- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Canım üzülme herşey yoluna girer önce sağlığın yerine gelsin biz senin yanındayız tatlım unutma bunu madden değil manenKızlar az sonra doktora gitcem iyi dileklerde bulunun lütfeen..
Diğerlerinden geçtim artık onlar kesin de... Kalbimde sorun çıkmasın en azından da spor yapabiliyim.
Ara öğün vakti
Canım aklına takılan birşey olduğundaSelamlar hanımlar, ben bu rocky haftasini anlamadım galiba. Kafam karışık gibi bugün. Sizin örnek menüleri takip edeceğim sanırım. Bir de ben zaten hergun 90 dk tempolu yürüyorum. Yeterli mi acaba?
Brokoliyi hic sevmem ama fırında yapinca güzel olmus
Ben midesizim arkadaşlar biraz diyete girmrden önce kahvaltı yerine ciğer pilav yedigimi bile bilirim
Kızlar az sonra doktora gitcem iyi dileklerde bulunun lütfeen..
Diğerlerinden geçtim artık onlar kesin de... Kalbimde sorun çıkmasın en azından da spor yapabiliyim.
olmaaaazzAhh ahhh önce ki gün eşim almış Cafe crawn Latte hemide beyaz çikolatalı içsem onu nolur acaba
Tamm tamm icmicm ben bazen eşim istiyo yapıyorum 1 tatlı kaşığı ucundan alıp bırakıyorumolmaaaazz
tamam öyle olurTamm tamm icmicm ben bazen eşim istiyo yapıyorum 1 tatlı kaşığı ucundan alıp bırakıyorum
Olsun bakalım zaten herseyin ucundan yiye yiye diyet yalan oluyo bu racky haftası nasıl geçecek bakalımtamam öyle olur
Allah kolaylık versin hepimize :)Olsun bakalım zaten herseyin ucundan yiye yiye diyet yalan oluyo bu racky haftası nasıl geçecek bakalım
Aminnnn :)Allah kolaylık versin hepimize :)
Teşekkür ederim canım var da çözülcek umarimaynı ben de öyleydim diyete başlamadan öncekahvaltıda kebap, çiğ köfte falan yemişliğim var
sorun ne ben kaçırdım sanırım bi sağlık sorunun mu var? geçmiş olsun
ne testi bu? sağlık sorunun neydi ?Vee yine yine test istediler yarın yine gitcem.. Bıktım artık doktorlardan çok hastanedeyim
Ne testi istediler tatlimVee yine yine test istediler yarın yine gitcem.. Bıktım artık doktorlardan çok hastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?