Madem öyle ben de yazayım :)
Öncelikle teşekkür ederim.
Hemen şimdi tartılmadım en son 85 dim. uyku düzensizliği olan biriyim. iltihaplı romatizma hastasıyım. Doktorum kilo verirsen tedaviden daha iyi sonuç alırız dedi ama ben 1 aydır kilo vermeye yönelik pek bir şey yapmadım. hep düşündüm ama... Bu hastalıktan dolayı biraz sarsıldım psikolojik olarak. Jillian ın sporunu eskisi gibi yapamıyorum. Leslie yaptığımda bile dizlerim acıyor kollarım tutulabiliyor. İlk hedefim 75 olabilmek. Mart sonunda doktor kontrolüm var. O zamana kadar hem beslenmemi hem hayatımı düzene sokabilmek için elimden geleni yapmak istiyorum.
Evliyim. 26 yaşındayım. Boyum 153. Ev hanımıyım. Çocuğum yok.
Ayyyyy beni mi isircanSeni isirmaya geliyorum kolla kendini
Tatlim afiyet olsun pişmaniye yi keşke akşam yemeseydin canım telafi edersin bu gün :)kızlar evde değildim çok geç geldim oğlumu uyutup azcık dinleneyim dedim menümü de yazamadım
sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
ara
1 portakal
öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
yarım elma
akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 tabak güveç
yoğurt
ara
az pişmaniye
Hosgeldin canim aramıza çok geçmiş olsun aynı dertten kuzenimde muzdarip baya sıkıntılı bi durum seni çok iyi anlıyorumMadem öyle ben de yazayım :)
Öncelikle teşekkür ederim.
Hemen şimdi tartılmadım en son 85 dim. uyku düzensizliği olan biriyim. iltihaplı romatizma hastasıyım. Doktorum kilo verirsen tedaviden daha iyi sonuç alırız dedi ama ben 1 aydır kilo vermeye yönelik pek bir şey yapmadım. hep düşündüm ama... Bu hastalıktan dolayı biraz sarsıldım psikolojik olarak. Jillian ın sporunu eskisi gibi yapamıyorum. Leslie yaptığımda bile dizlerim acıyor kollarım tutulabiliyor. İlk hedefim 75 olabilmek. Mart sonunda doktor kontrolüm var. O zamana kadar hem beslenmemi hem hayatımı düzene sokabilmek için elimden geleni yapmak istiyorum.
Evliyim. 26 yaşındayım. Boyum 153. Ev hanımıyım. Çocuğum yok.
Gunaydiiiinnnnnnnnn cannim :)Günaydın güzellikler öpüyorum hepinizi
Gunaydinnnnnnn ay ne güzel güneşli hava var bizim burada kar geliyor maalesef aşırı soğuk bi gün benim yerimede bol bol güneşlenGünaydın kk nin güzel bayanları
Burda güzel güneşli bir hava var. İnşallah yürüyüş le bu günü taçlandıracam
haklısın canim 100 gr vermisim düne göre bu sebeple mutluyumTatlim afiyet olsun pişmaniye yi keşke akşam yemeseydin canım telafi edersin bu gün :)
Hosgeldin canim aramıza çok geçmiş olsun aynı dertten kuzenimde muzdarip baya sıkıntılı bi durum seni çok iyi anlıyorum
Kendimi tanıtayım ismim Tuğba 25 yasindayim 3 yıllık evli sayılırım 1.5 yaşında 1 prenses annesiyim 156 cm boyum diyete başladığımda 62.5 grubuma başladığımda 59.2 kiloydum şimdi ise 52.3 kiloyum çok şükür hedefim 47 @Kelebek-etkisi nin de dediği gibi bizim guruba gelip kilo veremeyen daha olmamıştır emin ol çok sıcak kanlı bi takım olduğumuz için herkes sorumluluklarını zevkle yerine getiriyor buraya koşa koşa geliyoruz gerçekten sadece böyle hafta sonları biraz az aktif oluyoruz tekrar hoşgeldin canım :)
Gunaydiiiinnnnnnnnn cannim :)
Gunaydinnnnnnn ay ne güzel güneşli hava var bizim burada kar geliyor maalesef aşırı soğuk bi gün benim yerimede bol bol güneşlen
İnşaAllah canım çok heyecanlıyım ben gerçi dün yediğim pizza yüzünden bu sabah 200 gr artı çıktımAyyy Rakibem az kaldi senin hedefe ulasmana maşallah...Darisi basima
Sus kiz kimse duymasin bendeİnşaAllah canım çok heyecanlıyım ben gerçi dün yediğim pizza yüzünden bu sabah 200 gr artı çıktım
Kuzu gördüm eğer gerçekten jillian yaptıysan yeter. . . Gayet güzel bir ceza benceAyyyyy beni mi isircançok yaşa sen Enisemmmm kız dün kaptanim bana ceza verdi ya Allahtan sen vermedin o yine acıdı 30 dk verdi senden çok ben hihi elinde çıkıp seni gidi seni derdin kesin 1 saat ceza verirdin bana
Bebegggiiiiiimmmm napıyon gıııOooo takimda keyifler yerinde maşallah .Guzel hanimlar haftasonumuz coook güzel gecsin insallah
Bebegggiiiiiimmmm napıyon gııı
Sus kiz kimse duymasin bendeartiyim oyle 200 gr falanda degil cok dertiyim
napacam bilemiyorum acim ben yaa 2 gündür doyamiyorum hiccc
Bende yemekden önce bol su içtim ayy hiç acikamadim ne güzel bişey buBol bol bol su içerek durduracaksin canım kendini
Yaptım yaptım ama bittim yani bi de şöyle bi avantaj oldu benim için ben mekik cekemiyorum ya onun değişik versiyonunu gördüm videoda bundan sonra hep öyle yapacağım :)Kuzu gördüm eğer gerçekten jillian yaptıysan yeter. . . Gayet güzel bir ceza bence
Çok güzel ama yemekten yarım saat kadar önce içmek daha etkili hemen üste yemek yiyince mide genişliyor yemeklerle birlikte ve bittikten sonrada içmek mideyi yine büyütür hatta ve hatta ben yemeklerden önce limonlu 2 bardak ılık su içmeyi öneriyorum ben felaket etki ediyorBende yemekden önce bol su içtim ayy hiç acikamadim ne güzel bişey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?