arkadaslarin dedigi gibi basdaki [ ] ve sondaki bu isaretli yazilari komple sileceksin.. Haftaya cuma öyle yorumlar görmek istemiyorum 1 cuma 1 kaptan 3 yardimci gerginlikten catliycaz... bu kadar zor olmamali. lütfen biraz özenli olalim.
tmm cnm ben atlamisim kusuruma bakma
Merhaba hanımlar, biraz kendime geldim çok şükür. Bende kendimi tanıtayim. Ismim Nil, 38 yaşındayım. Bursa'da yaşıyorum. Uludağ üniversitesi işletme mezunuyum. 5 aydır çalışmıyorum. 27 aylık bir kızım var. Oldum olası hep kiloluydum. Zaman zaman verdiğim oldu ama hiç bir zaman ideal kilomda olmadım. Ciddi ciddi bir kez diyetisyene gittiğimde baya bir kilo vermiştim ama evlilik arifesinde bırakmak durumunda kaldım. 4 sene önce aylık ücreti 400tl idi çünkü. Sonrasında evlilik ve hemen hamilelik oldu. Hamilelikte 11 kilo aldım. 1 sene icinde de aldığım bu kiloyu vermiştim. Ama zaten 103 kilo ile hamile kalınca zayıfladım diyemiyorum.
Dönem dönem diyet yapmaya karar verdim ama maalesef motive olamadım. En son eşimin sahte bir face hesabından kızlarla görüştüğünü öğrendim. Yüzüme karşı "sende zayıfla o zaman" dedi. Kavga büyüdü annem ve babam geldi eve. 1 hafta kadar annemlerde kaldım. Annem de " zayıflayacaksın hatta ben vericem diyetisyen paranı utandiracaksin onu" dedi. Bu son olay beni acayip gaza getirdi. Hiç hayatımda bu kadar hırslı olduğumu hatırlamıyorum. Motivemi kaybettigimi hissettiğim an eşimin o sözleri geliyor aklıma.
Diyetisyen de ilk kilom 104.4 idi. Boyum 170 cm. Şuan 96 kiloyum. 1 ay 1 haftadır diyetteyim. Zamanında ayy çocuk var nasıl spor yapayım diye bahaneler bulurken şimdi spor için zaman buluyorum. Sırası geliyor annem bakiyor kizima, sırası geliyor eşim vardiyalı çalıştığı için o evde oluyor sabah 7 de çıkıyorum yürüyüşe. Kısacası insan isteyince herşeye zaman yaratabiliyormuş.
Burası bana iyi geliyor. Evde kızımdan çok vakit bulamasamda girip okuduğumda bile moral oluyor buradaki herkes bana. Iyi ki buradayım:)
Okuyun bunu okuyun! Canlı motivasyon sizeMerhaba hanımlar, biraz kendime geldim çok şükür. Bende kendimi tanıtayim. Ismim Nil, 38 yaşındayım. Bursa'da yaşıyorum. Uludağ üniversitesi işletme mezunuyum. 5 aydır çalışmıyorum. 27 aylık bir kızım var. Oldum olası hep kiloluydum. Zaman zaman verdiğim oldu ama hiç bir zaman ideal kilomda olmadım. Ciddi ciddi bir kez diyetisyene gittiğimde baya bir kilo vermiştim ama evlilik arifesinde bırakmak durumunda kaldım. 4 sene önce aylık ücreti 400tl idi çünkü. Sonrasında evlilik ve hemen hamilelik oldu. Hamilelikte 11 kilo aldım. 1 sene icinde de aldığım bu kiloyu vermiştim. Ama zaten 103 kilo ile hamile kalınca zayıfladım diyemiyorum.
Dönem dönem diyet yapmaya karar verdim ama maalesef motive olamadım. En son eşimin sahte bir face hesabından kızlarla görüştüğünü öğrendim. Yüzüme karşı "sende zayıfla o zaman" dedi. Kavga büyüdü annem ve babam geldi eve. 1 hafta kadar annemlerde kaldım. Annem de " zayıflayacaksın hatta ben vericem diyetisyen paranı utandiracaksin onu" dedi. Bu son olay beni acayip gaza getirdi. Hiç hayatımda bu kadar hırslı olduğumu hatırlamıyorum. Motivemi kaybettigimi hissettiğim an eşimin o sözleri geliyor aklıma.
Diyetisyen de ilk kilom 104.4 idi. Boyum 170 cm. Şuan 96 kiloyum. 1 ay 1 haftadır diyetteyim. Zamanında ayy çocuk var nasıl spor yapayım diye bahaneler bulurken şimdi spor için zaman buluyorum. Sırası geliyor annem bakiyor kizima, sırası geliyor eşim vardiyalı çalıştığı için o evde oluyor sabah 7 de çıkıyorum yürüyüşe. Kısacası insan isteyince herşeye zaman yaratabiliyormuş.
Burası bana iyi geliyor. Evde kızımdan çok vakit bulamasamda girip okuduğumda bile moral oluyor buradaki herkes bana. Iyi ki buradayım:)
ne güzel yazmissin kuzum.. ne kadar samimi Evet o kilolar gidecek ve o laflari sen esine yedireceksin bebegim pisman olacaklar hepsi herkez..... 7 sülalelim + cevremin cenesini kapatcam bu yüzden...biz bitti demeden bitmez
Okuyun bunu okuyun! Canlı motivasyon size
mercimekkkkkkO vakiiittt menum gelsiiinn hatunlaarr
Sabah 12.00
Mercimek corbasi
Aksam 18.30
Et haslama
Salata
Ayran
Yemek fasli bitmistir..
2.5lt su + 90 dk yuruyus keyiflerrrr gicirindaaaa :))))
mercimekkkkkk
Kaptanim bi ogun mercimek yiyebiliyoruz simdi yine okudum ben nerdr hata yaptim sebebi neydi kii?mercimekkkkkk
Evet evet pardon kafa kalmadi kusura bakma mercimek izinliydi aff buyurKaptanim bi ogun mercimek yiyebiliyoruz simdi yine okudum ben nerdr hata yaptim sebebi neydi kii?
Bir kac tanesi yaziya bakin kizlarkızlar meyve serbest mi ya
arkadaş portakal yemiş ondan sordum.Evet evet pardon kafa kalmadi kusura bakma mercimek izinliydi aff buyur
Bir kac tanesi yaziya bakin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?