Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugunku sporum 30 dk bisiklet ( dizi eşliğinde:) )
bir yandan bişeizleyince iyi oluyor.zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan
ohh elinize sağlık mis gibi oturun şimdi
Bebek uyutuldu
spor yapıldı
Herkeste bir hafta sonu
kaçamağı aman durun
yapmayın hafta içinin
emeğini bi günde
yakmayin
hani spor yapmamıştın
Yememiş içmemiş koşa koşa spor yapmaya gitmişş
Aa burası diyet yarışmasıydı di mi
Şey dicektim Ben de bi kavanoz limonlu maydanozlu su içtimm nabeerrr

Sağol tatlimm :) gelin birlikte oturup kahve keyfi yapalim :))

Sağol tatlimm :) gelin birlikte oturup kahve keyfi yapalim :))

Herkese iyi gecelerrrr

Eklentiler

• herkese-iyi-geceler.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 46
günaydın kızlar :)

ben geldim :)

yine çok yoğun bi haftasonu geçirdim biraz kaçak oldum galiba :)

cumartesi sabah teyzemlerde kahvaltıdaydık. Gece de yeğenim benimle kalmak istedi onunla ilgilendim . Pazar sabahı da ona kahvaltı hazırlayıp bu sefer ben teyzoşları çağırdım. Akşam da dışarıya çıktım arkadaşlarımla, hava mis gibiydi gaza gelip kızlarla haftaya pazar adaya gitmeye karar verdik :) cumartesi de kahvaltıya misafirimiz gelecek haftaya yine bayağı yoğun geçecek.

gelelim kaçamak yaptım mı ya :) kahvaltılar bayağı zengin oldu, cumartesi öğlen kahvaltıdan sonra bi dilim pasta yedik geçenlerde pasta kalmadı bana diye kuzenimin sözlüsü benim için almış ah canım gerek yoktu dememe rağmen mecbur yedim. akşamda yarım domates bi tavuk but yedim sadece.

pazar sabahta kahvaltıyı zengin yaptım. ama akşam (4 gibi) mercimek çorbası, yoğurt, salatayla günü bitirdim. dışarıdada kızlar pastaları götürürken hiç canım çekmedi ben sadece sütlü kahve içtim :)

hoşgeldin canım.

Menüm
Sabah
3yumurtadan omlet
1cb ceviz
7-8 zeytin
Avuç içi kadar peynir

Öğle
Biraz menemen kıymalı çay

Akşam
Patatesli kofteli yemek 5yk
Salata

Arada(14:00 gibi)
2biskuvi
1avuc çekirdek

Su:2lt
Spor:30dk yuruyus

kıymalı çay sabah sabah 3 defa baktım

Sagol tatlim. Bitti bitti çok şükür ama bende bittim. Ev 170 m2 ve 4+1 olunca motor taktik resmen. Evin her santimi silindi süpürüldü vallahi. Sadece halilarimi bekliyorum. Yikamadan gelince derdim mi benden iyisi yok :)

oh mis valla şekerim, güle güle oturun :)

Son düzenleme:
Gunaydinnnn hayirli saglikli bol kilo vermeli haftalarmz olsun ins bugun itibaryle diyetime baslms bulunmktym sabah 2 haslnms yumurya yedm birazdn ea yicem ins bu diyet listesi bana olmlu etki eder bugun platese baslmyida dusnuyrm haftasonu gitemedim pek guzel bi haftasonu geciremedim..moral iyi degildi sizler naslsnzzz nasl gdyo bu arada foto atlip silnme isi nasl oluydu anltblrmsnz

günaydın tatlım. Diyetisyen menüsü iyi olacak bence canım, bu sayede kahve alışkanlığını edinirsin

canım foto ekleyip 5 dk içinde silebiliyorsan, yoksa silemiyorsun diye biliyorum.

günaydın tatlım. Diyetisyen menüsü iyi olacak bence canım, bu sayede kahve alışkanlığını edinirsin

canım foto ekleyip 5 dk içinde silebiliyorsan, yoksa silemiyorsun diye biliyorum.
Kahve diyetin bir parçası mı yani
Lazımsa hemen içelim :)

Günaydın kızlar bu sabah tartıda - 400 gram çıktım
Ama heryerim ağrıyor ve canım tatlı şeyler istiyor dün akşam biter çikolata yedim yinede rüyamda baklava gördüm
Biri bana engel olsunnnn

Günaydın kızlar bu sabah tartıda - 400 gram çıktım
Ama heryerim ağrıyor ve canım tatlı şeyler istiyor dün akşam biter çikolata yedim yinede rüyamda baklava gördüm
Biri bana engel olsunnnn
,

canım nefsine ancak kendin engel olabilirsin. Ben inatçıyımdır mesela bişeye karar verdiysem kolay kolay dönmem kararımdan. Diyettede öyleydim inadımdan kilo verene kadar canım tatlı bile çekmedi, çekse bile hemen türk kahveme tarçın atardım, tarçınlı elma yerdim tatlı isteğim kaybolurdu . Sende kendinde inat et bence.

Bende böyleyim inadım inat herşey bizde bitiyor.

Bir önceki listeye göre kilon alan yarışmacıların durumunu, listede yanlarına sembolü koyarak belirttim.
446-455 etaplar arasında kilo alan yarışmacılarımız:
1. Takım: ispanyol & Sevim_mrt
2. Takım: akrep33 & Melrin
3. Takım: sahgull
10. Takım: sosyoloji12 & ruzgar_02 & erigim
Listede hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1701

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…