iyi tercihler yap akşam menun gayet güzel

Ohh misss

Benimkininde göbek vardı ama yok olmuş iki arada bi derede :KK70: çok hızlı veriyorlar hiçte dikkat ettiğini görmedim

Evet kokusu baya etkili :KK70: süper gidiyor katılımın canım

Supeerrrr
gerçekten iniliyor mu o çocukluğu:KK70:
teşekkür ederim @erigim kaptanım:KK68::KK9:

Tünaydın desem yeridir öğle oldu
Gripmiyim nezlemi belli değil aslında zencefil tam etki etmesini engelliyor galiba sadece dehşet baş agrim var hiç birşey fayda etmedi gecede kustum ama yine geçmedi
Sıcak bi duş aldım yok yok yok geçmiyor :KK43:
çok geçmiş olsun@ eriğim .eğer içebilirsen bol limon ve baharatlı tavuk suyu çorba iç canım.baş ağrısının muhtemelen havalarla da alakası var galiba ,2 gün önce aynı şekilde bir baş ağrısı anlatamam ,neyse ki ertesi güne bir şey kalmadı.

aynen spor alışkanlık olmaya başladı sanki artık :) yaz gelse yürüyüşte eklenecek bide :) az hareketler ama cidden etkili egzersizler yapıyorum sıkılaşmak adına :)

şuanda karnımda bi kitle var sanırım acı veren :) görüntü adına şişkin hissetmiyorum şükür ki :) 56,5 tum en son 57,5 ve 56,5 arası gidip geliyorum bakalım bugün yada yarın ne çıkacağım :)

senin menüde güzel canımcım.

aynen ben telafisini bi şekilde yapmaya çalışıyorum. spor bile yapıyorum artık :KK70: kkızlarda kaçamakları bıraksın , bu hafta güzel rakamlar görmek istiyoruz
kesinlikle masalimsii masalimsii bende resmen gün sayıyorum,havalar az daha düzelse hemen başlıyacağım yürüyüşe.:KK6:

Sagol canim bugun daha iyiyim agzimin ici yara olmus :KK43: dudagim ucukladi bidr
tekrardan çok geçmiş olsun hira1994 hira1994 canım.

bugün ki menüm;
kahvaltı,
1 dilim ekmek
3 dilim sucuk
2 fincan çay
2 zeytin
az marmelat
ara.
1 tarçınlı muz

1 kupa ıhlamur+elma+tarçın+karanfilli çay

1 kupa az sütle nescafe

1 muz

akşam,
1 dolma ve bol yoğurt(1 tane yeter umarım:KK22:)

su 1 lt içtim şimdilik:KK24:

bugün ki menüm;
kahvaltı,
1 dilim ekmek
3 dilim sucuk
2 fincan çay
2 zeytin
az marmelat
ara.
1 tarçınlı muz

1 kupa az sütle nescafe

1 muz

akşam,

muz 2 tane fazla olmuş sanki canım.

@erigim öğlen menüleriniz aynı sanki :)

canım spora hergün gitmek iyi mi benim bildiğim kadarıyla haftada en fazla 4 gün gidilmeli, ama çokta emin değilim bilemedim :)

Ya spor hocasına sordum. Normalde 2 günde 1 yapılır ama sen istersen daha çok gidebilirsin dedi. Sabah gitmen daha iyi dedi. Hem sabah hem akşam da gidebilirsin dedi. Senin keyfine kaldı dedi. Dedi de dedi üff :KK70:

bugün ki menüm;
kahvaltı,
1 dilim ekmek
3 dilim sucuk
2 fincan çay
2 zeytin
az marmelat
ara.
1 tarçınlı muz

1 kupa az sütle nescafe

1 muz

akşam,

Canım muzun fazlası bünye alışık olmayınca kabız yapar. Aman dikkat.
Akşama kadar acıkacağını düşünüyorum.
Al eline bir kase yoğurt ister sade ye ister pul biberi at azcık. onu ye. Akşamda dolmalar küçükse 2 tane ye.

KraliceElsa KraliceElsa sagol tatlimm. Bu hafta kv'ne rağmen iyi gidiyorsun tatlimm menülersuper tebrikler :))
@Karacamdan Kelebek tatlim seninde menüler ve spor superrrrr
Kanguru_ Kanguru_ sahalata iyi dönüş yaptin. Esinide takma kafana erkeklerin metabolizması daha hizli calisiyor. Ama ona yedireyim diye sende yemeyesin sakinnn :))
masalimsii masalimsii canim erken regli olan iyi olmuş ödem gider. Arada kacanaklar olur çok takilma dengeledigin surece sıkınti yok@La_vinya tatlim iyi gidiyorsun aynen devam
Bende ondan korkuyorum zaten :))
Keşke daha hafif birşeyler deseydin tantunide yağlı iyice bulunmasını miden

Olmuyor böyle börek çikolata ve spor yok miktarları neler bunların

Sen korumada son telafi edersin listede kiler götürmüş yine :KK43:

Kız ödevi yapan mi var :KK43: ötesi başlayacağını not alacağım kim ne yapti

Güzel geçir iyi tercihler yap akşam menun gayet güzel

Ohh misss

Benimkininde göbek vardı ama yok olmuş iki arada bi derede :KK70: çok hızlı veriyorlar hiçte dikkat ettiğini görmedim

Evet kokusu baya etkili :KK70: süper gidiyor katılımın canım

Supeerrrr
gerçekten iniliyor mu o çocukluğu:KK70:

Tünaydın desem yeridir öğle oldu
Gripmiyim nezlemi belli değil aslında zencefil tam etki etmesini engelliyor galiba sadece dehşet baş agrim var hiç birşey fayda etmedi gecede kustum ama yine geçmedi
Sıcak bi duş aldım yok yok yok geçmiyor :KK43:
ben yapiyorum dediklerinickaptan caliskan ogrenciyim ben :)

Ya spor hocasına sordum. Normalde 2 günde 1 yapılır ama sen istersen daha çok gidebilirsin dedi. Sabah gitmen daha iyi dedi. Hem sabah hem akşam da gidebilirsin dedi. Senin keyfine kaldı dedi. Dedi de dedi üff :KK70:

Al eline bir kase yoğurt ister sade ye ister pul biberi at azcık. onu ye. Akşamda dolmalar küçükse 2 tane ye.

farkındayım kızlar ama çookk acıktım ve o an gözümün önünde görünce dayanamadım yedim.akşamı da çok geç yemeyeceğim @Karacamdan Kelebek canım.yok canım çok büyük değil.yoğurdu bol yerim doymazsam 2 tane yerim.

Bi araştır istersen canım onu. :)

Gunaydin arkadaslar
Bugun daha iyiyim sukur
Kahvtim
2 dilim ekemk
Menemen
Zeytin
Peynir
Cay
Bide 4 tatli kasigi sutlac
Canım ufak ufak hergun kaçamak var ve sporda yapmiyorsun az kaldı bozusmak uzereyiz bi bikmislik var sende toparlanan bu haftada artı cikarsan :(
biraz hırs ve hedef lazım bizim takıma canım.

Canim takim olarak enerjimiz çok yuksek. Ama kilo verme konusunda neden boyleyiz neden ortalamamiz hep cookk düşük bi turlu anlayamadım :KK43: bi yerlerde eksik kalıyoruz
Sebep belli aramıza çok iyi çok iyi kankiyiz ama maalesef sadece muhabbete gelenler var bizde bu samimiyetten idare ettik hata buydu idare etmeyecek direk müdahale edeceğiz bu bence

ooo supersin ödev 100ip atlama

Hastalık demedim çıktım dışarı kuzeyi parka goturdum gezdirdim bende yürümüş oldum
Menü
Sabah(10:00)
2dlm ekmek
1yumurta
Yeşillik
Peynir2kk
1ck vişne reçeli

İkindi(16:00)
2kucuk boy lahmacun
Salata
Ayran

Bi kahve içeceğin şimdi sonrada max karnabahar yerim

Kızlar ben geldim; komşu gezmesini badiresiz geçirdim sayılır. Salata, yarım börek ve ucundan bi ısırık kek ile atlattım:)
@Karacamdan Kelebek ben de hergün spor yapılmaz diye biliyorum; body forumda okudum kaslar spor yaparken parçalanıyormuş ertesi gün daha güçlü bir şekildenyenileniyormuş, eğer ara vermezsen yenilenmeye fırsatı olmaz ve kas kaybı olurmuş :(
@La_vinya çok acıktım yedim demişsin ya, çok açıkmadan hafifçe atıştırsaydın krize girmezdin, vücudunu aç bırakınca kaçamak kaçınılmaz oluyor :KK53:
masalimsii masalimsii bittin sen :KK11: kv gitsin gösterecem gününü. Ah ah bi de spor yapsam fıstık gibi gacı olacam da neyse:KK76:
@erigim geçmiş olsun, dikkat et meyve ye biraz iştahın yoksa da zorla kendini :KK34:
Senin eşin pastacı iyi vermiş kiloyu benimki pastacı olsa nolurdu bilmiyorum :KK70:
Kv beni özel şöför niyetine kullanıyo, yarın çarşıya gidecekmişiz, daha alışverişe doyamadı, genç kız sanki:KK53:

Kızlar ben geldim; komşu gezmesini badiresiz geçirdim sayılır. Salata, yarım börek ve ucundan bi ısırık kek ile atlattım:)
@Karacamdan Kelebek ben de hergün spor yapılmaz diye biliyorum; body forumda okudum kaslar spor yaparken parçalanıyormuş ertesi gün daha güçlü bir şekildenyenileniyormuş, eğer ara vermezsen yenilenmeye fırsatı olmaz ve kas kaybı olurmuş :KK43:
@La_vinya çok acıktım yedim demişsin ya, çok açıkmadan hafifçe atıştırsaydın krize girmezdin, vücudunu aç bırakınca kaçamak kaçınılmaz oluyor :KK53:
masalimsii masalimsii bittin sen :KK11: kv gitsin gösterecem gününü. Ah ah bi de spor yapsam fıstık gibi gacı olacam da neyse:KK76:
@erigim geçmiş olsun, dikkat et meyve ye biraz iştahın yoksa da zorla kendini :KK34:
Senin eşin pastacı iyi vermiş kiloyu benimki pastacı olsa nolurdu bilmiyorum :KK70:
Kv beni özel şöför niyetine kullanıyo, yarın çarşıya gidecekmişiz, daha alışverişe doyamadı, genç kız sanki:KK53:
yaptiklarinin tadına bakmiyo baktiriyo bol bol meyve yer o
Ohh ne güzel gezdir ergeni:D

@Karacamdan Kelebek ben de hergün spor yapılmaz diye biliyorum; body forumda okudum kaslar spor yaparken parçalanıyormuş ertesi gün daha güçlü bir şekildenyenileniyormuş, eğer ara vermezsen yenilenmeye fırsatı olmaz ve kas kaybı olurmuş :KK43:
KraliceElsa KraliceElsa bu hafta biraz zorladım kendimi canım. Yaptığım sağlıklı değil, yani bir ö Ğün atladım ve ev dede yoruldum bu gün ama atlattım şükür.
Seni de tebrik ederim iradenden için. :KK9:

Benimde az önce gözüm döndü 5 tane daha etli yaprak sarma yedim. Akşam sadece salata yiyeceğim.
İkimizde başaramadık.

O spor işini ben sorayım başka hocalarada.

Back
X