Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar az sonra doktora gitcem iyi dileklerde bulunun lütfeen..
Diğerlerinden geçtim artık onlar kesin de... Kalbimde sorun çıkmasın en azından da spor yapabiliyim.
Canım üzülme herşey yoluna girer önce sağlığın yerine gelsin biz senin yanındayız tatlım unutma bunu madden değil manen

Selamlar hanımlar, ben bu rocky haftasini anlamadım galiba. Kafam karışık gibi bugün. Sizin örnek menüleri takip edeceğim sanırım. Bir de ben zaten hergun 90 dk tempolu yürüyorum. Yeterli mi acaba?

Selamlar hanımlar, ben bu rocky haftasini anlamadım galiba. Kafam karışık gibi bugün. Sizin örnek menüleri takip edeceğim sanırım. Bir de ben zaten hergun 90 dk tempolu yürüyorum. Yeterli mi acaba?
Canım aklına takılan birşey olduğunda cansutr u etiketle o sana detaylı şekilde yardımcı olacaktır :) biride takip et tabiki yardım edebilirsek ne mutlu bize

Brokoliyi hic sevmem ama fırında yapinca güzel olmus
Ben midesizim arkadaşlar biraz diyete girmrden önce kahvaltı yerine ciğer pilav yedigimi bile bilirim

aynı ben de öyleydim diyete başlamadan önce kahvaltıda kebap, çiğ köfte falan yemişliğim var

Kızlar az sonra doktora gitcem iyi dileklerde bulunun lütfeen..
Diğerlerinden geçtim artık onlar kesin de... Kalbimde sorun çıkmasın en azından da spor yapabiliyim.

sorun ne ben kaçırdım sanırım bi sağlık sorunun mu var? geçmiş olsun

Günaydın hanımlar yaa su Rocky haftasi çok ters geldi. Bu hafta yatili annemlere gidecem. Ailevi problem varda onu cözecem. Ama olsun elimden gelen en iyisini yapacam.. Spor pazartrsi gününe kadar zor ama fırsat buldukça evin içinde mekik Squash plank yaparım.. Bahane bulur dışarı yürüyüş için çıkarım.

Bu da ana ogunum

Eklentiler

• PicsArt_02-16-04.11.24.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 45
Hatunlar menum gelsin
Sabah 11.30
2fincan kayısılı ve biberiyeli cay
Kahvaltı 12.00
Yarım tam buğday lavasina suzme peynir 2ince kaşar peynirı ve küçük 1 dilim salakla hazırladığım tost
2 kaşık yoğurt
1 yeşil zeytin
1bardak cay
Öğlen 15.00
1 kase (2.5 kepce)mercimek çorbası
Akşam 16.30

havuç ve kereviz salata
2 lt su
120 dk spor
Gece yatana kadar bitki çayı
Gece yatmadan 2 saat önce yarım su bardağı sütle islattigim 1 kuru incir (kabızlık icin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…