Kurtulacağım canim tabiki diyete ve spora 68i görene kadar devam haftaya hedefim 78i görmek bu hafta hastalık tan gözümü açamadıgim halde çok şükür kilo verdim. Üstelik hala reglide olmadim parmağımdan yüzükler geçmiyor o derece sisim.Adet olduktan sonra büyük bir atak bekliyorum vücudumdan. Oğlum iyileşti sayılır bugün daha iyi ama bu seferde evdeki diğer sağlıklı kişilere bulaştı büyük kızım eşim ve ben agridan dökülüyoruz resmen. Kendinize dikkat edin çok büyük bir grip salgını var kimi görsem hasta bu ara.Hayatta basarilar diliyorum cnm insaallah biz olmadanda bu kilolarindan kurtulursun..ara ara gel cayimizi ic bir nasil oldugunundan haberdar et...bu ara cocuklar daha iyi oldumu ?
yani konusmalarım baya etkili oldu her hafta cenemi bu şekilde yormaya karar verdim motivasyona ihtiyacları varmışgecen cuma fircaladiysan girersiniz insallah..darisi basiniza... istersen gelecek hafta ayni programmi sende uygulahatta yardimci olmaya calisirim
benim citirlar bu yüzdeler icin ama cok ugrasti cokk
Kurtulacağım canim tabiki diyete ve spora 68i görene kadar devam haftaya hedefim 78i görmek bu hafta hastalık tan gözümü açamadıgim halde çok şükür kilo verdim. Üstelik hala reglide olmadim parmağımdan yüzükler geçmiyor o derece sisim.Adet olduktan sonra büyük bir atak bekliyorum vücudumdan. Oğlum iyileşti sayılır bugün daha iyi ama bu seferde evdeki diğer sağlıklı kişilere bulaştı büyük kızım eşim ve ben agridan dökülüyoruz resmen. Kendinize dikkat edin çok büyük bir grip salgını var kimi görsem hasta bu ara.Hayatta basarilar diliyorum cnm insaallah biz olmadanda bu kilolarindan kurtulursun..ara ara gel cayimizi ic bir nasil oldugunundan haberdar et...bu ara cocuklar daha iyi oldumu ?
Hakkini helal et cnm.. gercig kapimiz her acik takiple taabiiki.. konuyu devam takip et 2-3 günde bir ugra yada her gün bizi okudukca motivasyonunda yerine gelir ama belli kilolara gelince bizide haberdar et...bizde senin basarinla sevinelimKurtulacağım canim tabiki diyete ve spora 68i görene kadar devam haftaya hedefim 78i görmek bu hafta hastalık tan gözümü açamadıgim halde çok şükür kilo verdim. Üstelik hala reglide olmadim parmağımdan yüzükler geçmiyor o derece sisim.Adet olduktan sonra büyük bir atak bekliyorum vücudumdan. Oğlum iyileşti sayılır bugün daha iyi ama bu seferde evdeki diğer sağlıklı kişilere bulaştı büyük kızım eşim ve ben agridan dökülüyoruz resmen. Kendinize dikkat edin çok büyük bir grip salgını var kimi görsem hasta bu ara.
Hepinizi çok tebrik ediyorum yuzdeleriniz super gönül isterdiki bende bu Rocky haftasının sevincini sizlerle yasiyim ama nasip değilmiş. Aranızda olmaya devam edeceğim herzaman yazmasamda takibimde olduğunuzu bilin. Hepinize sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.
takimin ne zaman hazir en iyisini sen bilirsin...bizimkilere acil bir silkilenme bir kendilerine gelme lazimdi..biraz radikal oldu ama gerekliydi.. 1 haftadir spor manyagi olduk sayiliryani konusmalarım baya etkili oldu her hafta cenemi bu şekilde yormaya karar verdim motivasyona ihtiyacları varmış
kuzum yapamaz bizim takım onu ama herkes bi toparlansın izine cıkcaklar gelcekler yeni üyeler bi hallolsun aklımda bu uygulama senden yarıdm alıcam
spor diyetle ayrılamaz cidden cok gerekli bunun bilincinde olan zaten yapıyo sizde takım olarak başarmışsınız ikisini bi arada götürmeyiHakkini helal et cnm.. gercig kapimiz her acik takiple taabiiki.. konuyu devam takip et 2-3 günde bir ugra yada her gün bizi okudukca motivasyonunda yerine gelir ama belli kilolara gelince bizide haberdar et...bizde senin basarinla sevinelim
takimin ne zaman hazir en iyisini sen bilirsin...bizimkilere acil bir silkilenme bir kendilerine gelme lazimdi..biraz radikal oldu ama gerekliydi.. 1 haftadir spor manyagi olduk sayilir
Tüm takimin dikkatine bugün itibari yine spor yarismasi baslatilacaktir... sporlarinizi yapin aksama dogru seferiogullari/telliogullari kim hangi safhada aciklariz.Enise07
En iyi dileklerim sizlerle :)kızlar merhabaaa sizin sonucu cok merak ediyorum baktımda cok iyi kilo vermişsiniz
bizde bu hafta ilk 3 e girmeliyizi bize dua edin olur mu
Hakkini helal et cnm.. gercig kapimiz her acik takiple taabiiki.. konuyu devam takip et 2-3 günde bir ugra yada her gün bizi okudukca motivasyonunda yerine gelir ama belli kilolara gelince bizide haberdar et...bizde senin basarinla sevinelim
takimin ne zaman hazir en iyisini sen bilirsin...bizimkilere acil bir silkilenme bir kendilerine gelme lazimdi..biraz radikal oldu ama gerekliydi.. 1 haftadir spor manyagi olduk sayilir
Tüm takimin dikkatine bugün itibari yine spor yarismasi baslatilacaktir... sporlarinizi yapin aksama dogru seferiogullari/telliogullari kim hangi safhada aciklariz.Enise07
estf bundan bir kac ay önce sadece beslenme üzeri bir programm yaptik oda cok basariliydi...spora karismak istemedikspor diyetle ayrılamaz cidden cok gerekli bunun bilincinde olan zaten yapıyo sizde takım olarak başarmışsınız ikisini bi arada götürmeyi
cok iyi bi kaptansın maşallah
hayir cnm haftalik minimum 90 dk miz vardi sanirim yani 1 haftada en az 90 dk. Günlük spor dakkalarina hep menüne yaziyorsun takim 2 gruba ayriliyor seferogullar/telliogullariNasil olcak o spor yarismasi cok mu yapmam lazim
***10. TAKIM 506.ETAP***
cansutr (81,2//%)
Enise07(74,1/72.7/1.4%1.89)
Nesli Han (83/80.5/2.5/%3.01)
Firslayd(73.8/72.0/1.8/%2.44)
Lovedreams(52.3/51.4/0.9/%1.72)
GoblininGelini (74.1//% )
Zeyas (81.2/80.4/0.8/%0.99) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
xguzelayx (83,3//%) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
diyetife (96//%)
10. Takım yüzdesi : %
Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)
88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(95.5//%)
H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(89.8/87.6/2.2/%2.45)
Izinli Üyeler
Cansu-S (60.4/58.9/1.5/%2.48)
Degistir Kendini
bireysel birincilik sende bacim***10. TAKIM 506.ETAP***
cansutr (81,2//%)
Enise07(74,1/72.7/1.4%1.89)
Nesli Han (83/80.5/2.5/%3.01)
Firslayd(73.8/72.0/1.8/%2.44)
Lovedreams(52.3/51.4/0.9/%1.72)
GoblininGelini (74.1//% )
Zeyas (81.2/80.4/0.8/%0.99) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
xguzelayx (83,3//%) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
diyetife (96//%)
10. Takım yüzdesi : %
Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)
88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(95.5//%)
H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(89.8/87.6/2.2/%2.45)
Izinli Üyeler
Cansu-S (60.4/58.9/1.5/%2.48)
Degistir Kendini
hayir cnm haftalik minimum 90 dk miz vardi sanirim yani 1 haftada en az 90 dk. Günlük spor dakkalarina hep menüne yaziyorsun takim 2 gruba ayriliyor seferogullar/telliogullarihangi grub daha fazla dk alirsa ona bir ödül düsünecegiz
sağol canııımmEn iyi dileklerim sizlerle :)
evet saldıkca salıyo insan birinin durdurması gerekiyoestf bundan bir kac ay önce sadece beslenme üzeri bir programm yaptik oda cok basariliydi...spora karismak istemedik
ama artik belli bir Takim üyesi oturmus...ama kimse spor yapmiyor dogru düzgün tek tük...birde baktim kacamaklar cogaldi....yaban gibi aklimca ne oluyor ulenn dedim+ bende berbat gidiyordum o ayri konu zaten sonra ilham geldi güzel bir isim olusturdum.. yönetimden onaylattirdim... sonra basladik iste pazarteside cuma gibi liste halinde bildirim yaptigimiz icin 3 gün sonra sonuclari görünce daha kolaylarina gitti.
Baby şu isimler değişsin kurban olayimHakkini helal et cnm.. gercig kapimiz her acik takiple taabiiki.. konuyu devam takip et 2-3 günde bir ugra yada her gün bizi okudukca motivasyonunda yerine gelir ama belli kilolara gelince bizide haberdar et...bizde senin basarinla sevinelim
Haftalık 140 bebeğim. Günlük 20 denhayir cnm haftalik minimum 90 dk miz vardi sanirim yani 1 haftada en az 90 dk. Günlük spor dakkalarina hep menüne yaziyorsun takim 2 gruba ayriliyor seferogullar/telliogullarihangi grub daha fazla dk alirsa ona bir ödül düsünecegiz
Herzaman bekleriz hep kapim aciktir cnmGünaydın arkadaşlar
herşey için teşekkür ediyorum 86,6 kg girdiğim takımdan 82,8 kg çıkyıyorum. 5 hafta gibi bir sürede 3,8 kilo vererek çıkıyorumSizleri çok sevdim
ara ara girip yeşil çatınızı tarçınlı kahvenizi muhakkak içerim
Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?