Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba hanimlar 91.40 kilo ile araniza katildim insaallah...
aramiza hosgeldin cnm Hedef kilon.. medeni durum, is güc vesaire biraz daha kendinden bahsedersen arkadaslarinda seni daha cok iyi taniycaktir... senin yorumunda birazda kendimi gördüm cokk iyi anliyorum seni...
sormadan gecemigcem emziriyormusun acaba ? Sen öyle deli dolu bir takima düstün ki enerjimiz yüksek motivasyonumuz da öyle.. senin yapman gereken kendine inanman, güvenmen ve kendini takima emanet etmen bize güvenmem gerisi geliyor zaten.. karar defterinde ve 1 sayfamizda kurallar mevcut + pazartesi tartimiz var bildiirm yapiyoruz takim ici ayni cuma günleri gibi birde ayda bir ay sonlarinda ölcüm yapiyoruz cnm... bu ara ben takimin kaptani cansu 25 yasinda üniverste ögrencisiyim... part time calisiyorum.. almanyada dogdum büyüdüm..bekarim ..1.62 boyunda 79 kiloda deli dolu bir yengec burcuyum

Ismim sakine,evli bir cocuk annesiyim..hedef kilom 65 suandaki guncel kilo 91.40 ikizler burcuyum..insaallah ulasabilirim hedefledigim kiloma..birlikte ulasalim kurtulalim saglikla kilolarimizdan ☺☺☺kolay gelsin sana da basganim

88prenses22 geçmiş olsun güzellik bazı tütsüler rahatlatıyor bi dene istersen

H haayydee Hoşgeldin Sakine
Ben Cansu 18 yasimdayim, nigdede yasiyorum, en duygusalından bir balık burcuyum ve kaptan yardimcisiyim 73.3 kiloyla diyete başladım son cuma tartısında 60.6 kiloydum tanıştığıma çok memnun oldum...

Bebeğin varmış emziriyor musun?

Oyyy masaallah cansucum darisi benimde basima vereyim hayirla saglikla kilolarimi..evet emziriyorum canim.

Ayrica benim ailemde kayseride yasiyor bende izmite gelin geldim

Kızlaaar niye hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Gününüz nasıl geçiyor güzeller?
Ben misafirlikteyim hala ve cok sıkildım az sonra arkadaşım gelcek onunla iyi vakit gecirebilirim

Bu arada diyet yalan oldu bir duysanız yediklerimi şok olursunuz.
Ama moral bozmuyorum. Zaten salı günü yemek bozukluğu icin tedavim baslıyor Onun için bu hafta diyete fazla takılmamaya çalışicam, sporuma ağırlik vericem.

Neyse neyse bu kadar ic baydığım yeter

Güzel haber; misafirliğe gittiğimiz kişiler yine o soğuk espiriye maruz biraktı beni.
"Cansu senin diğer yarına ne oldu?"

Onun içiiin bol bol motivasyon depoladım

deneyeyim . masaj mı yapacam. ya çok kötü oluyorum bazen .
Evet canım her defasında 2 damla sürüyorum kasımın üstünden itibaren sokaklarında dahil alnımın heryerime mesajla yediriyor umarım günde 3 defadan fazlası zararlı çok zorlanırlar 4 defada uygulayabilirsin

Şimdi kızlar ben aranıza katılmış bulunmaktayım diyet listemi ben mi belirliycem nekadar kilo verdiğimi hangi günler yazmam lazım bide kas yağ şu ölçüsünü şuan yapamam yapmam gereklimi
Hoşgeldin canım...
Diyet kişinin kendisine özgüdür evet kendi listeni olusturabilir veya bir diyetisyenden yardım isteyebilirsin. Karar defterinin 1. sayfasını okumanı istiyorum orda yazıyor ama ben yine de özetleyim.
Her cuma yarışma içi tartı günü bir de bunun dışında pazartesi günü takım içinde haftasonu kaçamaklarını önlemek için bir tartı günümüz var yani kilo bildirimi haftada iki kere pazartesi ve cuma günleri 13.00 a kadar yapmak zorunlu. Kas, yağ oranı ölçümünde zorunluluk yok. Evimizdeki klasik tartılarla yapıyoruz ölçümümüzü hepimiz... Bir de her ayın son pazartesi günü vücut ölçülerimizi alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…