Şok diyet yok ki kiz bunda relax olAy aynen canım mesela Rocky haftasını duyduğundan beri kendimi aşırı iştahlı buluyorum . Yememek için direniyorum resmen ilk defa kendimi denemek istiyorum bakalım başarabilecek miyim diye..Öyle sok diyetler falan bana fayda sağlamaz tam aksine kilo alırım. 11ay geçti canım doğum yapalı.
Yok canım zaten Rocky ciigimmŞok diyet yok ki kiz bunda relax oldaha cok yerleşmemiş kilolarin hızlı gider zaten senin bakın kendinizi koşullandırmayın her sabah uyan ayna karşısına geç sağlıklı olmak için yapıyorum de iştahim kapalı hiçbir sey yiyemiyorum de beyin bi süre sonra iştahı kapatiyor ilk ay ozellikle dikkat etmistim buna şimdi hiiiç
kusura bakma bende cok yogundum dün cnm.... cansunun dedigi elinden gelenin en iyisini bekliyoruz... menülerinde kesinlikle uyman gerekiyor sporda regl olur hareket edemezsen ne yapalimnein olmaz cikolata var, muz var katiyennnn rocky okumadinizmi koca koca uzunca yazin okuyunda gelin
iyiki burdasin kuzuKurallar bana göre değildir bunaldigim sıkıldığım yerde durmak istemem. Bu sebeple ilk defa zayıflama gruplarini deniyorum daha onceki diyet seruvenlerimde saat 17den sonra yemeyerek kilo verenler topigindeydim.kural sevmememe rağmen Burası bana iyi geldi. En son hedefimi gorene kadar aranızda olmak istiyorum şimdilik bakalım hakkımızda hayirlisi
Kızlar bakın bakalım doğrunun yuzdelik***10. TAKIM 505.ETAP***
cansutr (79/81,2/-2,2/-2,78%)
Enise07(73.4/74.1/-0.7%-0.95)
Firslayd(73.0/73.8/0.8%-1.10)
Lovedreams(52.3/52.3) sabit
Cansu-S (60.6/60.2/0.4%0.66) izne ayrılmak istiyor. Kelebek-etkisi nickli üye kullanıcı adı değiştirdi.
GoblininGelini (74.1//% )
Zeyas (81,5/81,2/0,3/%0,37)
10. Takım yüzdesi : -0,543 %
Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)
@xguzelayx
Baslangic Tarihi 25.01.17,
Baslangic Kilo 86.6
Hedef Kilo 60
Listeye muhtemel giris 17.02.17
(83,6/83,3/0.3/0,36%)
diyetlife
Baslangic Tarihi 31.01.17
Baslangic Kilo 100.8
Hedef Kilo 70
Listeye muhtemel giris 17.02.17
(97.3//%)
@88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris 24.02.17
(96.5/95.5/1.03%)
S seymaduysak42
Baslangic Tarihi 10.02.17
Baslangic Kilo:92.8
Hedef Kilo:55
(92.8/92.7/0.1/0.10%)
H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris ?
(89.8///%)
A amacsaglik
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 83,3, Hedef Kilo 60
(///%)
Birumut55
Baslangic Tarihi 09.02.17
Baslangic Kilo:55.5
Hedef Kilo:50
(/53.8//55.5/1.7/℅3)
Izinli Üyeler
@Nesli Han
Degistir Kendini
A Aycaokurcan =
Şimdi hani kırmızı yazı varya ***10.takim diye devam edenKızlar bakın bakalım doğrunun yuzdelik
Ama hala kutunun içinde çıkıyor
kuzum protein icecegi zorunlu degil. Günde maximum 1 karbon minimumda 1 protein agirlikli ögün tüketeceksiniz hatta örneklerini yazimda vermistim.. protein icecegi yapamam diyorsan onun yerine misal 5 izgara köfte yaninda bol salata yaninda yogurt buda ayni hesapSelamu aleykum hatunlar cuma olmasi sebebi ile belirlediginiz vakitte olamadim,hakkinizi helal edin.kizimi uyuttum falan anca suan yazabiliyorum.
27 yasinda aslen erzurum fakat dogma buyume kayseri evlenince gelmis bulundugum izmitte 2 yildir yasiyorum.Lise mezunu profesyonel 6muhasebe programi pratikte kullanmadigim 3 muhasebe programi biliyorum.2006 dan evlendigim zamana kadar muhasebeci olarak calismis bulunmaktayim.27 yillik hayattimda hic zayif bi insan olmadim.7 aylik bi bebegim var zeyneb sena ki annesinin yol arkadasi kuzucum❤ dogum yaptimda kendi rekorumu kirdim 107..cunku senelerdir hel 94 kilo idim..yemeyi pek severim bi kere diyet corbasi yaptim oyle igrenc kokuyordu ki ama onu bile istahla yedim. Benim sorunum irade..Nefsim en cok sevdigi sey yemek..tika basa yemek..hem ibadetlerden zevk almak husu icinde yasamak icin tika basa dolu bi mide istemiyorum artik..insan takviyeli moral motivasyonla zayiflamak guzel geldi bana..cok sevdim burayi.e esimde tam destek Allah razi olsun ondan.
Fekat kaptanim simdi benim kizcemin durumundan dolayi oyle sutu yogurdu karistiramam ben.suan sadece yogurt yiyebiliyorum ben o protein icecegini nasil yapacagim.bende limonlu ayran icsem olmaz mi?cunku bi donem beni zayiflatmisti kendileri?
kuzum protein icecegi zorunlu degil. Günde maximum 1 karbon minimumda 1 protein agirlikli ögün tüketeceksiniz hatta örneklerini yazimda vermistim.. protein icecegi yapamam diyorsan onun yerine misal 5 izgara köfte yaninda bol salata yaninda yogurt buda ayni hesap
Bugünkü kilom
53:8
arkadaslarin dedigi gibi basdaki [ ] ve sondaki bu isaretli yazilari komple sileceksin.. Haftaya cuma öyle yorumlar görmek istemiyorum 1 cuma 1 kaptan 3 yardimci gerginlikten catliycaz... bu kadar zor olmamali. lütfen biraz özenli olalim.Kızlar bakın bakalım doğrunun yuzdelik
Ama hala kutunun içinde çıkıyor
tmm cnm ben atlamisim kusuruma bakmaGectigimiz cuma ben yoktum o yuzden bugun tartildigin kilomu yazmami istedi yardimcimiz onu yazdik hatta kendi yazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?