Bende limonlu su içmek istiyorum evden getirmeyi unutuyorum çalıştığım içinÇok güzel ama yemekten yarım saat kadar önce içmek daha etkili hemen üste yemek yiyince mide genişliyor yemeklerle birlikte ve bittikten sonrada içmek mideyi yine büyütür hatta ve hatta ben yemeklerden önce limonlu 2 bardak ılık su içmeyi öneriyorum ben felaket etki ediyor
Bende çekemiyorum senin versiyonuna bende baksamm nereden bulabilirim:)Yaptım yaptım ama bittim yani bi de şöyle bi avantaj oldu benim için ben mekik cekemiyorum ya onun değişik versiyonunu gördüm videoda bundan sonra hep öyle yapacağım :)
31 yaşında 158 boyunda 84 kiloyum tup bebek tedavisi gorucem mart sonu gibi olmadı nisan ayında hedefim şimdilik 74 en az 10 kiloaminebusra buraya kendini tanitan bir metin yaz suanki kilon hedef kilon yas boy, medeni hal yasadigin yer is/ güc seni daha yakindan taniyabilmek icin gereken bilgiler cnm
Çok güzel böyle böyle arttırarak devam edersin ablacm:)Bende limonlu su içmek istiyorum evden getirmeyi unutuyorum çalıştığım için
Sabah 1 lt su içiyorum 10 a kadar oylende yarım akşam üstü bir yarım daha ılık olarak
Canım akşam yatana kadar içiyorum ben hatta 2 litreyi astigim bile oluyor bazen 1.5 lt suyu bile zor içiyorum sana kalmış ablacım yaniDün başladığım için ne yapacağımı düzeni bilmiyorum çünkü listemde yok mesela 2 lt suyu nasıl nezaman larda içeyimLovedreams
Bende çekemiyorum senin versiyonuna bende baksamm nereden bulabilirim:)
Bu video da gösteriyor ortalarındaydı galiba o mekik çekme hareketikalk kalk kalkbunu yap birde terli tsörtün resmini at ibreti alem icin bende unutayim gitsin
Ben bugün tartıda 62 gördüm
İnsan anatomisine aymırı yani herşeyden önce... Neler oluyor bana ya
Bende yemekden önce bol su içtim ayy hiç acikamadim ne güzel bişey bu
Merhaba :) ben 1 de kalktim ve tartildim 83.3 kiloyum suan. Birkac gundur limonlu su iciyordum onun etkisi olmus heralde ama zayiflama amacli icmiyordum :)Merhaba canım benim sen şimdiden kilolarınla vedalaşçünkü henüz bu takıma gelip aktif olup da kilo veremeyeni görmedim ben
Ben Cansu, kaptan yardımcısıyım :) 18 yaşımdayim. Niğde'de yaşıyorum... 2 ay önce 73.3 kiloyla diyete başladım şimdi 60.6 kiloyum hedefimse fit görünümlü bir 50 kilo olabilmek
Senin en son, net hedefin nedir
Çoook kolay olursun merak etme ilk kilolar daha çabuk gidiyor zatenMerhaba :) ben 1 de kalktim ve tartildim 83.3 kiloyum suan. Birkac gundur limonlu su iciyordum onun etkisi olmus heralde ama zayiflama amacli icmiyordum :)
Benim ilk hedefim 75 olabilmek. Once bi ona ulasayim cok uzak hedef secersem pes ederim diye korkuyorum. Aslinda 60 kusurlerde olmak benim icin en iyisidir heralde. Mart sonundaki kontrolumde bu 75 e yakin olmaliyim ki doktorum benim soz dinleyen bir hasta oldugumu gorsun :))
Bu arada masallah diyeyim de nazar degmesin :)Merhaba canım benim sen şimdiden kilolarınla vedalaşçünkü henüz bu takıma gelip aktif olup da kilo veremeyeni görmedim ben
Ben Cansu, kaptan yardımcısıyım :) 18 yaşımdayim. Niğde'de yaşıyorum... 2 ay önce 73.3 kiloyla diyete başladım şimdi 60.6 kiloyum hedefimse fit görünümlü bir 50 kilo olabilmek
Senin en son, net hedefin nedir
Sana da masallah diyorum nazar degmesin :)aminebusra A amacsaglik hosgeldiniz aramiza beraber incecik hatunlar olucaz hic merak etmeyin.kendini tanitayim ben sibel 25 yasindayim 2 kizim var.83 le başladım ve simdi 73 oldum
Hos buldum :)Aramıza hoşgeldin tatlım
Teşekkür ederim canım benimAbla Maasallah baya genç gösteriyorsun en fazla 25 26 :)
Tamam canım benim çok teşekkür ederimBu video da gösteriyor ortalarındaydı galiba o mekik çekme hareketi
Hos bdum tesekkur ederim insallah sagligima kavusurum ben de sizler gibi :)Tatlim afiyet olsun pişmaniye yi keşke akşam yemeseydin canım telafi edersin bu gün :)
Hosgeldin canim aramıza çok geçmiş olsun aynı dertten kuzenimde muzdarip baya sıkıntılı bi durum seni çok iyi anlıyorum
Kendimi tanıtayım ismim Tuğba 25 yasindayim 3 yıllık evli sayılırım 1.5 yaşında 1 prenses annesiyim 156 cm boyum diyete başladığımda 62.5 grubuma başladığımda 59.2 kiloydum şimdi ise 52.3 kiloyum çok şükür hedefim 47Cansu-S nin de dediği gibi bizim guruba gelip kilo veremeyen daha olmamıştır emin ol çok sıcak kanlı bi takım olduğumuz için herkes sorumluluklarını zevkle yerine getiriyor buraya koşa koşa geliyoruz gerçekten sadece böyle hafta sonları biraz az aktif oluyoruz tekrar hoşgeldin canım :)
Gunaydiiiinnnnnnnnn cannim :)
Gunaydinnnnnnn ay ne güzel güneşli hava var bizim burada kar geliyor maalesef aşırı soğuk bi gün benim yerimede bol bol güneşlen
sendende bekliyordum kuzu.. aminebusra nereye yazacagini bilemedim etiket yaptim daha kolay bulmasi icinMadem öyle ben de yazayım :)
Öncelikle teşekkür ederim.
Hemen şimdi tartılmadım en son 85 dim. uyku düzensizliği olan biriyim. iltihaplı romatizma hastasıyım. Doktorum kilo verirsen tedaviden daha iyi sonuç alırız dedi ama ben 1 aydır kilo vermeye yönelik pek bir şey yapmadım. hep düşündüm ama... Bu hastalıktan dolayı biraz sarsıldım psikolojik olarak. Jillian ın sporunu eskisi gibi yapamıyorum. Leslie yaptığımda bile dizlerim acıyor kollarım tutulabiliyor. İlk hedefim 75 olabilmek. Mart sonunda doktor kontrolüm var. O zamana kadar hem beslenmemi hem hayatımı düzene sokabilmek için elimden geleni yapmak istiyorum.
Evliyim. 26 yaşındayım. Boyum 153. Ev hanımıyım. Çocuğum yok.
insallah muradina erersin cnm.. hos bu takima gelipte hamile kalmak isteyen herkez kaldi simdiye kadar31 yaşında 158 boyunda 84 kiloyum tup bebek tedavisi gorucem mart sonu gibi olmadı nisan ayında hedefim şimdilik 74 en az 10 kilo
Evet canim cocuk istiyoruz ama ben agir ilaclar kullaniyorum o yuzden ertelediksendende bekliyordum kuzu.. aminebusra nereye yazacagini bilemedim etiket yaptim daha kolay bulmasi icin
aramiza Hosgeldin..veee cokk büyük gecmis olsun.. karar defteri ve 1 sayfa kurallar haric birde pazartesi tartimiz ve her ay sonunda pazartesi tartisi yaninda ölcümlerimizde oluyor...cok sicak kanli deli dolu bir takima geldin..burdakilere kendini teslim et kendine inan ve bize güven gerisi kolay cocuk istegin varmiydi senin ? Bizim takima kim zayiflayip hamile kalmak istegiyle geliyorsa simdiye kadariyla basariyla hamile kalmistir Takimin ugrumudur nedir bizde cözemedik bana gelince ben cansu Takim Kaptaniyim 25 yasinda üniverste ögrencisi...part time calisan bekar almanyada dogmus büyümüs biriyim ondan türkcemde sorun olursa kusura bakma.... baska 1.62 boylarinda 85 lerde basladim... augustos sonu takimi devre aldim... o zamandan beri buralardayim iste
insallah muradina erersin cnm.. hos bu takima gelipte hamile kalmak isteyen herkez kaldi simdiye kadaryani bir ugrumu vardir nedir bende cözemedim aramiza tekrardan hosgeldin o kilolari el birligi ile halledecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?