Söyleyeyim hemen ben yine aynı 120 dk leslee yaptım 30+30 da mekik sınav kol çalıştım dambl labirde bu isareti yapiyorkiz ne yaptiginizida yazin bizde bilelim menün güzel... rocky senle gurur duyuyor
en fazla 5 kupa olur o da çok nadirsen yeterince su iciyormusun ? belki daha fazlasina ihtiyac duyuyor vücüdün dün incir+süt yapcaktim.. wc cikabildimama dün cok su icmistim etki etti sanirim... kabizlik= saglik tehlike altinda... ye ic
cay elbette terciih yesilden olursa daha iyi ama 5 kupa icmedikten sonra cayda sorun yok.
Gene dolu dolu bir günden selamlar cici Takimimsabah erkenden kalkildi 8:15 erkene ayarladim cünkü ayikip yatagi terk etmem spor cantasindada eksikler vardi tamamlayip 09:00 spor icin yollara düstüm toplam 60 dk spor yaptim menümde ayrintili yazicam....eve geldim Kahvalti.. sonrada kiralik bir eve bakmaya gitti + annemle carsiya gittim geldim oldu bu saatde ve birazdan ise gidecegim
Sizler neler yaptiniz ?`Rocky Haftaniz nasil geciyor ? sorulariniz varsa yöneltebilirsiniz..ama lütfen yaziyi okuyun yinede emin degilseniz yöneltin.. yoksa bu etiketlerle cok isim var
Sağol canim. yemek öncesi çok su içtim çabuk doydumyogurtu tam kase yapabilirdin cnm aclik cekmiyorsan hersey güzel ohhh sporlarda yapilmis
Evet canım kışın max 2 lt içebiliyorum maalesef ben o olayı incirle çözdüm gerçekten şimdi 2 lt su içsem de her gün wc ye çıkıyorum 5 gündür rahatladım çok şükür :)sen yeterince su iciyormusun ? belki daha fazlasina ihtiyac duyuyor vücüdün dün incir+süt yapcaktim.. wc cikabildimama dün cok su icmistim etki etti sanirim... kabizlik= saglik tehlike altinda... ye ic
cay elbette terciih yesilden olursa daha iyi ama 5 kupa icmedikten sonra cayda sorun yok.
bugün gayet iyi geçiyor benim adima tabi gece ne olur bilemiyorum.Gene dolu dolu bir günden selamlar cici Takimimsabah erkenden kalkildi 8:15 erkene ayarladim cünkü ayikip yatagi terk etmem spor cantasindada eksikler vardi tamamlayip 09:00 spor icin yollara düstüm toplam 60 dk spor yaptim menümde ayrintili yazicam....eve geldim Kahvalti.. sonrada kiralik bir eve bakmaya gitti + annemle carsiya gittim geldim oldu bu saatde ve birazdan ise gidecegim
Sizler neler yaptiniz ?`Rocky Haftaniz nasil geciyor ? sorulariniz varsa yöneltebilirsiniz..ama lütfen yaziyi okuyun yinede emin degilseniz yöneltin.. yoksa bu etiketlerle cok isim var
Bu takımdaki herkes ZORUNLU olarak haftada 2 defa tartılıyor. Cuma ve pazartesi günleri. Cuma günü yarısma için pazartesi günüyse takım içi hafta sonu kaçamaklarini azaltmak için koyulmus bir önlem. Bunları artık bilmeniz gerek... daha önce de karar defterini, buranın ilk sayfasını okumanızı söyleyip sizlere defalarca cuma ve pazartesi tartısından bahsettim.bugün gayet iyi geçiyor benim adima tabi gece ne olur bilemiyorum.
kızlar haftada bir mi tartiliyorsunuz
OMG! Neler oluyor böyle sanasabah 10.30
3 tane haşlanmış yumurta, yeşillik salatası, doğadan bitki çayı :)
14.30 bi kaç tane kuru incir, süt
17.00 bi kase yoğurtla keten tohumu karışımı
19.00 sebze çorbası
2 buçuk litre su
30 dk yürüyüş ( daha fazla yürüyüş yapacaktım ama oturduğumuz yer hiç yürüyüşe elverişli değil bir de daha önce hiç eşofmanlarla kulaklıkla yürüyüş yapan birini görmemişler gibi öküz öküz bakıyolar ben de dönüp eve geldim)
30 dk trambolin
30 dk fitness dansları
15 dk karın bacak kol egzersizleri (mekik, squat, kol için ağırlıkla yapılan squat)
75 le başlamıştım 74 ümOMG! Neler oluyor böyle sanabi anda mucizeler yaratmaya başladın bi eski listelerine bak bir de şuna bak
Kaçla baslamistin şimdi kacsın?
Sen bu gidisle bireysel derece bile yakalarsin
Kuzu metabolizma icim doktora göründün mü? İlacla hizlandirilabilir75 le başlamıştım 74 ümmalesef benim metabolizma çok yavaş, ama sporu rocky haftasındayız diye bu kadar çok yaptım yani sporun bu yoğunluğu henüz çok yeni :)))
onu biliyorum canim. ben mesela hergün tartilmazsam motive olamıyorum. benim gibi hergün tartilan var mi merak ettimBu takımdaki herkes ZORUNLU olarak haftada 2 defa tartılıyor. Cuma ve pazartesi günleri. Cuma günü yarısma için pazartesi günüyse takım içi hafta sonu kaçamaklarini azaltmak için koyulmus bir önlem. Bunları artık bilmeniz gerek... daha önce de karar defterini, buranın ilk sayfasını okumanızı söyleyip sizlere defalarca cuma ve pazartesi tartısından bahsettim.
yok daha görünmedim devlet hastanelerine gitmek istemiyorum kaç kez türlü dertlerle gittim ilgi alaka sıfır bi test yapmak zorlarına gidiyo resmen. özele gitmeyi düşünüyorum onu da bilirsin çok masraflı oluyor her bi teste ayrı ücret alıyorlar, bütçemi bi ayarladığımda gideceğimKuzu metabolizma icim doktora göründün mü? İlacla hizlandirilabilir
Benonu biliyorum canim. ben mesela hergün tartilmazsam motive olamıyorum. benim gibi hergün tartilan var mi merak ettim
canim bende gunde 3 5 kere tartiliyorum yalnuz degilsinnonu biliyorum canim. ben mesela hergün tartilmazsam motive olamıyorum. benim gibi hergün tartilan var mi merak ettim
var mi kilolards bir degisiklikcanim bende gunde 3 5 kere tartiliyorum yalnuz degilsinn
Bende yok yaa hatta arti bile oluyorum bazenvar mi kilolards bir degisiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?