bir yandan bişeizleyince iyi oluyor.zaman nasıl geçiyo anlamıyo insanbugunku sporum 30 dk bisiklet ( dizi eşliğinde:) )
ohh elinize sağlık mis gibi oturun şimdiBen geldimmmmm
Cok sukur boya ve temizlik isi bitti. Ama bende bittim. Cookkkk yoruldummmama evim tertemiz oldu. Bahar temizligide aradan cikmis oldu, hemde daha fazla agirlasmadan halletmis oldum birtek bebisin odasinin duvar kagidi kaldi. Yarinda onu aliriz h.sonu onuda yaptirdik mi tamamdir.
Yazilanlarin hepsini okudum ama bir suru alinti yapamadim kusura bakmayin
hani spor yapmamıştınBebek uyutuldu
spor yapıldı
Herkeste bir hafta sonu
kaçamağı aman durun
yapmayın hafta içinin
emeğini bi günde
yakmayin
bir yandan bişeizleyince iyi oluyor.zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan
ohh elinize sağlık mis gibi oturun şimdi
hani spor yapmamıştın
Yememiş içmemiş koşa koşa spor yapmaya gitmişş
Aa burası diyet yarışmasıydı di mi
Şey dicektim Ben de bi kavanoz limonlu maydanozlu su içtimm nabeerrr
bir yandan bişeizleyince iyi oluyor.zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan
ohh elinize sağlık mis gibi oturun şimdi
hani spor yapmamıştın
Yememiş içmemiş koşa koşa spor yapmaya gitmişş
Aa burası diyet yarışmasıydı di mi
Şey dicektim Ben de bi kavanoz limonlu maydanozlu su içtimm nabeerrr
Tamam canım
25 yaşındayım 1.69 boyum kilom 68.5 sekiz kilo vermek istiyorum.
Diyetisyene gitmeye başlamıştım ilk zamankar iyidi snra onuda bıraktım diyetide.bir türlü ideal kiloya ulaşamadan bırakıyorum.en fazla bu yaşıma kadar 67 ye inebildim :-( daha öncede kk sayesinde 85ten 67 ye inmiştim şimdi 74 ten 68e indim ama duruyor burda daha fazla bir türlü inemiyorum.inşallah bı sefer gidicek
Menüm
Sabah
3yumurtadan omlet
1cb ceviz
7-8 zeytin
Avuç içi kadar peynir
Öğle
Biraz menemen kıymalı çay
Akşam
Patatesli kofteli yemek 5yk
Salata
Arada(14:00 gibi)
2biskuvi
1avuc çekirdek
Su:2lt
Spor:30dk yuruyus
Sagol tatlim. Bitti bitti çok şükür ama bende bittim. Ev 170 m2 ve 4+1 olunca motor taktik resmen. Evin her santimi silindi süpürüldü vallahi. Sadece halilarimi bekliyorum. Yikamadan gelince derdim mi benden iyisi yok :)
Gunaydinnnn hayirli saglikli bol kilo vermeli haftalarmz olsun ins bugun itibaryle diyetime baslms bulunmktym sabah 2 haslnms yumurya yedm birazdn ea yicem ins bu diyet listesi bana olmlu etki eder bugun platese baslmyida dusnuyrm haftasonu gitemedim pek guzel bi haftasonu geciremedim..moral iyi degildi sizler naslsnzzz nasl gdyo bu arada foto atlip silnme isi nasl oluydu anltblrmsnz
Kahve diyetin bir parçası mı yanigünaydın tatlım. Diyetisyen menüsü iyi olacak bence canım, bu sayede kahve alışkanlığını edinirsin
canım foto ekleyip 5 dk içinde silebiliyorsan, yoksa silemiyorsun diye biliyorum.
Kahve diyetin bir parçası mı yani
Lazımsa hemen içelim :)
Günaydın kızlar,
Bu hafta sonu sporu abartmışım resmen omuzlarım kollarım ağrıoooo
Sabah 6 yk nesfit+ 1 cay bardağı süt ve 1 muz ile başladım. Hadi hayırlısı
,Günaydın kızlar bu sabah tartıda - 400 gram çıktım
Ama heryerim ağrıyor ve canım tatlı şeyler istiyor dün akşam biter çikolata yedim yinede rüyamda baklava gördüm
Biri bana engel olsunnnn
,
canım nefsine ancak kendin engel olabilirsin. Ben inatçıyımdır mesela bişeye karar verdiysem kolay kolay dönmem kararımdan. Diyettede öyleydim inadımdan kilo verene kadar canım tatlı bile çekmedi, çekse bile hemen türk kahveme tarçın atardım, tarçınlı elma yerdim tatlı isteğim kaybolurdu . Sende kendinde inat et bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?