günaydın kızlar :)
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 4 zeytin+ 1 dilim çavdarlı ekmek
domates salatalık yeşil çay
öğle : yulaf lapası
Dünkü menümün son hali. DEĞİŞİKLİK OLDU.
Sabah
1 haş yumurta
2 dilim k.ekmek
1 kk peynir
1 parmak sütlü kahve
4 ceri domates
ara: yok
Öğle:
1,5 kase domates çorbası
salata
1,5 dilim ekmek
ara: yarım armut
ara: avuc içinin yarısı kadar tavuk göğsü+ 2yk pilav
Akşam:
salata + 1 tavuk pirzola
Spor:
öğlen: 1 saat yürüyüş yaptım. 3 km
Akşam: yarım spor spor salonunda kardio
teşekkürler canımgüzel bi kahvaltı canım
menüde içime sinmeyen bişi var ama bulamadım
Geldim geldim merak etmeyin. Kızların hastalığı yeni iyileşiyor benim de bu sürede düzenim çok bozuldu hafiften göbüş yaptımKraliceElsa tatlımm nerelerdesin sen sanırım karşılaşamıyoruz. menülerini özledimmm.
güzel bi kahvaltı canım
menüde içime sinmeyen bişi var ama bulamadım
Bende hergun yumurta yemekten sıkılinca bugün kendime tost yaptim yedim :)) yaninda da 7-8 zeytin ve domates salata yedim. 2 bardak ihlamur ictim
Geldim geldim merak etmeyin. Kızların hastalığı yeni iyileşiyor benim de bu sürede düzenim çok bozuldu hafiften göbüş yaptım. Bu hafta düzene girmem lazım, menü yazmaya başlayacağım
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ben makbule. 30 yaşında ve 2 çocuk annesiyim, küçüğüm 14 aylık ve emziriyorum. Ben de bu takımda ideal kiloma ulaştım, vazgeçmezseniz yaza hep beraber fit anneler olarak girebiliriz
Bugün A101'de bebek kuvvetlerinde falan indirim vardi. Bende 2 tane a101 gezerek eksiklerimizi tamamlamaya calisiyorum teyzeleri :)))) bugün İstanbul da hava çok güzel. Ama oradan oraya giderken Yoruldum, yokuş cikmak çok zorluyor artik
Arada tavuk pilav miktarı az ama göz tırmalıyorn:)
Meyve ceviz yerine yedim :)
Kızlar ben yine hasta oldum hemeb ilaç takviyelerine başladım ama ne olacak bilmiyorum. Bugün beni görenler bir haftada iyi kilı verdin diyor yarın tartı için heyacanlıım. Bakalım ne olacak :)
Arada tavuk pilav miktarı az ama göz tırmalıyorn:)
Meyve ceviz yerine yedim :)
Kızlar ben yine hasta oldum hemeb ilaç takviyelerine başladım ama ne olacak bilmiyorum. Bugün beni görenler bir haftada iyi kilı verdin diyor yarın tartı için heyacanlıım. Bakalım ne olacak :)
Geldim geldim merak etmeyin. Kızların hastalığı yeni iyileşiyor benim de bu sürede düzenim çok bozuldu hafiften göbüş yaptım. Bu hafta düzene girmem lazım, menü yazmaya başlayacağım
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ben makbule. 30 yaşında ve 2 çocuk annesiyim, küçüğüm 14 aylık ve emziriyorum. Ben de bu takımda ideal kiloma ulaştım, vazgeçmezseniz yaza hep beraber fit anneler olarak girebiliriz
Oh be girebildim çünkü yolda 4.5g cekmiyo ve netim yetti 3g ile puff çok hızlı ama somuruyor ya neti
Neyse dün eşim izinliydin giremddim pikniğe gittik bugünde hızlı bir kararla boluya kaciyorum babama uydum sürpriz yapacağız teyzesine kuzinin ptesi donecegim giremezsem opuldunuz
***10. TAKIM 460.ETAP***
katre-i dem (73.6/73/0.6%0.82)
The Queen(100.8/// %)
frifri(69,2///%)
elfkkk(68,5///%)
gulhan_41(76.5///%) Kilo bildiriminde bulunmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
breeze3547(66.5///%)
Esrasi(64,9/// % )
10.takım ortalaması:%
asilkedi (82,5/// % ) yeni üye. Baş. Tarihi: 05.04.2016 Hedef kilo: 70 Başlangıç kilo: 82,5
SheZofren (58.7///%) yeni üye. Başlangıç tarihi:06.04.2016 Başlangıç kilo:58,7 Hedef kilo:50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?