Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayatta basarilar diliyorum cnm insaallah biz olmadanda bu kilolarindan kurtulursun..ara ara gel cayimizi ic bir nasil oldugunundan haberdar et...bu ara cocuklar daha iyi oldumu ?
Kurtulacağım canim tabiki diyete ve spora 68i görene kadar devam haftaya hedefim 78i görmek bu hafta hastalık tan gözümü açamadıgim halde çok şükür kilo verdim. Üstelik hala reglide olmadim parmağımdan yüzükler geçmiyor o derece sisim.Adet olduktan sonra büyük bir atak bekliyorum vücudumdan. Oğlum iyileşti sayılır bugün daha iyi ama bu seferde evdeki diğer sağlıklı kişilere bulaştı büyük kızım eşim ve ben agridan dökülüyoruz resmen. Kendinize dikkat edin çok büyük bir grip salgını var kimi görsem hasta bu ara.
Hepinizi çok tebrik ediyorum yuzdeleriniz super gönül isterdiki bende bu Rocky haftasının sevincini sizlerle yasiyim ama nasip değilmiş. Aranızda olmaya devam edeceğim herzaman yazmasamda takibimde olduğunuzu bilin. Hepinize sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.

gecen cuma fircaladiysan girersiniz insallah..darisi basiniza... istersen gelecek hafta ayni programmi sende uygula hatta yardimci olmaya calisirim
benim citirlar bu yüzdeler icin ama cok ugrasti cokk
yani konusmalarım baya etkili oldu her hafta cenemi bu şekilde yormaya karar verdim motivasyona ihtiyacları varmış
kuzum yapamaz bizim takım onu ama herkes bi toparlansın izine cıkcaklar gelcekler yeni üyeler bi hallolsun aklımda bu uygulama senden yarıdm alıcam

Hayatta basarilar diliyorum cnm insaallah biz olmadanda bu kilolarindan kurtulursun..ara ara gel cayimizi ic bir nasil oldugunundan haberdar et...bu ara cocuklar daha iyi oldumu ?
Kurtulacağım canim tabiki diyete ve spora 68i görene kadar devam haftaya hedefim 78i görmek bu hafta hastalık tan gözümü açamadıgim halde çok şükür kilo verdim. Üstelik hala reglide olmadim parmağımdan yüzükler geçmiyor o derece sisim.Adet olduktan sonra büyük bir atak bekliyorum vücudumdan. Oğlum iyileşti sayılır bugün daha iyi ama bu seferde evdeki diğer sağlıklı kişilere bulaştı büyük kızım eşim ve ben agridan dökülüyoruz resmen. Kendinize dikkat edin çok büyük bir grip salgını var kimi görsem hasta bu ara.
Hepinizi çok tebrik ediyorum yuzdeleriniz super gönül isterdiki bende bu Rocky haftasının sevincini sizlerle yasiyim ama nasip değilmiş. Aranızda olmaya devam edeceğim herzaman yazmasamda takibimde olduğunuzu bilin. Hepinize sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.

Hakkini helal et cnm.. gercig kapimiz her acik takiple taabiiki.. konuyu devam takip et 2-3 günde bir ugra yada her gün bizi okudukca motivasyonunda yerine gelir ama belli kilolara gelince bizide haberdar et...bizde senin basarinla sevinelim

takimin ne zaman hazir en iyisini sen bilirsin...bizimkilere acil bir silkilenme bir kendilerine gelme lazimdi..biraz radikal oldu ama gerekliydi.. 1 haftadir spor manyagi olduk sayilir

Tüm takimin dikkatine bugün itibari yine spor yarismasi baslatilacaktir... sporlarinizi yapin aksama dogru seferiogullari/telliogullari kim hangi safhada aciklariz. Enise07

spor diyetle ayrılamaz cidden cok gerekli bunun bilincinde olan zaten yapıyo sizde takım olarak başarmışsınız ikisini bi arada götürmeyi
cok iyi bi kaptansın maşallah

Nasil olcak o spor yarismasi cok mu yapmam lazim

spor diyetle ayrılamaz cidden cok gerekli bunun bilincinde olan zaten yapıyo sizde takım olarak başarmışsınız ikisini bi arada götürmeyi
cok iyi bi kaptansın maşallah
estf bundan bir kac ay önce sadece beslenme üzeri bir programm yaptik oda cok basariliydi...spora karismak istemedik
ama artik belli bir Takim üyesi oturmus...ama kimse spor yapmiyor dogru düzgün tek tük...birde baktim kacamaklar cogaldi....yaban gibi aklimca ne oluyor ulenn dedim + bende berbat gidiyordum o ayri konu zaten sonra ilham geldi güzel bir isim olusturdum.. yönetimden onaylattirdim... sonra basladik iste pazarteside cuma gibi liste halinde bildirim yaptigimiz icin 3 gün sonra sonuclari görünce daha kolaylarina gitti.

***10. TAKIM 506.ETAP***

cansutr (81,2//%)
Enise07(74,1/72.7/1.4%1.89)
Nesli Han (83/80.5/2.5/%3.01)
Firslayd(73.8/72.0/1.8/%2.44)

Lovedreams(52.3/51.4/0.9/%1.72)
GoblininGelini (74.1//% )
Zeyas (81.2/80.4/0.8/%0.99) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
xguzelayx (83,3//%) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
diyetife (96//%)

10. Takım yüzdesi : %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(95.5//%)

H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(89.8/87.6/2.2/%2.45)

Izinli Üyeler

Cansu-S (60.4/58.9/1.5/%2.48)
Degistir Kendini

Nasil olcak o spor yarismasi cok mu yapmam lazim
hayir cnm haftalik minimum 90 dk miz vardi sanirim yani 1 haftada en az 90 dk. Günlük spor dakkalarina hep menüne yaziyorsun takim 2 gruba ayriliyor seferogullar/telliogullari hangi grub daha fazla dk alirsa ona bir ödül düsünecegiz

Coookkk iyiiiiiiiii massaalllaaaahhh

bireysel birincilik sende bacim

Anladimmm sen yasam kocu olacak kivrak zekaya sahipsin bilmem ki ne yapsak seninle

En iyi dileklerim sizlerle :)
sağol canııımm
evet saldıkca salıyo insan birinin durdurması gerekiyo
bizimde bi spor listemiz var ama bu ara üye değişimi oldugu için karışıklıkla oldu tekrar düzenlenicek ortada bi yarış oldu mu daha cok hırslanıyo insan

Baby şu isimler değişsin kurban olayim

***10. TAKIM 506.ETAP***

cansutr (81,2//%)
Enise07(74,1/72.7/1.4%1.89)
Nesli Han (83/80.5/2.5/%3.01)
Firslayd(73.8/72.0/1.8/%2.44)

Lovedreams(52.3/51.4/0.9/%1.72)
GoblininGelini (74.1//% )
Zeyas (81.2/80.4/0.8/%0.99) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
xguzelayx (83,3/82,8/0,5/%0,60) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
diyetife (96//%)

10. Takım yüzdesi : %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(95.5//%)

H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(89.8/87.6/2.2/%2.45)

Izinli Üyeler

Cansu-S (60.4/58.9/1.5/%2.48)
Degistir Kendini
[/QUOTE]

Herzaman bekleriz hep kapim aciktir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…