Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende limonlu su içmek istiyorum evden getirmeyi unutuyorum çalıştığım için
Sabah 1 lt su içiyorum 10 a kadar oylende yarım akşam üstü bir yarım daha ılık olarak

Dün başladığım için ne yapacağımı düzeni bilmiyorum çünkü listemde yok mesela 2 lt suyu nasıl nezaman larda içeyim Lovedreams

Yaptım yaptım ama bittim yani bi de şöyle bi avantaj oldu benim için ben mekik cekemiyorum ya onun değişik versiyonunu gördüm videoda bundan sonra hep öyle yapacağım :)
Bende çekemiyorum senin versiyonuna bende baksamm nereden bulabilirim:)

Ben bugün tartıda 62 gördüm

İnsan anatomisine aymırı yani herşeyden önce... Neler oluyor bana ya

aminebusra buraya kendini tanitan bir metin yaz suanki kilon hedef kilon yas boy, medeni hal yasadigin yer is/ güc seni daha yakindan taniyabilmek icin gereken bilgiler cnm
31 yaşında 158 boyunda 84 kiloyum tup bebek tedavisi gorucem mart sonu gibi olmadı nisan ayında hedefim şimdilik 74 en az 10 kilo

Bende limonlu su içmek istiyorum evden getirmeyi unutuyorum çalıştığım için
Sabah 1 lt su içiyorum 10 a kadar oylende yarım akşam üstü bir yarım daha ılık olarak
Çok güzel böyle böyle arttırarak devam edersin ablacm:)

Dün başladığım için ne yapacağımı düzeni bilmiyorum çünkü listemde yok mesela 2 lt suyu nasıl nezaman larda içeyim Lovedreams
Canım akşam yatana kadar içiyorum ben hatta 2 litreyi astigim bile oluyor bazen 1.5 lt suyu bile zor içiyorum sana kalmış ablacım yani

Merhaba :) ben 1 de kalktim ve tartildim 83.3 kiloyum suan. Birkac gundur limonlu su iciyordum onun etkisi olmus heralde ama zayiflama amacli icmiyordum :)

Benim ilk hedefim 75 olabilmek. Once bi ona ulasayim cok uzak hedef secersem pes ederim diye korkuyorum. Aslinda 60 kusurlerde olmak benim icin en iyisidir heralde. Mart sonundaki kontrolumde bu 75 e yakin olmaliyim ki doktorum benim soz dinleyen bir hasta oldugumu gorsun :))

Çoook kolay olursun merak etme ilk kilolar daha çabuk gidiyor zaten tekrar hoşgeldin aramıza

Bu arada masallah diyeyim de nazar degmesin :)
aminebusra A amacsaglik hosgeldiniz aramiza beraber incecik hatunlar olucaz hic merak etmeyin.kendini tanitayim ben sibel 25 yasindayim 2 kizim var.83 le başladım ve simdi 73 oldum
Sana da masallah diyorum nazar degmesin :)
Aramıza hoşgeldin tatlım
Hos buldum :)

Hos bdum tesekkur ederim insallah sagligima kavusurum ben de sizler gibi :)

sendende bekliyordum kuzu.. aminebusra nereye yazacagini bilemedim etiket yaptim daha kolay bulmasi icin
aramiza Hosgeldin..veee cokk büyük gecmis olsun.. karar defteri ve 1 sayfa kurallar haric birde pazartesi tartimiz ve her ay sonunda pazartesi tartisi yaninda ölcümlerimizde oluyor...cok sicak kanli deli dolu bir takima geldin.. burdakilere kendini teslim et kendine inan ve bize güven gerisi kolay cocuk istegin varmiydi senin ? Bizim takima kim zayiflayip hamile kalmak istegiyle geliyorsa simdiye kadariyla basariyla hamile kalmistir Takimin ugrumudur nedir bizde cözemedik bana gelince ben cansu Takim Kaptaniyim 25 yasinda üniverste ögrencisi...part time calisan bekar almanyada dogmus büyümüs biriyim ondan türkcemde sorun olursa kusura bakma.... baska 1.62 boylarinda 85 lerde basladim... augustos sonu takimi devre aldim... o zamandan beri buralardayim iste

31 yaşında 158 boyunda 84 kiloyum tup bebek tedavisi gorucem mart sonu gibi olmadı nisan ayında hedefim şimdilik 74 en az 10 kilo
insallah muradina erersin cnm.. hos bu takima gelipte hamile kalmak isteyen herkez kaldi simdiye kadar yani bir ugrumu vardir nedir bende cözemedim aramiza tekrardan hosgeldin o kilolari el birligi ile halledecegiz

Evet canim cocuk istiyoruz ama ben agir ilaclar kullaniyorum o yuzden erteledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…