Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

100 gr 174 kaloriymiş. Ben de merak ediyordum, sayende baktım. Mmmmmmh akşama ton balıklı salata mı yesem ki onun da 1 kutusu bana yetmiyor gerçi
O zaman afiyetle yiyebiliriz diyorum. Bol li onlu salatayla çok seviyorum ben.

ozaman artık miktarları azaltıyoruz :)

ah ah asıl ben yaş 24 ama çökmüşüm bitmişim :)

bak ya
Ah gençlik ah

Kızçelerim gelemiyorum ama aklım sizde merak etmeyin kaçamak yok.
O kadar yoğunum ki su bile içmeyi unuttum. Bugün mesaiye kalıyorum. Eve gidince dermanım kalırsa yazacağım size.
Sizi seviyorum.
Kolay gelsin canım.

afiyet olsun canım .

kolay gelsin tatlımm
Teşekkürler canım.

Merhabalarrr nabersinozzzz benm kirgnlgm devam edio biraz ya okulda iiim eve gelnce bi usume gelio halszlesiorm braz neden acep ya bide sabah 1 simit yedm cok ac kalktm bu sabh dayanamdm ogle de iki buyuk kase corba ve 2 tb ekmk fazla oldu galiba icim isnsn istedm bide doyamdm aksami hafif atltmliyim dimi hic yemkde yok napsam salata ve yogurt mu olsa?

Syy jiyamamm fedakar anne..tatli kaptan...azimli kadun..:)
Ne ara ne öğle açlıktan okuyom komşu geldi çayın yanına poğaça bisküvi koydum yemek yemem dedi o ywmezken bende yiyemedim pogacada yemedim şuan kuzi memeye yapışmış bi bıraksa

Kız sen şaka mısın, ne 15 gunu ????
Hamarat ev kadınlığı böyle birşey herhalde..
İşten çıkınca daha eve gidip yemek yapıcam, biiiiirsürü ütü var, ezoşla oyna, mutfağı toparla..... liste uzaaaaaaar ve gideeeeer

Ayyy şimdi ben de akşam ne yapsam diye kara kara düşünüyordum.. Yapacak yemek bulursan buraya da yaz, ben de senden kopya çekeyim
Bu arada çok geçmiş olsun..

Ne ara ne öğle açlıktan okuyom komşu geldi çayın yanına poğaça bisküvi koydum yemek yemem dedi o ywmezken bende yiyemedim pogacada yemedim şuan kuzi memeye yapışmış bi bıraksa
Kuziiiiiiii bırak artık olum yaa, annenin memişler sündüüüüü
Bak ezoşu yollarım sana, saçını başını yolar senin ; benim cadı kızım . Ayağını denk al oğlum !!!!
Tamam annesi, ben çok fena tehdit ettim, bırakacak şimdi memişleri

kızlar nabersiniz? çok keyifsiz halsizim. işyeri hekimimize tansiyonumu ölçtürdüm 8 e 6 çıktı büyük ihtimal ondan halsizliğim. dün akşamda 9 da uyumuşum sandviç yapamadım simit yedim sabah

Geçmiş olsun canım ya. Kıyamam

Geçmiş olsun canım inş iyidir eşin.

Oo benim rakibem mezun oluyor demek. Harikasın :) bizi bırakmak yok.

Güzell menü :)

Evet ya gidiyorum
Son bir aydır kilo veremiyordum adetim çok gecikmişti, bu hafta adetle baya iyi verdim. Göbek möbek kalmadı haftaya korumaya geçicem inşallah

Hadi hayırlısı :)

Aç kalmışsın resmen yazık sana

Aaaoooowww diet cola mı gördüm:S

kızlar konserve ton balığını ,diette tüketebilirmiyim.salata yada makarna ile.

Salata ile çok iyi bir ikili. Makarna haşlamaysa ve az ise her zaman olmamak kaydıyla yenilebilir.

Allah kolaylık versin, işlerinin arasında kendini ihmal etme sakın
Ahh ah sorma halimi
İş yoğun+ üşüttüm burnum akıo+ regl. Çikolatasızlıktan ölüyorum ama yemeyeceğim. Bugün ara öğün bile yapmadım. Gerçi acıkmadım da :)

Salata yoğurt ve sulu yemek veya ızgara birşey ye. Sadece yoüurt salata olmasın

Bugünkü menüm
1 haş yumurta
1 dilim k.ekmek
Domates
1 kk peynir.

Öğle
Bir koca kase salat
Yarım ızgara tavuk göğsü
1 kase yoğurt

Ara yok

Akşam
Salata
2 tavuk incik

Su yarım litre
3 kupa 1 çay kaşığı kadar ballı limonlu sıcak su
Spor, öğlen 40 dk tempolu yürüyüş.

Kizlar bugün hic ugrayamadim. Gerçi sayfaya girip yaxilanlarin hepsini okudum ama yorum yapamadim. Bugün basim çok agriyor. Biraz uyudum, duş falan aldim ama geçmedi.
Bugünkü menüm;
Kahvalti, 2 yumurta, 1 bardak sut, 5-6 zeytin, 1 KK peynir, 1 KK kasar, 3 dilim ekmek, 2 TK pekmez
Ara, 3 mandalina
Öğlen, 1 tabak ispanak, 1 kase yoğurt
Aksam, 2 kepçe çorba, 2 kasik barbunya, 2 tane köfte, 3-4 tane patates kizartmasi, salata

Selam kızlar,
Bıgün kahvaltıda,
Bir dilim ekmek
Beş tane zeytin
Bir kk peynir
Az marmelat iki fincan çay
Ara, sütle kahve
Bir dilim bisküvi li pasta
Öğlen,
İki dolma ve
Üç kaşık yoğurt
Ara,
Az sütlü nescafe
Akşam,
Bir tabak ton balıklı salata yedim.

Ben de menümu yazayım hemen mesajlara bir göz atayım
Sabah. (Kahvaltı yapamadim) 1 muz 1 mandalina
Öğle. Tavuklu salata
Aksam.çorba ,firinda sebzeli makarna, yoğurt
Ara. 5 kestane. Yarım dilim kek (mecburiyetten)

Öğle yemeğini dışarda mi yiyorsun hep düzenli okuyor işyeri menüleri pek düzenli olmazda
Hamileliğin son zamanlarında olabiliyor canım malum kan basıncı artıyor patates bağla dolaba köy bi iki patates bulunsun kalın kalın doğra sonra sar kafaya uyu :)
Akşam az yiyerek pastayı telafi etmissin
Ben de menümu yazayım hemen mesajlara bir göz atayım
Sabah. (Kahvaltı yapamadim) 1 muz 1 mandalina
Öğle. Tavuklu salata
Aksam.çorba ,firinda sebzeli makarna, yoğurt
Ara. 5 kestane. Yarım dilim kek (mecburiyetten)
hem kestane hem kek fazla olmuş tatlım makarnanın miktarı ne

23.02.2016-Sali spor yapanlar

1- The queen :40 dk tempolu yürüyüş.
2-flue_13: 1 saat egzersiz
3-erigim: 40dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…