- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
var mi kilolards bir degisiklik
niye ki yaBende yok yaa hatta arti bile oluyorum bazen
iyi yapmışsınBen regl olduğum için bakmadım bu gün artı çıkarsam moralim bozulmasın istedim
Bilmiyorum ama durum vahimniye ki ya
İnşallah canım yaiyi yapmışsın
ben 300 gr vermişim inşallah hep böyle devam eder
menülerin nasil canımBilmiyorum ama durum vahim
Menu listeye uygun canim pek yiyecek bisey yok malummenülerin nasil canım
Hay Maasallah sana kuzum inşaAllah 2 kilo hatta daha fazla verirsiniyi yapmışsın
ben 300 gr vermişim inşallah hep böyle devam eder
iyi gecelerUyi geceler hatunlar gozlerimi açamıyorum ben
Uyi geceler hatunlar gozlerimi açamıyorum ben
inşallah canımHay Maasallah sana kuzum inşaAllah 2 kilo hatta daha fazla verirsin
hepi topu 5 gün kaldi canim az daha sıkalım disimizi .kendimiz için iyi bişey yapmış olalimMenu listeye uygun canim pek yiyecek bisey yok malumama cok yirgun hissediyorum kendimi nedense
Canım annenler geldiğinde kızları bırak onlara eşinle çık gez biraz dolaş hava al bol bol dinlen dualarım seninle canım rakibem :)Dua edin kizlar bana cok yoruldum herseyden sessizlik ve yalnızlık istiyorum
Aynen canım benim işim kötü oldu regl oldum ya çok gıcık oldum gercektenhepi topu 5 gün kaldi canim az daha sıkalım disimizi .kendimiz için iyi bişey yapmış olalim
Onun çözümünü buldum ben. Çemkiryok daha görünmedim devlet hastanelerine gitmek istemiyorum kaç kez türlü dertlerle gittim ilgi alaka sıfır bi test yapmak zorlarına gidiyo resmen. özele gitmeyi düşünüyorum onu da bilirsin çok masraflı oluyor her bi teste ayrı ücret alıyorlar, bütçemi bi ayarladığımda gideceğim
Canım zaten 5 gün kaldi listede değilsin sıkıntı olmaz grubu bırakma lütfen toparlayınız geçmiş olsun kuzulara annesi anlıyorum seni çocuklar hasta olunca biz kadınlar çok yıpranıyoruz herşey üst üste geliyor maalesef sen bırakma yine bizi olur muSlm kızlar ben sanırım çıkmak istiyorum çünkü sizlerin böyle azimle diyet ve spor yaptığıni gördükçe benim stresin bana yetmiyormuş gibi dahada stresleniyirum. Çünkü ben Rocky haftasına uyamiyorum. Bugün çok sacmaydi mesela çünkü nerdeyse tüm gün hastanedeydik iki çocuğumda hasta . Ben yine gramda olsa bu hafta kilo vercem eminim çünkü dikkat ediyorum ama Rocky haftasına uygun değil malesef. Spor deseniz iki gündür yapamıyorum bu hafta zor gibi gözüküyor. Üstelik hala regli olmadığım için 85 kilo iken aldığım ve bol gelen yüzüğüm bugün parmaklarımdan gecmedi. Hal bende böyle. Ben çok stres oluyorum buraya kendimi yeterince veremediğim için tüm gün aklimdaydiniz girip okudum full dikkat devam ediyorsunuz sizlerin hakkına giriyorum buda bende yük oluyor. Hakkınızı helal edin eğer izne ayrılmam mümkünse izne ayrılmayı talep ediyorum. @cansutr
Benden bi tane daha varmis burdaDua edin kizlar bana cok yoruldum herseyden sessizlik ve yalnızlık istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?