İnşallah canım benim Allah razı olsun kardeşimBirumut55 sagol canısı iyi dileklerin için.. İnşallah herşey gönlünce olur.. Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder
Sağol canım benim Allah razı olsun ... Hepiniz harikasınızBirumut55 Insallah hersey gönlünce olur cnm tez vakitte evladini kucagina alabilesin.. bizleride unutma ara buyur gel sen cok alismistin oysaki buraya Hayatta basarilar diliyorum
Günaydinlar kizlar...bir cumartesi ve evet ben erken kalktimiyi olacak hasta derler ya benim arkadasta tutturdu sabah spora gidellimmi rocky haftasina cuk diye oturdu adim adim rekora dogru ilerliyoruz musmutlu bir haftasonu dilerim
Tuğba Özayla Fitness var youtube da bi bak istersen baslangic seviyeye uygunKizlar nasil spor yapayim var mi tavsiye edebileceginiz video falan..leslie 45 dk yapiyorum o tamam baska var mi onerebileceginiz?
Tuğba Özayla Fitness var youtube da bi bak istersen baslangic seviyeye uygunKizlar nasil spor yapayim var mi tavsiye edebileceginiz video falan..leslie 45 dk yapiyorum o tamam baska var mi onerebileceginiz?
Jilien mi neydi kaptanim bana ceza için vermişti o video yu açıp yapabilirsinKizlar nasil spor yapayim var mi tavsiye edebileceginiz video falan..leslie 45 dk yapiyorum o tamam baska var mi onerebileceginiz?
Bu video sana mı ait çünkü 60 defa paylasmissin ayrı ayrı gruplarda form lardaarkadaslar merhaba sizler icin bir video buldum hayata dair, amerikada ki bir turk kadin arkadasimiz hazirlamis, bayanlara yonelik ilham verici noktalar var, izlemenizi tavsiye ederim kisa videolar zaten
Haha valla öyle olmuyo be tatlım bende istiyorum regl oldum ama inadım inat dedim iddiam dan dönmedim bak sabah 90 dk akşam 90 dk spor yapacağım 1 hafta hemdeGünaydın kk güzel bayanları. Hepinize hayırlı günler diliyorum. Benim yerimede spor yapın yaaasonra ödeşiriz
Napıyorsunuz kızlaar niye kimse yok bugün?
Özlettiniz kendinizi
Spor yapıyorum bi de benim kız bezini kirletti onu alıcam az sonraNapıyorsunuz kızlaar niye kimse yok bugün?
Özlettiniz kendinizi
sen yeterince su iciyormusun ? belki daha fazlasina ihtiyac duyuyor vücüdün dün incir+süt yapcaktim.. wc cikabildimHatunlar menum gelsin
Sabah 10.30
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı baharatlı omlet
1fincan coooook açık çay
Öğlen 13.00
2 fincan kuru kayısı çayı
Akşam 16.00
1 kase kadar et haşlama yarısını yiyebildim
1 kase havuç salatası(limon azcık nar eksili)
2 lt su
Gece yatana kadar bitki çayı
90+45+45 dk spor
cansutr canım kabızlık icin yaptığım sutlu inciri yesem bi sorun olur mu normalde ben onu gece 12.30 gibi içiyorum
cay elbette terciih yesilden olursa daha iyi ama 5 kupa icmedikten sonra cayda sorun yok.Menüm
sabah 11 gibi
2 dlm peynir
1 yumurta
2 ceviz
akşam 17.00
yarım tabak tavuk sote
yarım kase yoğurt
çay içebilir miyim kaptanimcansutr
çok açık ve limonlu
45+45 dk yürüyüş
yogurtu tam kase yapabilirdin cnm aclik cekmiyorsan hersey güzel ohhh sporlarda yapilmisMenüm
sabah 11 gibi
2 dlm peynir
1 yumurta
2 ceviz
akşam 17.00
yarım tabak tavuk sote
yarım kase yoğurt
çay içebilir miyim kaptanimcansutr
çok açık ve limonlu
45+45 dk yürüyüş
birde bu isareti yapiyorHatunlar menum gelsin
Sabah 10.30
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı baharatlı omlet
1fincan coooook açık çay
Öğlen 13.00
2 fincan kuru kayısı çayı
Akşam 16.00
1 kase kadar et haşlama yarısını yiyebildim
1 kase havuç salatası(limon azcık nar eksili)
2 lt su
Gece yatana kadar bitki çayı
90+45+45 dk spor
cansutr canım kabızlık icin yaptığım sutlu inciri yesem bi sorun olur mu normalde ben onu gece 12.30 gibi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?