- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
kızlar nabersiniz? çok keyifsiz halsizim. işyeri hekimimize tansiyonumu ölçtürdüm 8 e 6 çıktı büyük ihtimal ondan halsizliğim. dün akşamda 9 da uyumuşum sandviç yapamadım simit yedim sabah
Geçmiş olsun canimm. Neden olmuş ki acaba??
Gecmis olsun cnmsaol tatlım.bilmiyorum ki canım. benim tansiyonum genelde hep düşük zaten 9 yada 10 biraz oynayınca çok kötü oluyorum. sinüzit ilacı yapmış olabilir bilmiyorumyoğurda tuz katıp yedim , fazla katmışım heralde tuzu vücuduma tuz yüklemesi yapmış gibi oldum :)
Sabah ekmek çok olmuş annecikBugünkü menüm;
Kahvalti: yağda 2 yumurta, 5-6 zeytin, 2 KK peynir, 1 TK bal, 3 dilim ekmek
Ara, türk kahvesi, 3 tane kuru erik
İkindi, yarim lahmacun, salata, ayran
Ara, cay ve 1 avuç kabak çekirdeği
Aksam, 1 parca brokoli, 1 parca karnabahar haşlama ve yoğurt
Ara, 3 çatal pudingli pasta, 3 dilim kivi, çeyrek muz
Valla düşmanına vermesin gözlerini acamiyorsun lisede sınavdan çıktığını bilirim allahtan tekrar sınav yaptı hoca beniGeçmiş olsun, migren çok zor bişey galiba Allah şifa versin.
Hupletmissin pudingi sporda yok hiç gormuyom sanma cuma çıkacak ortaya ak köyün kara köyünBugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal
Öğlen: 2 tavuk baget, 1 patates haşlama, 1 kase yoğurt
Ara: 1 küçük kase kakaolu puding
Akşam: 1 tabak pırasa, 1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara: 1 çb süt
canım dilimde tüy bittiMenum:
Sabah; 1yufka ve yumurta ile gozleme (yagsiz), peynir, salam, balli tarcin (2tk)
Aksam; 3 tane cigkofte, 1,5 lavas
Atistirma; 1 granny smith elma, 1 bardak sut, 1 bardak cay pasiflorali (sekersiz), 2 adet altinbasak
Toplamda : 1085 kalori.
Bugun 1000 kaloriyi gecmeye calistim :)
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin@erigim Kaptanim dogru soyluyorsunuz. Cig sebze yiyorum aslinda ara ara. Kahvaltida domates filan, cig koftenin yaninda gobek marul yemistim. Onlari yazmamisim. Dun vitaminlerime filan baktirdim, cok sukur vitaminler yukseliste. Bebek isini de bir sure daha beklemeye almaya karar verdik esimle.
Esim ameliyat oldu gecen ay, pazar gunu dikisleriyle ilgili sorun oldu. Ptesi hastanedeydik. Yarasiyla ben ilgileniyorum devamli. Et tavuk filan zaten sevmem, hic dokunamaz oldum son bir aydir.
Dun kahvaltiyi yaptiktan sonra istifra ettim bir de. Ne yediysem geri cikti yani. Yedim diyorum ama ne kadar yemis sayilirim bilmiyorum.
Hic gozumun onunden gitmiyor ameliyat yarasi
Dikkat et canım kendine, hava değişimi etkilemiş olabilir biraz yediklerini artır istersen vücudun güçsüz kalmasın, geçmiş olsun:)))saol tatlım.bilmiyorum ki canım. benim tansiyonum genelde hep düşük zaten 9 yada 10 biraz oynayınca çok kötü oluyorum. sinüzit ilacı yapmış olabilir bilmiyorumyoğurda tuz katıp yedim , fazla katmışım heralde tuzu vücuduma tuz yüklemesi yapmış gibi oldum :)
Çok geçmiş olsun, İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur eşin. Sen de ona destek olmak içim kendine iyi bak yoksa sana kim bakacak:)))@erigim Kaptanim dogru soyluyorsunuz. Cig sebze yiyorum aslinda ara ara. Kahvaltida domates filan, cig koftenin yaninda gobek marul yemistim. Onlari yazmamisim. Dun vitaminlerime filan baktirdim, cok sukur vitaminler yukseliste. Bebek isini de bir sure daha beklemeye almaya karar verdik esimle.
Esim ameliyat oldu gecen ay, pazar gunu dikisleriyle ilgili sorun oldu. Ptesi hastanedeydik. Yarasiyla ben ilgileniyorum devamli. Et tavuk filan zaten sevmem, hic dokunamaz oldum son bir aydir.
Dun kahvaltiyi yaptiktan sonra istifra ettim bir de. Ne yediysem geri cikti yani. Yedim diyorum ama ne kadar yemis sayilirim bilmiyorum.
Geçim olsun ne ameliyatı geçer canım inşallah@erigim Kaptanim dogru soyluyorsunuz. Cig sebze yiyorum aslinda ara ara. Kahvaltida domates filan, cig koftenin yaninda gobek marul yemistim. Onlari yazmamisim. Dun vitaminlerime filan baktirdim, cok sukur vitaminler yukseliste. Bebek isini de bir sure daha beklemeye almaya karar verdik esimle.
Evet ya gidiyorumVuuKraliceElsa sende mi gidiyon
Evet ya gidiyorum
Son bir aydır kilo veremiyordum adetim çok gecikmişti, bu hafta adetle baya iyi verdim. Göbek möbek kalmadı haftaya korumaya geçicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?