Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gene dolu dolu bir günden selamlar cici Takimim sabah erkenden kalkildi 8:15 erkene ayarladim cünkü ayikip yatagi terk etmem spor cantasindada eksikler vardi tamamlayip 09:00 spor icin yollara düstüm toplam 60 dk spor yaptim menümde ayrintili yazicam....eve geldim Kahvalti.. sonrada kiralik bir eve bakmaya gitti + annemle carsiya gittim geldim oldu bu saatde ve birazdan ise gidecegim
Sizler neler yaptiniz ?`Rocky Haftaniz nasil geciyor ? sorulariniz varsa yöneltebilirsiniz..ama lütfen yaziyi okuyun yinede emin degilseniz yöneltin.. yoksa bu etiketlerle cok isim var

birde bu isareti yapiyor kiz ne yaptiginizida yazin bizde bilelim menün güzel... rocky senle gurur duyuyor
Söyleyeyim hemen ben yine aynı 120 dk leslee yaptım 30+30 da mekik sınav kol çalıştım dambl la kız bak bu kadar emek veriyorum inşaAllah değer yani

en fazla 5 kupa olur o da çok nadir

Okudum tatlım napayim aralara karıştı bende unutkanım tekrar bakmaktan etiket yapmak daha kolayına geliyor racky haftasının nasıl geçtiğini cuma tartı da iple çekiyorum

Evet canım kışın max 2 lt içebiliyorum maalesef ben o olayı incirle çözdüm gerçekten şimdi 2 lt su içsem de her gün wc ye çıkıyorum 5 gündür rahatladım çok şükür :)

bugün gayet iyi geçiyor benim adima tabi gece ne olur bilemiyorum.

kızlar haftada bir mi tartiliyorsunuz

sabah 10.30

3 tane haşlanmış yumurta, yeşillik salatası, doğadan bitki çayı :)

14.30 bi kaç tane kuru incir, süt

17.00 bi kase yoğurtla keten tohumu karışımı

19.00 sebze çorbası

2 buçuk litre su

30 dk yürüyüş ( daha fazla yürüyüş yapacaktım ama oturduğumuz yer hiç yürüyüşe elverişli değil bir de daha önce hiç eşofmanlarla kulaklıkla yürüyüş yapan birini görmemişler gibi öküz öküz bakıyolar ben de dönüp eve geldim)

30 dk trambolin

30 dk fitness dansları

15 dk karın bacak kol egzersizleri (mekik, squat, kol için ağırlıkla yapılan squat)

bugün gayet iyi geçiyor benim adima tabi gece ne olur bilemiyorum.

kızlar haftada bir mi tartiliyorsunuz
Bu takımdaki herkes ZORUNLU olarak haftada 2 defa tartılıyor. Cuma ve pazartesi günleri. Cuma günü yarısma için pazartesi günüyse takım içi hafta sonu kaçamaklarini azaltmak için koyulmus bir önlem. Bunları artık bilmeniz gerek... daha önce de karar defterini, buranın ilk sayfasını okumanızı söyleyip sizlere defalarca cuma ve pazartesi tartısından bahsettim.

OMG! Neler oluyor böyle sana bi anda mucizeler yaratmaya başladın bi eski listelerine bak bir de şuna bak

Kaçla baslamistin şimdi kacsın?
Sen bu gidisle bireysel derece bile yakalarsin

OMG! Neler oluyor böyle sana bi anda mucizeler yaratmaya başladın bi eski listelerine bak bir de şuna bak

Kaçla baslamistin şimdi kacsın?
Sen bu gidisle bireysel derece bile yakalarsin
75 le başlamıştım 74 üm malesef benim metabolizma çok yavaş, ama sporu rocky haftasındayız diye bu kadar çok yaptım yani sporun bu yoğunluğu henüz çok yeni :)))

onu biliyorum canim. ben mesela hergün tartilmazsam motive olamıyorum. benim gibi hergün tartilan var mi merak ettim

Kuzu metabolizma icim doktora göründün mü? İlacla hizlandirilabilir
yok daha görünmedim devlet hastanelerine gitmek istemiyorum kaç kez türlü dertlerle gittim ilgi alaka sıfır bi test yapmak zorlarına gidiyo resmen. özele gitmeyi düşünüyorum onu da bilirsin çok masraflı oluyor her bi teste ayrı ücret alıyorlar, bütçemi bi ayarladığımda gideceğim

Slm kızlar ben sanırım çıkmak istiyorum çünkü sizlerin böyle azimle diyet ve spor yaptığıni gördükçe benim stresin bana yetmiyormuş gibi dahada stresleniyirum. Çünkü ben Rocky haftasına uyamiyorum. Bugün çok sacmaydi mesela çünkü nerdeyse tüm gün hastanedeydik iki çocuğumda hasta . Ben yine gramda olsa bu hafta kilo vercem eminim çünkü dikkat ediyorum ama Rocky haftasına uygun değil malesef. Spor deseniz iki gündür yapamıyorum bu hafta zor gibi gözüküyor. Üstelik hala regli olmadığım için 85 kilo iken aldığım ve bol gelen yüzüğüm bugün parmaklarımdan gecmedi. Hal bende böyle. Ben çok stres oluyorum buraya kendimi yeterince veremediğim için tüm gün aklimdaydiniz girip okudum full dikkat devam ediyorsunuz sizlerin hakkına giriyorum buda bende yük oluyor. Hakkınızı helal edin eğer izne ayrılmam mümkünse izne ayrılmayı talep ediyorum. cansutr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…