menüm
sabah çeyrek simit, peynir,zeytin
öğle
1 kase ezogelin çorba
yoğurt
akşama da nohut ve pilav var (pilavdan 2 kaşık alırım)
sabahtan beri de 2 türk kahvesi (sade), 3 nescafe içtim. Nescafenin bir tanesi 1 parmak sütlü idi
Kızlar ben akşamları aburcuburu bıraktım ama son günlerde meyveye taktım.Daha doğrusu portakala. Hergün 2-3 tane yiyorum. İnşallah pek zararı yoktur..
pilav hiç alma canım. kurubaklagilleri pilavsız yiyince yağ yakıyor ama pilavla yiyince yağ yakım görevi engelleniyor. nohut salata ve yoğurt ye
Ahhhh ahhh, zaten miktarları ayarlayabiliyor olsaydım, şimdi bu hallerde olmazdımkız şu miktarları ayarlasana2-3 tanesinde fazla şeker yağ olarak depolanır vücudunda, yatmadan 3 saat önce 1 tane portakal ye tamamdır.
Ah ah ben de meyveciyim, akşamları eşimle oturup bi koca tabak meyve yerdik ama artık gün içinde tüketiyorum akşam çok canım çekerse birer dilim yiyorumKızlar ben akşamları aburcuburu bıraktım ama son günlerde meyveye taktım.Daha doğrusu portakala. Hergün 2-3 tane yiyorum. İnşallah pek zararı yoktur..
geçmiş olsun canım.kızlar nabersiniz? çok keyifsiz halsizim. işyeri hekimimize tansiyonumu ölçtürdüm 8 e 6 çıktı büyük ihtimal ondan halsizliğim. dün akşamda 9 da uyumuşum sandviç yapamadım simit yedim sabah
geçmiş olsun canım.@erigim Kaptanim dogru soyluyorsunuz. Cig sebze yiyorum aslinda ara ara. Kahvaltida domates filan, cig koftenin yaninda gobek marul yemistim. Onlari yazmamisim. Dun vitaminlerime filan baktirdim, cok sukur vitaminler yukseliste. Bebek isini de bir sure daha beklemeye almaya karar verdik esimle.
Esim ameliyat oldu gecen ay, pazar gunu dikisleriyle ilgili sorun oldu. Ptesi hastanedeydik. Yarasiyla ben ilgileniyorum devamli. Et tavuk filan zaten sevmem, hic dokunamaz oldum son bir aydir.
Dun kahvaltiyi yaptiktan sonra istifra ettim bir de. Ne yediysem geri cikti yani. Yedim diyorum ama ne kadar yemis sayilirim bilmiyorum.
Hic gozumun onunden gitmiyor ameliyat yarasi
100 gr 174 kaloriymiş. Ben de merak ediyordum, sayende baktım.kızlar konserve ton balığını ,diette tüketebilirmiyim.salata yada makarna ile.
Kolay gelsiiiin, canım benim eve de bir el atsan ya. Ortalığı mok götürücek yakında. Acilen dip köşe temizlik lazım. Her haftasonu üstten üstten yapmak fayda etmiyor artık..Ooyy yoruldum yaa saat 10 dan beri temizlik yapiyom kose bucak sadece camlarla tuvalet banyo kaldi. Camlar yarin tuvalet banyo ruzgar uyuyunca. Iyo kalori yaktim aksamda sporumu yaptim m8 okeyyyyy :)))
Aynen benim ev de çok fenaKolay gelsiiiin, canım benim eve de bir el atsan ya. Ortalığı mok götürücek yakında. Acilen dip köşe temizlik lazım. Her haftasonu üstten üstten yapmak fayda etmiyor artık..
Hııım bilmiyordum. Tamam zaten yoğurt kızımla benim fiks menümüz
Sütçüye para ödemekten bıktık, bahçeye inek alıp bağlayacağız
Ahhhh ahhh, zaten miktarları ayarlayabiliyor olsaydım, şimdi bu hallerde olmazdım
selam kızlar
az önce pazardan geldim,inanın elim ayağım titredi bir taraftan kızımı zaptetmek ,bir yandan kalabalık ve alış veriş.şimdi kahve içerek biraz dinleniyorum.
ben gerçekten yaşlandım galiba ,sürekli yorgun düşüyorum.bir de bunun için kızıyorum kendime.
100 gr 174 kaloriymiş. Ben de merak ediyordum, sayende baktım.Mmmmmmh akşama ton balıklı salata mı yesem ki onun da 1 kutusu bana yetmiyor gerçi
dün kü menümü paylaşma dım,
kahvaltı,her günle aynı kaçamak yok.
ara,sütle Türk kahvesi
öğlen,
dilim ekmek
konserve ton balığı
çay bardağı diet cola
ara;
az sütle nescafe
ara;
yarım dı hepsi,
elma,muz,portakal
akşam,
bir dolma+yoğurt+salata
Kızçelerim gelemiyorum ama aklım sizde merak etmeyin kaçamak yok.
O kadar yoğunum ki su bile içmeyi unuttum. Bugün mesaiye kalıyorum. Eve gidince dermanım kalırsa yazacağım size.
Sizi seviyorum.
geliym canim ne demek :) temizlik yapmayi seviyoeum ruzgar ayagima dolanmasa dha iyi olur ama napalim. Ruzgar dogmadan once her hafta dip kose temizlik yapar her hafta yorganlari havalandirir dolaplarin icini disini silerdm ama simdi 15 de bir yapsam sukrediyorm :)Kolay gelsiiiin, canım benim eve de bir el atsan ya. Ortalığı mok götürücek yakında. Acilen dip köşe temizlik lazım. Her haftasonu üstten üstten yapmak fayda etmiyor artık..
Kolay gelsiiiin, canım benim eve de bir el atsan ya. Ortalığı mok götürücek yakında. Acilen dip köşe temizlik lazım. Her haftasonu üstten üstten yapmak fayda etmiyor artık..
Banada şart yarın misafir var şöyle bi supurdum bisuru çocuk yine batircak diye avuttum kendimiAynen benim ev de çok fenadiyete başladığımdan beri iyice pasaklı oldum, kendimi yormamak için üstten üstten süpürüveriyorum:)))
Bahar temizliği yapmak şart oldu artık
Kolay gelsin tatlimKızçelerim gelemiyorum ama aklım sizde merak etmeyin kaçamak yok.
O kadar yoğunum ki su bile içmeyi unuttum. Bugün mesaiye kalıyorum. Eve gidince dermanım kalırsa yazacağım size.
Sizi seviyorum.
15gun mugeliym canim ne demek :) temizlik yapmayi seviyoeum ruzgar ayagima dolanmasa dha iyi olur ama napalim. Ruzgar dogmadan once her hafta dip kose temizlik yapar her hafta yorganlari havalandirir dolaplarin icini disini silerdm ama simdi 15 de bir yapsam sukrediyorm :)
Ahahah gelim canim :)Banada şart yarın misafir var şöyle bi supurdum bisuru çocuk yine batircak diye avuttum kendimi
Kolay gelsin tatlim
15gun muyılda iki çok bile banada gel kız
Naptın sen, ben senin dediğin işleri yılda bi kez yapsam sevinçten göbek atarım. Off çok pasaklıyım sanırım, bir an önce temizlik yapmam lazım. Ama cam silemiyorum maalesef, korkuyorum düşerim diye. eskiden altta komşum yoktu camları hortumla yıkıyodum, şimdi komşu geldi artık yıkayamamgeliym canim ne demek :) temizlik yapmayi seviyoeum ruzgar ayagima dolanmasa dha iyi olur ama napalim. Ruzgar dogmadan once her hafta dip kose temizlik yapar her hafta yorganlari havalandirir dolaplarin icini disini silerdm ama simdi 15 de bir yapsam sukrediyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?