- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Allah kolaylık versin, işlerinin arasında kendini ihmal etme sakınKızçelerim gelemiyorum ama aklım sizde merak etmeyin kaçamak yok.
O kadar yoğunum ki su bile içmeyi unuttum. Bugün mesaiye kalıyorum. Eve gidince dermanım kalırsa yazacağım size.
Sizi seviyorum.
O zaman afiyetle yiyebiliriz diyorum. Bol li onlu salatayla çok seviyorum ben.100 gr 174 kaloriymiş. Ben de merak ediyordum, sayende baktım.Mmmmmmh akşama ton balıklı salata mı yesem ki onun da 1 kutusu bana yetmiyor gerçi
Ah gençlik ahozaman artık miktarları azaltıyoruz :)
ah ah asıl ben yaş 24 ama çökmüşüm bitmişim :)
bak ya
Kolay gelsin canım.Kızçelerim gelemiyorum ama aklım sizde merak etmeyin kaçamak yok.
O kadar yoğunum ki su bile içmeyi unuttum. Bugün mesaiye kalıyorum. Eve gidince dermanım kalırsa yazacağım size.
Sizi seviyorum.
Teşekkürler canım.afiyet olsun canım .
kolay gelsin tatlımm
Ne ara ne öğle açlıktan okuyomkomşu geldi çayın yanına poğaça bisküvi koydum yemek yemem dedi o ywmezken bende yiyemedim pogacada yemedim şuan kuzi memeye yapışmış bi bıraksa
Ayyy şimdi ben de akşam ne yapsam diye kara kara düşünüyordum.. Yapacak yemek bulursan buraya da yaz, ben de senden kopya çekeyimMerhabalarrr nabersinozzzz benm kirgnlgm devam edio biraz ya okulda iiim eve gelnce bi usume gelio halszlesiorm braz neden acep ya bide sabah 1 simit yedm cok ac kalktm bu sabh dayanamdm ogle de iki buyuk kase corba ve 2 tb ekmk fazla oldu galiba icim isnsn istedm bide doyamdm aksami hafif atltmliyim dimi hic yemkde yok napsam salata ve yogurt mu olsa?
Kuziiiiiiii bırak artık olum yaa, annenin memişler sündüüüüüNe ara ne öğle açlıktan okuyomkomşu geldi çayın yanına poğaça bisküvi koydum yemek yemem dedi o ywmezken bende yiyemedim pogacada yemedim şuan kuzi memeye yapışmış bi bıraksa
kızlar nabersiniz? çok keyifsiz halsizim. işyeri hekimimize tansiyonumu ölçtürdüm 8 e 6 çıktı büyük ihtimal ondan halsizliğim. dün akşamda 9 da uyumuşum sandviç yapamadım simit yedim sabah
@erigim Kaptanim dogru soyluyorsunuz. Cig sebze yiyorum aslinda ara ara. Kahvaltida domates filan, cig koftenin yaninda gobek marul yemistim. Onlari yazmamisim. Dun vitaminlerime filan baktirdim, cok sukur vitaminler yukseliste. Bebek isini de bir sure daha beklemeye almaya karar verdik esimle.
Esim ameliyat oldu gecen ay, pazar gunu dikisleriyle ilgili sorun oldu. Ptesi hastanedeydik. Yarasiyla ben ilgileniyorum devamli. Et tavuk filan zaten sevmem, hic dokunamaz oldum son bir aydir.
Dun kahvaltiyi yaptiktan sonra istifra ettim bir de. Ne yediysem geri cikti yani. Yedim diyorum ama ne kadar yemis sayilirim bilmiyorum.
Hic gozumun onunden gitmiyor ameliyat yarasi
Dikkat et canım kendine, hava değişimi etkilemiş olabilir biraz yediklerini artır istersen vücudun güçsüz kalmasın, geçmiş olsun:)))
@erigim
puding ara öğündü kaptan kızma hemenben spor yaptığım haftalarda ödem tutuyorum o da tartıya kötü yansıyor, mezun olana kadar spor yapmıycam korumaya geçince başlarım. 57,5 un altına indim, haftaya mezunum inşallah
Çok geçmiş olsun, İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur eşin. Sen de ona destek olmak içim kendine iyi bak yoksa sana kim bakacak:)))
menümün gidişatı;
sabah: simit
ara: bol tuzlu yoğurt (kesin ödem olarak dönüş olacak)
öğlen:yarım kase yayla çorbası, 1 kepçe kuru fasulye, salata, yoğurt
ara da armut yerim
akşamda ızgara tavuk, salata, yoğurt olacak.
Evet ya gidiyorum
Son bir aydır kilo veremiyordum adetim çok gecikmişti, bu hafta adetle baya iyi verdim. Göbek möbek kalmadı haftaya korumaya geçicem inşallah
menüm
sabah çeyrek simit, peynir,zeytin
öğle
1 kase ezogelin çorba
yoğurt
akşama da nohut ve pilav var (pilavdan 2 kaşık alırım)
sabahtan beri de 2 türk kahvesi (sade), 3 nescafe içtim. Nescafenin bir tanesi 1 parmak sütlü idi
dün kü menümü paylaşma dım,
kahvaltı,her günle aynı kaçamak yok.
ara,sütle Türk kahvesi
öğlen,
dilim ekmek
konserve ton balığı
çay bardağı diet cola
ara;
az sütle nescafe
ara;
yarım dı hepsi,
elma,muz,portakal
akşam,
bir dolma+yoğurt+salata
kızlar konserve ton balığını ,diette tüketebilirmiyim.salata yada makarna ile.
Ahh ah sorma halimiAllah kolaylık versin, işlerinin arasında kendini ihmal etme sakın
Merhabalarrr nabersinozzzz benm kirgnlgm devam edio biraz ya okulda iiim eve gelnce bi usume gelio halszlesiorm braz neden acep ya bide sabah 1 simit yedm cok ac kalktm bu sabh dayanamdm ogle de iki buyuk kase corba ve 2 tb ekmk fazla oldu galiba icim isnsn istedm bide doyamdm aksami hafif atltmliyim dimi hic yemkde yok napsam salata ve yogurt mu olsa?
Öğle yemeğini dışarda mi yiyorsun hep düzenli okuyor işyeri menüleri pek düzenli olmazdaBugünkü menüm
1 haş yumurta
1 dilim k.ekmek
Domates
1 kk peynir.
Öğle
Bir koca kase salat
Yarım ızgara tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Ara yok
Akşam
Salata
2 tavuk incik
Su yarım litre
3 kupa 1 çay kaşığı kadar ballı limonlu sıcak su
Spor, öğlen 40 dk tempolu yürüyüş.
Hamileliğin son zamanlarında olabiliyor canım malum kan basıncı artıyor patates bağla dolaba köy bi iki patates bulunsun kalın kalın doğra sonra sar kafaya uyu :)Kizlar bugün hic ugrayamadim. Gerçi sayfaya girip yaxilanlarin hepsini okudum ama yorum yapamadim. Bugün basim çok agriyor. Biraz uyudum, duş falan aldim ama geçmedi.
Bugünkü menüm;
Kahvalti, 2 yumurta, 1 bardak sut, 5-6 zeytin, 1 KK peynir, 1 KK kasar, 3 dilim ekmek, 2 TK pekmez
Ara, 3 mandalina
Öğlen, 1 tabak ispanak, 1 kase yoğurt
Aksam, 2 kepçe çorba, 2 kasik barbunya, 2 tane köfte, 3-4 tane patates kizartmasi, salata
Akşam az yiyerek pastayı telafi etmissinSelam kızlar,
Bıgün kahvaltıda,
Bir dilim ekmek
Beş tane zeytin
Bir kk peynir
Az marmelat iki fincan çay
Ara, sütle kahve
Bir dilim bisküvi li pasta
Öğlen,
İki dolma ve
Üç kaşık yoğurt
Ara,
Az sütlü nescafe
Akşam,
Bir tabak ton balıklı salata yedim.
hem kestane hem kek fazla olmuş tatlım makarnanın miktarı neBen de menümu yazayım hemen mesajlara bir göz atayım
Sabah. (Kahvaltı yapamadim) 1 muz 1 mandalina
Öğle. Tavuklu salata
Aksam.çorba ,firinda sebzeli makarna, yoğurt
Ara. 5 kestane. Yarım dilim kek (mecburiyetten)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?