Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aramıza hoşgeldin tatlım

Seni isirmaya geliyorum kolla kendini
Ayyyyy beni mi isircan çok yaşa sen Enisemmmm kız dün kaptanim bana ceza verdi ya Allahtan sen vermedin o yine acıdı 30 dk verdi senden çok ben hihi elinde çıkıp seni gidi seni derdin kesin 1 saat ceza verirdin bana

Tatlim afiyet olsun pişmaniye yi keşke akşam yemeseydin canım telafi edersin bu gün :)

Hosgeldin canim aramıza çok geçmiş olsun aynı dertten kuzenimde muzdarip baya sıkıntılı bi durum seni çok iyi anlıyorum
Kendimi tanıtayım ismim Tuğba 25 yasindayim 3 yıllık evli sayılırım 1.5 yaşında 1 prenses annesiyim 156 cm boyum diyete başladığımda 62.5 grubuma başladığımda 59.2 kiloydum şimdi ise 52.3 kiloyum çok şükür hedefim 47 @Kelebek-etkisi nin de dediği gibi bizim guruba gelip kilo veremeyen daha olmamıştır emin ol çok sıcak kanlı bi takım olduğumuz için herkes sorumluluklarını zevkle yerine getiriyor buraya koşa koşa geliyoruz gerçekten sadece böyle hafta sonları biraz az aktif oluyoruz tekrar hoşgeldin canım :)

Günaydın güzellikler öpüyorum hepinizi
Gunaydiiiinnnnnnnnn cannim :)

Günaydın kk nin güzel bayanları
Burda güzel güneşli bir hava var. İnşallah yürüyüş le bu günü taçlandıracam
Gunaydinnnnnnn ay ne güzel güneşli hava var bizim burada kar geliyor maalesef aşırı soğuk bi gün benim yerimede bol bol güneşlen

haklısın canim 100 gr vermisim düne göre bu sebeple mutluyum

Ayyyyy beni mi isircan çok yaşa sen Enisemmmm kız dün kaptanim bana ceza verdi ya Allahtan sen vermedin o yine acıdı 30 dk verdi senden çok ben hihi elinde çıkıp seni gidi seni derdin kesin 1 saat ceza verirdin bana
Kuzu gördüm eğer gerçekten jillian yaptıysan yeter. . . Gayet güzel bir ceza bence

Ama offfff offffffff istahim kesilse keske benim uzun bi sure hic ugramasa bana yaw

Kuzu gördüm eğer gerçekten jillian yaptıysan yeter. . . Gayet güzel bir ceza bence
Yaptım yaptım ama bittim yani bi de şöyle bi avantaj oldu benim için ben mekik cekemiyorum ya onun değişik versiyonunu gördüm videoda bundan sonra hep öyle yapacağım :)

Bende yemekden önce bol su içtim ayy hiç acikamadim ne güzel bişey bu
Çok güzel ama yemekten yarım saat kadar önce içmek daha etkili hemen üste yemek yiyince mide genişliyor yemeklerle birlikte ve bittikten sonrada içmek mideyi yine büyütür hatta ve hatta ben yemeklerden önce limonlu 2 bardak ılık su içmeyi öneriyorum ben felaket etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…