Mangali diyetisyen bir kg vermişse ödül veriyordu ekmeksiz tabi :) güzel gün gecirmissiniz afiyet olsunKizlar biz bugun sabahtan anneme gittik. Nenem, dayimlar, teyzemler filan baya kalabalikti. Mangal filan yaptilar. Ekmek pek yememege calistim. Devamli ayakta hizmet ettim, bir yandan yegenlerimle oyun oynadim, onlarla ilgilendim filanpek giremedim o yuzden siteye.
Seni seni ne yedin ki yazmiyo acabaMeraba kızlar bugün hiç uğrayamadım. Yemekli misafirim vardı baya hazırlandım; sabahtan akşama kadar yemek yapmakla uğraştım aç kaldım akşam yemeğe saldırdımyediklerimi yazmayayım kızarsınız
Yarın yeni bi gün, yeni bir başlangıç deyip kendimi avutayım en iyisi
Metenol kabak mücver verdi tarifini sormuşsun ama benden cevap gelmeyince kendin bulmuşsun, inşallah tarifimi beğenmişsinizdir, afiyet olsun
Edacım ikinci olmuşsun seni de kutlarım başarılarının devamını dilerim
Çok yorgunum ama size yazmadan uyumak istemedim, herkesi öptüm iyi geceler
Günaydın kızlar, dün yoğun bir gündü takip ettim ama yazamadım.
Dünkü menüm
Sabah
5 yk nesfit+1 su bardağı süt
1 portakal
Öğle
1 tavuk dürüm
Ayran
Ara 1 avuc fıstık
Akşam
Salata+ 3 yk kısır
Su 2.litre
Spor 2 saat (30 dk cardio+90 dk ağırlık)
süper menü süper spor2. Olmuşum tebrik eden herkese teşekkür ederim.lakin hak ettiğimi sanmıyorum. Önceki haftanın ödemi gidince yüksek çıktı:)
_inci canım geçmiş olsun tekrar. Gerekli ne ise yapılması gerek. Allah şifa versin. Annen iyiymiş şuan inşalah daha da iyi olacak.
ooo günaydın bu haftaki rakibin sensin bak :)Günaydın sevgili arkadaşlar
Maydanozlu limonlu suyumu içtim
Spor yapiyorummm duyurulur
Hadi bakalım o zaman yarış başlasınooo günaydın bu haftaki rakibin sensin bak :)
Bende 5:30 da uyanmış olan oğlumu uyutup koşu bandına atacağım kendimi sonrada onu doğurup atacağım bebek arabasına birazda öyle yururuz min 300cal yakmam lazım :)
Çocuk fircalari var ya zaten standart sanırim onlar biz de 1 yaş civarı başlamıştık hoşuna gidiyo :))KraliceElsa canım birşey soracagim
Ben kuzeye dış fırçası almak istiyorum çok yumuşak mi aliyim macunsus fircalamayi öğretiyi malum dış sayısı giderek artıyor babasına sabah akşam hatırlatması umrunda olmaz ona çekmesin(
Çok güzel olmuştu teşekkürler kabak sevmeyen kızımda yediMeraba kızlar bugün hiç uğrayamadım. Yemekli misafirim vardı baya hazırlandım; sabahtan akşama kadar yemek yapmakla uğraştım aç kaldım akşam yemeğe saldırdımyediklerimi yazmayayım kızarsınız
Yarın yeni bi gün, yeni bir başlangıç deyip kendimi avutayım en iyisi
Metenol kabak mücver verdi tarifini sormuşsun ama benden cevap gelmeyince kendin bulmuşsun, inşallah tarifimi beğenmişsinizdir, afiyet olsun
Edacım ikinci olmuşsun seni de kutlarım başarılarının devamını dilerim
Çok yorgunum ama size yazmadan uyumak istemedim, herkesi öptüm iyi geceler
Bende deneyim bunuÇok güzel olmuştu teşekkürler kabak sevmeyen kızımda yedi
Gülhan sen yanlız mi yasiyorsunGünaydın kahvaltımı yaptm ev ıslerıne basladım.
sabah 2 dılım ekmek
1,5 kk peynır
4-5 zeytın
1 yumurta
1-2 cevız
ara bırkac kuru uzum
sade turk kahvesı
oglene buzluktan sarma cıkardm yogurtla yıcem
Bugün -400gordum ehem ehem :)Hadi bakalım o zaman yarış başlasın
Maddi yönden uygunsan firmalar var yek getiriyor diyete uygunevet yalnız yaşıyorum:) o yüzden yemek işleri benim için işkence. insan sadece kendine olunca belli bi yıldan sonra yemek yapmak işkenceye dönüşüyor
Hg canım kendinden bahset hsonu olduğu için sessiz buralarmerhaba kızlar
ilk başta yorulursun zamanla artar kondisyonunMerhaba herkese güzel Pazarlar bugün erken kalktım kahvaltım klasik kahvaltı ama kepek ekmek evde kalmadığı için normal ekmek yedim ara yeşil elma öğlen ekmeksiz yarım palamut yedim
Aslında maydanoz kürünü yapcaktım ama sürekli tuvalete gitmeyi göze alamadım çünki işlerim vardı balkonları yıkadım şimdide çocuklarla parktayım
Biraz spor aletlerine çıktım ama yoruluyorum hemen
Tamam canımMaddi yönden uygunsan firmalar var yek getiriyor diyete uygun
Hg canım kendinden bahset hsonu olduğu için sessiz buralar
ilk başta yorulursun zamanla artar kondisyonun
70-79 grubunda yarismissin sanırım canım aslında hayat felsefesi hep düzenli yemek ucunu kaçırınca kilolar geri geliyor inşallah bu defa idealine ulasirsinTamam canım
25 yaşındayım 1.69 boyum kilom 68.5 sekiz kilo vermek istiyorum.
Diyetisyene gitmeye başlamıştım ilk zamankar iyidi snra onuda bıraktım diyetide.bir türlü ideal kiloya ulaşamadan bırakıyorum.en fazla bu yaşıma kadar 67 ye inebildim :-( daha öncede kk sayesinde 85ten 67 ye inmiştim şimdi 74 ten 68e indim ama duruyor burda daha fazla bir türlü inemiyorum.inşallah bı sefer gidicek
Evet canım oradaydım..evet malesef birden bırakıp yemeye başlayınca hop eskiye dönüyorsun düzenli hale getirmek gerekiyor..tartı günleri perşembe mi yoksa cuma mı70-79 grubunda yarismissin sanırım canım aslında hayat felsefesi hep düzenli yemek ucunu kaçırınca kilolar geri geliyor inşallah bu defa idealine ulasirsin
Bugün -400gordum ehem ehem :)
Evet canım oradaydım..evet malesef birden bırakıp yemeye başlayınca hop eskiye dönüyorsun düzenli hale getirmek gerekiyor..tartı günleri perşembe mi yoksa cuma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?