Canım senin hesao niye 0,05 çıktı anlamadım0,36 olması grrekniyor mu?
Canım senin hesao niye 0,05 çıktı anlamadım0,36 olması grrekniyor mu?
Kural böyle canım bildirim yapmadığın zaman kadar yüzden bölünüyo.Özür şimdi anladım % den bölünmüş...ama bu haksızlık nasıl izine ayrılma oluyor ki bu?
Anladım :-(Kural böyle canım bildirim yapmadığın zaman kadar yüzden bölünüyo.
Hı hi tanisma saati hani nerde milletKızlar belki abarttığimızı düsünüyorsunuz ama zaten cuma günleri stresli bir de bunlarla uğraşıyoruz. Ne güzel simdi tanisma saatimizde olucaktık. Ama biz hala bununla ugrasiyoruz.. Lütfen azıcık daha dikkat. Lütfen.
Kuzu şöyle düşün atıyorum ben izne ayrildim 6 etap sonra %6 verip listeye döndüm. %6 yazilmasi digerlerine haksizlik olur çünkü onlar o haftaki kilolarini yaziyor bense 6 haftaki kilomu. Bunun önüne gecmek icin 6 ya bölünüyor...Anladım :-(
Bende kural sevemem. Öncesinde 60-69 kilo aralığındakiler topiğine yazıyordum. Ne kadar kural olursa o kadar kilo alırım mesela son 3 haftadır yerimde saydım diyebilirim neden? Çünkü kendime baskı yaptım. Öncesinde verdim o zamanda burdaydım fark neydi? çünkü kendimi serbest bırakmıştım. Sıkı kurallar çoğu insanda böyle etki yaratıyor ama burası daha çok kuraldan ziyade kontrol sağlıyor benim mesela burdaki yaptıklarıma bakip bi kendine gel cansu demişliğim çokturKurallar bana göre değildir bunaldigimi sıkıldığını yerde durmak istemem. Bu sebeple ilk defa zayıflama gruplarini deniyorum daha onceki diyet seruvenlerimde saat 17den sonra yemeyerek kilo verenler topigindeydim.kural sevmeme rağmen Burası bana iyi geldi. En son hedefini girene kadar aranızda olmak istiyorum şimdilik bakalım hakkımızda hayirlisi
Ay aynen canım mesela Rocky haftasını duyduğundan beri kendimi aşırı iştahlı buluyorum . Yememek için direniyorum resmen ilk defa kendimi denemek istiyorum bakalım başarabilecek miyim diye..Öyle sok diyetler falan bana fayda sağlamaz tam aksine kilo alırım. 11ay geçti canım doğum yapalı.Bende kural sevemem. Öncesinde 60-69 kilo aralığındakiler topiğine yazıyordum. Ne kadar kural olursa o kadar kilo alırım mesela son 3 haftadır yerimde saydım diyebilirim neden? Çünkü kendime baskı yaptım. Öncesinde verdim o zamanda burdaydım fark neydi? çünkü kendimi serbest bırakmıştım. Sıkı kurallar çoğu insanda böyle etki yaratıyor ama burası daha çok kuraldan ziyade kontrol sağlıyor benim mesela burdaki yaptıklarıma bakip bi kendine gel cansu demişliğim çokturcanım bu arada son doğumunun üstünden ne kadar zaman geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?