BÜYÜK HARFLERLE DESTEKLIYORUM SENIIIIIAh ah 1 hafta sonra başlasaydı keşke racky haftası ben ayın 20 sinde regl oluyorum ya halen sabitim sabah 52.3 çıktım yarın kaç çıkcam belli değil tarihi unuttum bizim diyetin tam ortalarına denk geliyor bende ödem tutmamak için herşeyi tuzsuz yiyeceğim bi de lahana suyu içeceğim o da sorun olur mu peki
Baklava mi immmmmmmmm canım çekti bi önerim var benim bu racky haftasından alnımızın akıyla çıkarsak ki eminim çıkacağız o zaman bir haftada "YAŞASIN KARBONHİDRAT" diyeti yapalım mı
yeni uyandım ama hala uykum varHatunlar neredesiniz ya uyuyor musunuz
Ah yavrummmm seninde işin zor ben sana diyim yaneyeni uyandım ama hala uykum var
sanmıyorumAh yavrummmm seninde işin zor ben sana diyim yanekız kocan ilerde seni uyutcak mı bu kadar
Bence de korksanmıyorumçok korkuyorum
Ah ah 1 hafta sonra başlasaydı keşke racky haftası ben ayın 20 sinde regl oluyorum ya halen sabitim sabah 52.3 çıktım yarın kaç çıkcam belli değil tarihi unuttum bizim diyetin tam ortalarına denk geliyor bende ödem tutmamak için herşeyi tuzsuz yiyeceğim bi de lahana suyu içeceğim o da sorun olur mu peki
Baklava mi immmmmmmmm canım çekti bi önerim var benim bu racky haftasından alnımızın akıyla çıkarsak ki eminim çıkacağız o zaman bir haftada "YAŞASIN KARBONHİDRAT" diyeti yapalım mı
BÜYÜK HARFLERLE DESTEKLIYORUM SENIIIII
BENDE BENDE
Ah yavrummmm seninde işin zor ben sana diyim yanekız kocan ilerde seni uyutcak mı bu kadar
sanmıyorumçok korkuyorum
kuru incir ise yariyormu dünden beri bende kabizimHatunlar menum gelsin
Sabah 11.30
2fincan kayısılı ve biberiyeli cay
Kahvaltı 12.00
Yarım tam buğday lavasina suzme peynir 2ince kaşar peynirı ve küçük 1 dilim salakla hazırladığım tost
2 kaşık yoğurt
1 yeşil zeytin
1bardak cay
Öğlen 15.00
1 kase (2.5 kepce)mercimek çorbası
Akşam 16.30
Eki Görüntüle 1954860
havuç ve kereviz salata
2 lt su
120 dk spor
Gece yatana kadar bitki çayı
Gece yatmadan 2 saat önce yarım su bardağı sütle islattigim 1 kuru incir (kabızlık icin)
Ana yemekte ve aksam yemekte saatler eksik... menün cok güzel.. zencefilli caymiydi o bende capuccino tarzi birsey sanmistim. Güzel Affiyet olsunGüne başlangıç: Büyük bardak limonlu su
Kahvaltı(09:00): 1 yumurta,3 siyah zeytin, 2 küçük domates, küçük bir parça peynir, çeyrekten biraz küçük ekmek.
1 Bardak şalgam suyu
Ara(12:45): 1 Fincan zencefil-limon çayı
5 tane Altınbaşak bisküvi
Ana: Pırasa yemeği
Aksam ve final
1 kase mercimek corbasi
Bol salata
Su halen icilme asamasinda :)
cnm sen mazeretlisin programma uyabildigin kadar uymaya calis..spordada dedigim gibi hafif vücüdunuzun kaldiracagi seyler yapmaya gayret edin...Canim ben baya zorlancam bu rocky haftasinda cunku yeni baslamis biri icin ve hasta biri icin cok agir sartlar var ben kendi cizgimde ilerlemek istiyorum da deme hakkimiz yok sanirim. Olcumu bildikten sonra sonuca varabiliuorsam sorun olacagini sanmam. Herkesin saglik durumu ayni degil ki herkes ayni sekilde beslenmeye ayak uyduramayabilir. Ben bugun bile cok zorlandim titredim acliktan. Sanirim ben su rocky haftasindan sonra size dahil olsam benim icin daha iyi olacak yoksa sagligim iyice bozulacak gibo hissediyorum kusira bakmayin lutfen..
sabah iyi bir kahvalti olabilirdi...saatler eksik... yoksa gayet güzel. Affiyet olsunKızlar menumu paylasayim
Sabah
İkisi bir arada neskafe
Öyle
Mercimek çorbası
Bezelye patatesli
Bu havuç
Akşam
Karnıbahar
Az çiğ köfte kivircigin içinde
2 lt limonlu su
Bir bardak ayran
Bir fincan kayisili form çayı
Gün içinde tukettim
Sabah 10 dakika
4 de 10 dakika
Ve 20 dakika şimdi yapacağım
Leslie
rocky yarin basliyor daha dogrusu cuma günü cnm grsrzAfiyet olsun kaptanim sen bana yorum yapmadın ama ben sana yapayım
Spor yok yine bide benimle iddia ya giriyorsun
Sabah
İki yumurta
Ara
activia
Öğle
Bir çorba kaşığı Et +salata+ iki kaşık barbunya
Akşam
İki çatal pırasa yemegi
Ayyy ciddi mi ben bilmiyordum büyük harflerin bu manaya geldiğini tamm canım dikkat ederim bu nahhhh rüyanizda görürsünüz.... Takimin ortalamasindan memnun kalirsam Cheat meal yada gün düsünebiliriz... yediklerinizi fotosunu atmak sartiylabiraz olsa frenliyecektir.. utanma belasi
bu ara büyük harflerle yazi kk da bagirma anlamina geliyor... hadi burasi neyse dükkan sizinde...baska yerlerde yapmayin sikayet edilir bani yapistirirlareee siz ban yiyincede ben deliririrm
tövbe estf gece vakti +18 burda bekar kizcelerimizde var unutmiyalim
Evet canım gerçi 3. Gün etkisini gösterdi ben 6 gündür gece yatmadan 2 saat önce hazırlayıp yatınca içiyorum 3 gündür her gün düzenli çıkıyorum ws yekuru incir ise yariyormu dünden beri bende kabizimbana biraz az geldi onun disinda güzel
ayy yanlış mı anlaşıldık netövbe estf gece vakti +18 burda bekar kizcelerimizde var unutmiyalim
***10. TAKIM 505.ETAP***
cansutr (79//%)
Enise07(73.4//%)
Firslayd(73.0//%)
Lovedreams(52.3//%)
Kelebek-etkisi (60.6//%)
GoblininGelini (74.1//% )
Zeyas (81.5//%)
10. Takım yüzdesi : %
Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)
X xguzelayx
Baslangic Tarihi 25.01.17,
Baslangic Kilo 86.6
Hedef Kilo 60
Listeye muhtemel giris 17.02.17
(83,6///%)
diyetlife
Baslangic Tarihi 31.01.17
Baslangic Kilo 100.8
Hedef Kilo 70
Listeye muhtemel giris 17.02.17
(97.3//%)
88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris 24.02.17
(96.5//%)
S seymaduysak42
Baslangic Tarihi 10.02.17
Baslangic Kilo:92.8
Hedef Kilo:55
(///%)
@Sakine_zeyneb sena
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris ?
(///%)
A amacsaglik
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 83,3, Hedef Kilo 60
(///%)
Birumut55
Baslangic Tarihi 09.02.17
Baslangic Kilo:
Hedef Kilo:
(///%)
Izinli Üyeler
Nesli Han
Degistir Kendini
A Aycaokurcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?