Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy salakla yazmışım tovbeestagfirullah salamla yazacaktım sory kızlar

cnm rocky haftasini tekrardan oku...cumadan itibaren yani yarindan itibaren gecerlidir...ayrica 1 ögün karbonhydrat müsade edilenlerden tüketilebilir... muz kesinlikle yasaktir

Yogurt 1,5% (ev yogurduda olabilir) 200ml
Süt 200 ml
Frambuaz 100g

Canım benim buradaki tarifte frambuaz
Yerine ne olabilir alternatif

cansutr
cilek, yaban mersini bu tür meyveler ayni familyadan olan

Benimki kalbe vuruyor kalp kapağı nda sorun sarımsağı nasıl yedin yuttunmu
cokkk gecmiss olsun Allah acil sifalar versin

Brokoliyi hic sevmem ama fırında yapinca güzel olmus
Ben midesizim arkadaşlar biraz diyete girmrden önce kahvaltı yerine ciğer pilav yedigimi bile bilirim
kahvaltida lahmacun, pizza brokoli firinda sahane oluyor....birde haslanmis karnibahar...okulda bazen oluyor ben cok begeniyorum

Ben cok severim brokoli karnabahar haslamasini. Firinda denemedim hic denemek lazim :)
dene cokk iyi oluyor..hafif bir besamel yap unsuz.. 30% kasar peyniri... yaninda bir salataaa

Kızlar az sonra doktora gitcem iyi dileklerde bulunun lütfeen..
Diğerlerinden geçtim artık onlar kesin de... Kalbimde sorun çıkmasın en azından da spor yapabiliyim.
cokk gecmis olsun kuzum. Insallah birsey yoktur. Dualarim seninle

Ara öğün vakti
rockyde bunlari istemiyorum

Selamlar hanımlar, ben bu rocky haftasini anlamadım galiba. Kafam karışık gibi bugün. Sizin örnek menüleri takip edeceğim sanırım. Bir de ben zaten hergun 90 dk tempolu yürüyorum. Yeterli mi acaba?
cnmm karbonhydratlari kisitli tüketiyoruz... izin verilen karbonhydratlar var misal mercimek ama günde 1 kere en fazla, proteinde minimum 1 kere günde
Örnek menü Rock Haftasi:
Sabah:
2 kayisi yumusta
2 ceviz
7 zeytin
maydanoz, domates

Ögle:
mercimek salatasi

Aksam:
Protein icecegi (kakaoluyu tercih ediyoruz, karbon hakkimiz yok meyve yok)

Burda bak 1 karbon hakkin=mercimek salatasinda doldurmus oldun. o yüzden protein icecegindede meyve kullanamazsin.
1Protein minimum, 1 Karbon maximum

Ahh ahhh önce ki gün eşim almış Cafe crawn Latte hemide beyaz çikolatalı içsem onu nolur acaba
hadi ic ic de göreyim

cansutr cansu paylaşımda oylama var bebeğim bi bak istersen
oyyy ablacim cok tskler sinavlarim yeni bitti kendi Takimimla zar zor ilgilenebildim.. nerde kaldi paylasim alani

umarim sorunlar cözülür cnm...mümkün oldugunca uygula...ekmek..pilav vesaire asla görmek istemiyorum..

Bu da ana ogunum
Affiyet olsun kuzu ama aksamada toplu yazman gerekiyor bunu unutmali saatiyle suyuda litresiyle

Niye kirmizi kaet gordugumu anlamadim benim diyetisyenimin verdigi ara menu bu daha once gittigimde. Yanlis birsey yapmadim bence.

Toplu listeyi de hazirladm merak etmeyiniz :)

menüm 16.02.17

sabah00
1 bardak süt
1 kuru kayisi
1 kuru erik
2,5 pecan cevizi
1 ufak kirmizi elma

15:00
2 pecan cevizi

Aksam 17:00
1 tabak mercimek
corbasi
1 tavuk kisa bud

Spor: yok
Su: 1 litreyi bulmustur gün icerisinde 2,5 tamamlanir

Niye kirmizi kaet gordugumu anlamadim benim diyetisyenimin verdigi ara menu bu daha once gittigimde. Yanlis birsey yapmadim bence.

Toplu listeyi de hazirladm merak etmeyiniz :)
simdi icin sorun yok ama rocky haftasinda karbonhydratlari kisitliyoruz o yüzden yarindan itibaren 1 hafta süre icerisinde karbonlar yok denilcek kadar az.. zaten müsade edilenlerde yazida bulunuyor cnm

Güne başlangıç: Büyük bardak limonlu su

Kahvaltı(09:00): 1 yumurta,3 siyah zeytin, 2 küçük domates, küçük bir parça peynir, çeyrekten biraz küçük ekmek.

1 Bardak şalgam suyu

Ara(12:45): 1 Fincan zencefil-limon çayı
5 tane Altınbaşak bisküvi

Ana: Pırasa yemeği

Aksam ve final
1 kase mercimek corbasi
Bol salata

Su halen icilme asamasinda :)

simdi icin sorun yok ama rocky haftasinda karbonhydratlari kisitliyoruz o yüzden yarindan itibaren 1 hafta süre icerisinde karbonlar yok denilcek kadar az.. zaten müsade edilenlerde yazida bulunuyor cnm
Canim ben baya zorlancam bu rocky haftasinda cunku yeni baslamis biri icin ve hasta biri icin cok agir sartlar var ben kendi cizgimde ilerlemek istiyorum da deme hakkimiz yok sanirim. Olcumu bildikten sonra sonuca varabiliuorsam sorun olacagini sanmam. Herkesin saglik durumu ayni degil ki herkes ayni sekilde beslenmeye ayak uyduramayabilir. Ben bugun bile cok zorlandim titredim acliktan. Sanirim ben su rocky haftasindan sonra size dahil olsam benim icin daha iyi olacak yoksa sagligim iyice bozulacak gibo hissediyorum kusira bakmayin lutfen..

Kızlar menumu paylasayim
Sabah
İkisi bir arada neskafe

Öyle
Mercimek çorbası
Bezelye patatesli
Bu havuç

Akşam
Karnıbahar
Az çiğ köfte kivircigin içinde

2 lt limonlu su
Bir bardak ayran
Bir fincan kayisili form çayı
Gün içinde tukettim

Sabah 10 dakika
4 de 10 dakika
Ve 20 dakika şimdi yapacağım
Leslie

menüm 16.02.17

sabah00
1 bardak süt
1 kuru kayisi
1 kuru erik
2,5 pecan cevizi
1 ufak kirmizi elma

15:00
2 pecan cevizi

Aksam 17:00
1 tabak mercimek
corbasi
1 tavuk kisa bud

Spor: yok
Su: 1 litreyi bulmustur gün icerisinde 2,5 tamamlanir
Afiyet olsun kaptanim sen bana yorum yapmadın ama ben sana yapayım
Spor yok yine bide benimle iddia ya giriyorsun
Afiyet olsun canim benim cok guzel menu :)
Afiyet olsun ablacım menun de sporunda çok güzel ama kahvaltı yok ki yine

sabah
2 dlm peynir
1 yumurta
2 dlm ekmek

ara
yarım elma
yarım kivi

öğle
içli köftenin iç harcı ve 1 dlm ekmek

ara
1 avuç yer fıstığı
1 portakal

akşam
1 kase mercimek çorbaası
4 tane içli köfte
rocky haftasının korkusundan mı bilmiyorum bugün boyuna acıkıyorum

şimdi süt yada yoğurtla ara yapıcam

Slm hanımlar hala regli olmadım aklımda deli sorular. Çok kötü bir gün geçirdim oğlum hasta ateşli kucuk kızım gece yine uyumadı gün içi uyusada uyusam diye baktım gündüzde uyumadı sanırım oda hasta olacak. Çok fazla ödem topladım tartıda ekşi görüyorum ama bugün belimi olctum diyete başladığımdan daha kalın çıktı ben sok. Simidi olctum aynı halbuki bir hafta önce simid bölgemi olctugumde bayaga incelme vardı . Bide bu Rocky haftasının gerginliği sardı bu durumda. Ben regli önümüzdeki hafta olursam ilk üç gün çok yoğun kanama olduğu için spor yapamıyorum. Olmazsam bir hafta daha gecikmiş olcak tartıda eksilme olurmu bilemiyorum. Bugün tüm gün kafamda bunlarla dolaştım size ayak bagida olmak istemiyorum nasıl yapsak ne yapsak bilemedim. Şuan regli olmamam tek problem çocukların hastalığı uykusuzluk beni engellemez. Çokta yapmak istiyorum. Bana çok iyi gelecek biliyorum motivasyonum artacak. Kısacası neyapsam bilmiyorum. Dedim listeden çıkayım ayak bağı olmayayım ama çıkmak da istemiyorum. Ama tamamen uyduğum halde regli yüzünden istediğim hedefe ulaşamazsam sizleride aşağı cekicem. Bugece regli olmak için dua ediyorum en azından pazar gününden baslayabilirim spora.uzun yazdım hakkınızı helal edin ama işin içinden cikamadim

Sabah
İki yumurta

Ara
activia

Öğle
Bir çorba kaşığı Et +salata+ iki kaşık barbunya

Akşam
İki çatal pırasa yemegi

Yaktın beni kepten cansutr yaktın
Kız durdun durdun da şimdiyi mi buldun Allah cızırtını vermesin senin
Nasıl moralim bozuldu anlatamam

canim cok gecmis olsun...Allah yardim etsin kiz yoksa hamile falanmisin???elinden geldiğince bize katil derim ben az tada cok giden olur kilondan ve motivasyonun artar..zaten toplu yapilinca insana inanılmaz enerji veriyor.

Sabah
İki yumurta

Ara
activia

Öğle
Bir çorba kaşığı Et +salata+ iki kaşık barbunya

Akşam
İki çatal pırasa yemegi
Kuzum sen bugun hic bisey yememissin ki

hayirdir Rakibem noldu ki

Hayirdir ??? Kiz isdeyim...anam sabah sinavim vardi sonra eve geldim az xok okudum.. Sonra yemek sonra hemen is eve geleyim..baklava acmam lazim hasir evde kalmiycak hediE gidexek :) baklavadan somra yorumlarim

Ayy canım Allah korusun ya öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Az yedim çünkü canım istemedi bisey.

Ah ah 1 hafta sonra başlasaydı keşke racky haftası ben ayın 20 sinde regl oluyorum ya halen sabitim sabah 52.3 çıktım yarın kaç çıkcam belli değil tarihi unuttum bizim diyetin tam ortalarına denk geliyor bende ödem tutmamak için herşeyi tuzsuz yiyeceğim bi de lahana suyu içeceğim o da sorun olur mu peki

Baklava mi immmmmmmmm canım çekti bi önerim var benim bu racky haftasından alnımızın akıyla çıkarsak ki eminim çıkacağız o zaman bir haftada "YAŞASIN KARBONHİDRAT" diyeti yapalım mı
Hayirdir ??? Kiz isdeyim...anam sabah sinavim vardi sonra eve geldim az xok okudum.. Sonra yemek sonra hemen is eve geleyim..baklava acmam lazim hasir evde kalmiycak hediE gidexek :) baklavadan somra yorumlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…