Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

BÜYÜK HARFLERLE DESTEKLIYORUM SENIIIII

BÜYÜK HARFLERLE DESTEKLIYORUM SENIIIII

hhhh rüyanizda görürsünüz.... Takimin ortalamasindan memnun kalirsam Cheat meal yada gün düsünebiliriz... yediklerinizi fotosunu atmak sartiyla biraz olsa frenliyecektir.. utanma belasi

bu ara büyük harflerle yazi kk da bagirma anlamina geliyor... hadi burasi neyse dükkan sizinde...baska yerlerde yapmayin sikayet edilir bani yapistirirlar eee siz ban yiyincede ben deliririrm

Ah yavrummmm seninde işin zor ben sana diyim yane kız kocan ilerde seni uyutcak mı bu kadar

sanmıyorum çok korkuyorum
tövbe estf gece vakti +18 burda bekar kizcelerimizde var unutmiyalim

kuru incir ise yariyormu dünden beri bende kabizim bana biraz az geldi onun disinda güzel

Ana yemekte ve aksam yemekte saatler eksik... menün cok güzel.. zencefilli caymiydi o bende capuccino tarzi birsey sanmistim. Güzel Affiyet olsun

cnm sen mazeretlisin programma uyabildigin kadar uymaya calis..spordada dedigim gibi hafif vücüdunuzun kaldiracagi seyler yapmaya gayret edin...

sabah iyi bir kahvalti olabilirdi...saatler eksik... yoksa gayet güzel. Affiyet olsun

Afiyet olsun kaptanim sen bana yorum yapmadın ama ben sana yapayım
Spor yok yine bide benimle iddia ya giriyorsun
rocky yarin basliyor daha dogrusu cuma günü cnm grsrz

Sabah
İki yumurta

Ara
activia

Öğle
Bir çorba kaşığı Et +salata+ iki kaşık barbunya

Akşam
İki çatal pırasa yemegi

sen aclik hissetmediysen gayet güzel cnm

***Rocky Haftasi***
(17-24 Subat)

Evet poncik Takimim yine sizler icin düsündük tasindik. Yeni bir programm hazirladik. Kasimda ,,No Carb“ Haftamizda cok güzel basarilara imza atmistik (Takim ve bireysel birincilik bizdeydi).
Bu haftada hem beslenmemizi hemde Takimca cok ihmal ettigimiz sporlara daha cok agirlik verecegiz. Herkesden maximum performans bekliyorum. Cünkü saatlerimi verdim bu programmi bicimlendirmek icin. Taabiki yönetiminden onayindan gecmis olan bu programm rahatsizligi olanlarida düsünerek olusturulmustur. Hepinize güveniyor ve inaniyorum anlimizin akiyla bu isten cikacagimiza cok eminim.

Challenge

Durmadim tam 134 Sayfayi didik ettim...2008 den beri tüm 1 cilerin yüzdelerini inceleyip en yüksek Takim yüzdesini belirledim 2,52%.
Evet simdiye kadar en yüksek Takim yüzdesidir. Bu haftaki amacimiz bu yüzdeyi kirmak..
Bu yüzden herkesden en az 2% bir yüzde istiyoruz.

Beslenme

Beslenmemiz ,,No Carb“ Haftasina benzer olacaktir.

Ekmek (hertürlüsü)
Sehriye, Eriste, Makarna(hertür hamurdan yapilmis corbalik)
Patates, Misir
Pirinc,Bulgur
Hertürlü undan üretilmis ev yapimi veya hazir gidalar (pasta,kek,börek,lavas, kurabiye vesaire)
Bunlari bu hafta tüketmigcez.

Bu hafta tüketebilecegimiz karbonhydratlar:
Yulaf Ezmesi/ Keten Tohumu/Karabugday
Yesil/ Kirmizi mercimek/Yarma
Leblebi
Kuru meyveler
dut,frambuaz, cilek (dondurulmus)
Ananas

Evet bunlari tüketebilirsiniz ama günde 1 Karbon hakkiniz var yani o gün yesil mercimek salatasi tükettiyseniz... Protein iceceginize meyve atamazsiniz!
Her gün 1 ögün protein agirlikli olmasi gereklidir.

Misal: izgara tavuk + salata
haslama but + sebze corbasi
buglama balik+ salata

Protein agirlikli ögün icin alternativ olarak Protein icecekleride hazirliyabilirsiniz.*

Kakaolu protein icecegi (Spor sonrasi)
300gr süzme yogurt
100-200 ml su
200 ml 1,5% yagli süt
1 Yemek kasigi Kakao (Nesquik degil)

Tüm malzemeler blendirden gecirilir.

Ananasli protein icecegi(Spor öncesi)
200ml 1,5% süt
labne peyniri 200g
Ananas 60g
Frambuazli protein icecegi (Spor sonrasi)

Yogurt 1,5% (ev yogurduda olabilir) 200ml
Süt 200 ml
Frambuaz 100g

Mümkün mertebe ögün araliklarini uzun tutmaya calisalim.. ve gereksiz ara ögünlerden kacinmaya calisalim. 2 veya 3 ögünün en sagliklisi oldugunu ben degil cok uzman söyliyor bizde bu haftada uygulamaya gecelim.

*degisik Tariflere gerek duydugunuzda lütfen beni etiketleyin.

Spor

Neslihan, Amacsaglik,22prenses88 ve Lovedreams arkadaslarimiz rahatsizliklarin oldugunu belirtmislerdi. Onlarin spor Programmlari diger üyelerine nazaran free olacaktir.

Mazaretliler: 90 dk herhangi bir Spor her gün yapilacaktir.

Tayfam: 90dk (45dk kosu=tempolu yürüyüs, 15dk ip atlama, 30 dk
agirlik/jillian Tarzi sporlar) her gün yapilacaktir.

-Yaptiginiz agirlikli calismalari video ile yapmaniza tavsiye ederiz.. menünüz ile birlikte video linkide paylasilir.
Sporunuzu ise/okula gitmeyenler mümkün mertebe Sabah ac karnina yapmaniz uygun olacaktir.
Sabah vakti olmayanlar...cok gec vakte kalmadan aksam yapilan spor tüm günün yorgunlugunu atacak aksam yemegi olarak protein icecegi ile gününüzü kapatabilirsinz.

Bu kurallarla birlikte Hedefimiz 2,52 % yüzdeyi kirip ve spora artik önem vermemizi saglamak. Taabi tüm kk bizi konuscak hazirlikli olun

Gelelim neden ,,Rocky“ dedik bu Haftaya. Sartlar oldukca sert diyebiliriz. Her zorlandiginizda antremanin Rocky söyledigi sözler akliniza gelsin istedim ,, No pain“ yani: Aci yok !

Size inaniyorum ve güveniyorum.. saatlerce o yüzdeyi aradim. Cabami bosa cikartmayin. 10. Takim olarak Tahta kurulalim biz istersek basaramigcagimiz hicbirsey yoktur. Gazamiz mübarek olsun.

Bu hafta tüm Takimi kapsiyor ve 17.02.17 Cuma günü sabahindan itibaren uygulamaya koyulacaktir. Gazamiz mübarek olsun
Taabiiki görmedim duymadim olmasin.. Nesli Han Enise07 Cansu-S A Aycaokurcan Firslayd Lovedreams @GoblininGelini Z zeyas 88prenses22 X xguzelayx diyetlife @Sakine_zeyneb sena Birumut55 S seymaduysak42 @amacsaglik

***10. TAKIM 505.ETAP***

cansutr (79//%)
Enise07(73.4//%)
Firslayd(73.0//%)

Lovedreams(52.3//%)
Kelebek-etkisi (60.6//%)
GoblininGelini (74.1//% )
Zeyas (81.5//%)

10. Takım yüzdesi : %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

X xguzelayx
Baslangic Tarihi 25.01.17,
Baslangic Kilo 86.6
Hedef Kilo 60
Listeye muhtemel giris 17.02.17
(83,6///%)

diyetlife
Baslangic Tarihi 31.01.17
Baslangic Kilo 100.8
Hedef Kilo 70
(97.3//%)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris 24.02.17
(96.5//%)

S seymaduysak42
Baslangic Tarihi 10.02.17
Baslangic Kilo:92.8
Hedef Kilo:55
(///%)

@Sakine_zeyneb sena
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris ?
(///%)

A amacsaglik
Basladigi Kilo 83,3, Hedef Kilo 60

(///%)

Birumut55
Baslangic Tarihi 09.02.17
Baslangic Kilo:
Hedef Kilo:
(///%)

Izinli Üyeler
Nesli Han

Degistir Kendini
A Aycaokurcan

Ayyy ciddi mi ben bilmiyordum büyük harflerin bu manaya geldiğini tamm canım dikkat ederim bu na

Ay yok kız aaaa +18 değil benim dediğim hanfendi gece 12 de ayılmaya çalışıyor ya hani Heh işte gündüz uykularını unut kocan seni uyutur mu sanıyorsun diciktim di haha konu nire kaydı ah ah benim eşim ilk evlendiğimiz zaman gündüz isim bitim uyuduğumu öğrenince bana çok kızmıştı ben çalışıyorum sen evde uyuyorsun diye Eee napim adamım uykum var bende bekariken çok düşündüm uykuya alisamamistim erken kalmalara

kuru incir ise yariyormu dünden beri bende kabizim bana biraz az geldi onun disinda güzel
Evet canım gerçi 3. Gün etkisini gösterdi ben 6 gündür gece yatmadan 2 saat önce hazırlayıp yatınca içiyorum 3 gündür her gün düzenli çıkıyorum ws ye

tövbe estf gece vakti +18 burda bekar kizcelerimizde var unutmiyalim
ayy yanlış mı anlaşıldık ne biz şeyi kastetmiştik şimdi ben istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum ya, evlenince öyle olmayacak tabii çocuk işe gidecek çalışıp yorulacak ben yüksek ihtimalle evde olacağım, e erken kalkıp bi kahvaltısını hazırlamak akşam sıcak bi yemek yapmak gerekecek yani canım istediği gibi uyuyamıycam onu demek istemiştim
korkuyorum derken de yani o maratona hazır hissetmiyorum tembelliğe alıştım demek istedim

şu an karnım açken tartılayım dedim sabit çıktım pazartesiyle aynıyım nasıl sabit çıktım anlamadım halbuki ben vermişim gibi hissediyordum bi kaç saat sonra sabah olacak o zamana kadar zayıflar mıyım acaba neyse ilk ben yazdım kilomu bu sefer

***10. TAKIM 505.ETAP***

cansutr (79//%)
Enise07(73.4//%)
Firslayd(73.0//%)

Lovedreams(52.3//%)
Kelebek-etkisi (60.6//%)
GoblininGelini (74.1/74.0/% 1)
Zeyas (81.5//%)

10. Takım yüzdesi : %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

X xguzelayx
Baslangic Tarihi 25.01.17,
Baslangic Kilo 86.6
Hedef Kilo 60
(83,6///%)

diyetlife
Baslangic Tarihi 31.01.17
Baslangic Kilo 100.8
Hedef Kilo 70
(97.3//%)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
(96.5//%)

S seymaduysak42
Baslangic Tarihi 10.02.17
Baslangic Kilo:92.8
Hedef Kilo:55
(///%)

@Sakine_zeyneb sena
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris ?
(///%)

A amacsaglik
Basladigi Kilo 83,3, Hedef Kilo 60

(///%)

Birumut55
Baslangic Tarihi 09.02.17
Baslangic Kilo:
Hedef Kilo:
(///%)

Izinli Üyeler
Nesli Han

Degistir Kendini
A Aycaokurcan

kimse yok ben neden kendi kendime konuşup duruyorum onu anlamadım
saat 13 de burda olacağım hala uyuyamadım
neyse 10-15 tane alarm kurup uyuyayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…