Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bize cuma günü neden bu stresi yaşatiyorsunuz ???
Ben anlam veremiyorum buna...
Arkadaşlar okumuş insanlarız.
Ki bu hesabı ilk okul öğrencisi yapar. Altı üstü 4 işlem ya. ..
Lütfen dikkat edelim.
Dilimizde tüy bitti.

Kızlar belki abarttığimızı düsünüyorsunuz ama zaten cuma günleri stresli bir de bunlarla uğraşıyoruz. Ne güzel simdi tanisma saatimizde olucaktık. Ama biz hala bununla ugrasiyoruz.. Lütfen azıcık daha dikkat. Lütfen.

Kuzu şöyle düşün atıyorum ben izne ayrildim 6 etap sonra %6 verip listeye döndüm. %6 yazilmasi digerlerine haksizlik olur çünkü onlar o haftaki kilolarini yaziyor bense 6 haftaki kilomu. Bunun önüne gecmek icin 6 ya bölünüyor...

cansutr
Benim adıma hesaplayıp
Alintilayip yazabilirmisiniz bir gönüllü arkadaş
Ben sabah yapmaya çalıştım olmadı şuan yazılanları okudukça tekrar yazacak cesaretim yok kafamda almıyor
Beni burda mazur görün daha âlinti yapamıyorum
Kaptanım yoksa kırmızı kart yiyeceğim

Tmm kizlar listeyle ben ilgilenirim.dedigim gibi haftaya daha özenli olun hic aff yok ceza uygulanacaktir...
Simdi hepiniz yolu bulabildiniz umarim eksikler olsada biz basliyalim :)
Herkez kendini bir tanitsin a dan z ye kadar.
Ben bildiginiz gibi kaptaniniz 25 yasindayim almanyada dogdum.büyüdüm.aslen amasyaliyim yengec burucuyum ögretmen olacagim insallah.. 85 lerde 8 ayda takimi devre aldim...aslinda cocukken cok kilolu degildim...ne zamanki ergenlik 12 yasimdan itibaren kilolar gelmeye basladi... Cevrem bu konuyu hep dalga konusu yapti ergenlikte arkadaslarim, ailem ben.bildim bileli kilomla ugrasir.. Duymadigim sey kalmadi diyebilirim... Annem su son 1-2 senede hergün müaf atilir kiloya herneyse takimda eskidende yarisiyordum.cok benimsemistim evim gibiydi..kaptanlikta beceremem korkusu vardi ama kapanmasina izin veremezdim eee kiloda vermem gerek öyle basladi hersey... Sizde kendinizi tanitin..birbirimize sorular sorup daha yakindan taniyalim...özellikle yeniler lütfen kendinizi anlatin bize
Bu ara boy 1.62

Enise 29 yaşında bekarim antalyada yaşıyor doğma büyüme buraliyim. Aslen Çankırıliyim. 2 üniversite mezunuyum kamu yönetimi. Pazarlama ve dış ticaret. Kpss idari hakimlik Banka uzmanlık sınavları ile ugrasiyorum.
155 boy 82 kilo ile başladım şu anda 74 kiloyum. Hedef 55 insallah
Havalı ve ateşli silahlar antrenoruyum.
2004 de bu spora başladım
2009 da antrenör oldum
Türkiye 2.ligim var.
Ama sporu bırakmak zorunda kaldım kpss için.
2 yıl kesintisiz plates yaptım
Kondisyonum sağlamdir.
Daha önce çeşitli işlerde çalıştım. Havalimanı , diş hekimi asistanı, radyo Programcılığı, özel güvenlik görevlisi, Kiğılı Karaca gibi markalarda satış danışmanı, optik mağazasında mdr Yrd.
Gibi gibi. .
24 yaşında doğuştan engelli bir erkek kardeşim var. Yuruyemiyor konuşamiyor. İhtiyaçlarını biz karşılıyoruz.
Bizde durumlar bu hatunlar

Adım aslı 27yasindayim 19yasinda evlendim üç çocuk annesiyim lise mezunuyum. Hep balık etliydim. Boyun 163. Evlendiğinde 67 kiloyum sonra hamile kaldım 93 ile doğa girdim. İki yıl içinde 68e düştüm. Sonra tekrar hamile kaldım yine 90 kusur kilolarda doğum yaptım iki yıl içinde 64.9 u gördüm tartıda sonrasında yine hamilelik ve yine 90kusurlarda dogum. Şimdi tekrar zayiflayacagim bu son olacak ins. Hedefim 63 daha fazlası değil şimdilik. Boğa burcuyum karabukluyum ama bes yasimdan beri İstanbul'da yaşıyorum.

Kızlar ben cansu çarşamba günü 19 yaşımda olcam balık burcuyum burçlarla insanları sınırlandımayı pek sevmem ama bütün duygusallığını, kırılganlığını taşırım balık burcunun

İstanbul'da doğdum büyüdüm ama Niğde'de yaşıyorum. Lise mezunuyum üniversite sınavlarına gircem Takıma aslında daha çook yeni katıldım ama hemen bağlandım ve bir sabah kaptan yardımcısı oluverdim

73.3 kiloyla iki buçuk ay önce diyete başlamıştım zaman hızlaa geçti 13 kilo gitti bile ilk 6.5 kilomu takımdan ayrı verdim sonra kilo verme sürecimde en büyük şansım olan 10. Takımı buldum

Şimdilerde izne ayrılmak zorunda kaldım bildiginiz sebeplerle ama yine yine yine devam edicem

Biraz da size kilo verme hikayemden bahsediyim;

Ben aslında kilo vermeye ilk 75 kiloyla başladım ama diyet yapmiyordum spor da yoktu sadece az yiyerek 1 haftada 2 kilo verdigim icin dur bari diyete giriveriyin dedim oyle girdim

Ben aslında hep balık etliydim ama vücut kitle indeksim normaldi yani hiç şisman olmamıştım taa ki ilaç kullanımı, duygusal yeme bozukluğuyla kısacık sürede dudak uçuklatan bir kilo alana kadar öyle ki görenler tanıyamıyordu. Tabi ardından kilom yüzünden iki yılımı verdiğim öküz beni aldattı. Bahanesine de kilo verseydin dedi. Hayattaki her şeyden soyutladım kendimi. Zaten çevremdekiler de beni pek hayatlarına almadı sürekli, durmadan kilomla dalga geçmekle yetindiler.

2 yıl obez olarak hayatima devam ettim taa ki 30.11.2016 tarihine kadar. Annem benimle gezmekten utandığını söyledi, o gün 31 beden pantolon içerisine giremedim, bir de üstüne hoşlandığım kişi kilomla dalga geçti. ayna karsisina gectim ağladım bağırdım çağirdım sonra kendime zayıflamak zorundasın diye bağırıp diyete başladım. İyi ki başlamışim. Üst bedenim 42-44 bedendi şu an 38 bedenim, alt bedenim 31 bedendi şu an 28 bedenim düşunün ki ne yol katettim ve ediyorum da...

Daha şimdiden en güzel meyvelerini aldim bile mesela düğün yemeginde bana sen az ye yiyecegini yemişin diyen adam bugün ağzının suyunu akıta akıta çok güzel olmuşun dedi. öyle ki benimle arkadas dahi olmayan tipler mesaj yağmuruna tutuyor ben ne yapiyorum? Cevap bile vermiyorum

Hahahha konuşasım varmış ne çok konuştum

Kurallar bana göre değildir bunaldigim sıkıldığım yerde durmak istemem. Bu sebeple ilk defa zayıflama gruplarini deniyorum daha onceki diyet seruvenlerimde saat 17den sonra yemeyerek kilo verenler topigindeydim.kural sevmememe rağmen Burası bana iyi geldi. En son hedefimi gorene kadar aranızda olmak istiyorum şimdilik bakalım hakkımızda hayirlisi

Bende kural sevemem. Öncesinde 60-69 kilo aralığındakiler topiğine yazıyordum. Ne kadar kural olursa o kadar kilo alırım mesela son 3 haftadır yerimde saydım diyebilirim neden? Çünkü kendime baskı yaptım. Öncesinde verdim o zamanda burdaydım fark neydi? çünkü kendimi serbest bırakmıştım. Sıkı kurallar çoğu insanda böyle etki yaratıyor ama burası daha çok kuraldan ziyade kontrol sağlıyor benim mesela burdaki yaptıklarıma bakip bi kendine gel cansu demişliğim çoktur canım bu arada son doğumunun üstünden ne kadar zaman geçti

Ay aynen canım mesela Rocky haftasını duyduğundan beri kendimi aşırı iştahlı buluyorum . Yememek için direniyorum resmen ilk defa kendimi denemek istiyorum bakalım başarabilecek miyim diye..Öyle sok diyetler falan bana fayda sağlamaz tam aksine kilo alırım. 11ay geçti canım doğum yapalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…