Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kusura bakmayın 20 dk geç kaldım, annem çalışıyor son bi kaç gündür hastaydı izin almış evde yatıyodu, bugün sabah müdürü aradı, gelmek zorundasın öğlen çıkarsın dedi anneme, ben de annemle birlikte gittim, işlerine yardım ettim, hasta hasta tek başına yapmasın diye, adam 12 de çıkarsınız dedi, ama bu saate kadar tuttu bizi, eve gelince ilk işim bilgisayarı açıp buraya gelmek oldu, telefonum da zaten kafayı yemiş telefondan giremiyorum zaten, kusura bakmayın gerçekten, benim hesabıma göre 12 de çıkıp buçukta burda olmak vardı...

Bildirimin hatalı. .. eski kilo /yeni kilo /aradaki fark/yüzde
Bu sekilde olacak

**10. TAKIM 506.ETAP***

cansutr (81,2/79,3/1,9/2,34%)
Enise07(74,1/72.7/1.4/%1.89)
Nesli Han (83/80.5/2.5/%3.01)
Firslayd(73.8/72.0/1.8/%2.44)

Lovedreams(52.3/51.4/0.9/%1.72)
GoblininGelini (74.1/73.6/ 0.5 / % 0.67 )
Zeyas (81.2/80.4/0.8/%0.99) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
xguzelayx (83,3/82,8/0,5/%0,60) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
diyetife (96/93.8/%2.29)

10. Takım yüzdesi : %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(95.5/93.2/2.3 %2.41)

H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(89.8/87.6/2.2/%2.45)

Kuzularin Yüzdesi: 2,43 %

Izinli Üyeler

Cansu-S (60.4/58.9/1.5/%2.48)
Degistir Kendini

canım son bildirim saati 13... ve bildirimin hatalı. ... her hafta birilerine bu uyarıyı yapıyoruz dikkat edin

Arada ki farkı yazmıyoruz sanıyodum ben. Sadece eski kilo/son kilo/yüzde diye hatırlıyorum. Aceleyle yazinca da diğerlerini fark etmemisim.

Bildirimin hatalı. .. eski kilo /yeni kilo /aradaki fark/yüzde
Bu sekilde olacak

Listeye girmeden önce deneme süresinde bazısı arada ki farkı yazmış bazısı yazmamış. Bende deneme süresinde arada ki farkı yazmamışım hiç. O yüzden atlamışım. Kusura bakmayın lütfen.

**10. TAKIM 506.ETAP***

cansutr (81,2/79,3/1,9/2,34%)
Enise07(74,1/72.7/1.4/%1.89)
Nesli Han (83/80.5/2.5/%3.01)
Firslayd(73.8/72.0/1.8/%2.44)

Lovedreams(52.3/51.4/0.9/%1.72)
GoblininGelini (74.1/73.6/ 0.5 / % 0.67 )
Zeyas (81.2/80.4/0.8/%0.99) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
xguzelayx (83,3/82,8/0,5/%0,60) kendi istegi ile yarismadan ayrilmak istiyor
diyetlife (96/93.8/2,2/%2.29)

10. Takım yüzdesi : 1,772 %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(95.5/93.2/2.3 %2.41)

H haayydee
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65
Listeye muhtemelen giris 03.03.2017
(89.8/87.6/2.2/%2.45)

Kuzularin Yüzdesi: 2,43 %

Izinli Üyeler

Cansu-S (60.4/58.9/1.5/%2.48)
Degistir Kendini

Cuma Ceza Uygulamasi

- Cuma Etap Listesini yanlis alintilayan (en son paylasilan Liste hep esas alinmalidir)
- Cuma Etap Listesinden kilo bildirimini eksik veya yanlis yapanlar
(gecen cumaki kilo/güncel kilo/aradaki fark/yüzde)
- 13:00 den sonra yapilan Bildirimler sayilmiycaktir/sari kart gösterilecektir

Cezalara taabi tutulacaktir. Kac haftadir ayni mesele icin tekrar tekrar karar defterini alintilayip anlattik. Cumalari her üyenin yüzdesini yenden hesaplamaktan...heleki gecen cuma 1 listede herkesin yüzdesi bulunmayan bir kargasada bulduk kendimizi. Hepimizin isi gücü var. Basit bir hesap bu kadar zor olmamali.

Cezalar degisik sekillerde olacaktir. Cuma Etap Listesinini sorumluluklarini lütfen yerine getirelim.

03.03.2017 itibaren gecerlidir. 10. Takimin Yönetimi.

@GoblininGelini özelde sabahtan beri tek konumuz sensin... arkadaslar 1 kisi hakkinda 2 dk fazla konusuyorsak bu hic iyiye isaret degildir. Herzaman aklimizin estigi gibi kararlar veremiyoruz. Takimin hatri var... onca insan tasarladigimiz programma inandi ve cok basarili güzel sonuclar cikardilar. Bu yüzden Yüzden sayilcak. Ama 1. sari Kartini aldin. Haftaya gene 13 den sonra bildirim yapilirsa 2 sari kartla diskalifiye etmek zorunda kalacagiz. Herzamanki gibi bireysel degil 4 kisinin verdigi bir karardir.
Her hafta ayni sorunlari yasamak istemiyoruz. Sorumlulugunu bilmelisin ve ciddiye almasin. Hicccc bahane duymak istemiyorum... istedikten sonra insan herseyi bir sekilde oldurabilir.

Cezan: 1 sari kart + Rocky Pazar aksamina kadar devam ettiriyorsun !!!

sarı kart kötü oldu ama rocky hiç sorun değil :) , peki bu sarı kartı iptal etmek için bi şeyler yapabiliyor muyuz mesela ''3 saat spor yaparsan sarı kartın iptal olur'' gibi?

Rocky Haftasi Özet

Evet bu Aksamla birlikte Rocky sonlandirip, herkes yarin itibari kendi beslenme düzenine dönebilir. Benim gözlemlerim söyleydi basda cok hafife alindi cumartesi- pazar günleri ilk mizmizlanmalar basladi

bunuda görmek pek sasirtmadi
Büyük bir kisminiz... inandi, güvendi ve kayitsiz sartsiz kolay olmasada söylenenleri harfiyen uyguladi ve inanilmaz bir Performas sergilendi.. Sporun s ni anmayan Arkadaslar Yürüyüslere cikmaya egzersizlerin ardi arkasi kesilmemeye basladi Dedigim gibi sadece zayiflamaniz icin degil bir baslayin bir alikanlik edinin diye sporu isin icine katmak zorundaydik ki cokta faydali.. oldu aksamda spor yarismasiyla alakali yaziyi enise yayinliycaktir takipte kalin
Bazi arkadaslarimizda listeye uyum sagliyamiycagini bildikleri icin cumadan önce aramizdan ayrildilar ve listeden iki arkadasimiz ayrilma karari aldiler Herkesin kendi sahsi karari ve ancak saygi duyar bizsizde basarili olmalarini dileriz..

Bu haftayi güzel degerlendirdigimizi düsünüyorum...cok verimliydi, biraz sessiz (yazin yani rahat olun dükkan sizin ) bu yüzden cani gönülden tüm Takimi tebrik ediyorum

Ödüller

***@Nesli Han*** en yüksek yüzdeye sahip cok tebrik ederim
umarim Bireysellikte senindir

Ödülü: 1 Cheat day (istedigini sinirsiz sekilde yiyebilir/yazmayadabilir Takimi yoldan cikartmamak icin)

Firslayd , diyetlife 88prenses22 , H haayydee
tebrik ederim kizlar yüzdeniz istenilen 2% gecmis ve cok basarili bir performans sergilediniz. Survivor misali ödül yemegi kazandiniz.

Ödüller: Bu hafta her hangi bir Cheat ögün (istediginizi yiyebilirsiniz, sinir yok ama tek 1 ögün)
Dipnot: prenses Rocky devam ederse pazar itibari ile Cumartesiyi komple Cheat yapmasi tavsiye edilir.

Enise07 @GoblininGelini ve Lovedreams sizleride cani gönülden tebrik ediyorum

Z zeyas ve X xguzelayx tüm iyi dileklerimle ugurluyorum.Bu Kapi herzaman aciktir... istediginiz zaman gelip yazabilirsiniz..Takipte kalin motivasyonunuza katkimiz olsun.. Hayatta basarilar diliyorum

Teşekkür ederim canım elimden geleni yaptım daha da yapmak isterdim ama zannedersem kilom az diye böyle oldu ama olsun yapcak bişey yok hedeflere ulaşan hatunlar hepinizi tebrik ediyorum çok mutluyum sizin adınıza :)

Teşekkür ederim canım elimden geleni yaptım daha da yapmak isterdim ama zannedersem kilom az diye böyle oldu ama olsun yapcak bişey yok hedeflere ulaşan hatunlar hepinizi tebrik ediyorum çok mutluyum sizin adınıza :)
kilon az bebegim elbette etkisi var canin saolsun senin azmin yeter bak korumada burdasin degilmi

Sağol kaptanim
ben bir hafta daha rocky yapacam yarın serbestim o zaman

Merhaba arkadaşlar, bi tebrik edip maşallah demeye geldim bi sırrı varsa bana da söyleyin şu an çok ihtiyacım var
Biraz daha SIKi beslendik ekmek, makadna vesaire yoktu ve en az 90 cogunluk 100dk gececek sekilde spor yapti. Takimim saolsun ben bu yolu gidelim dedim kirmadilar güvenip pesimden geldiler... Sonuc bu darisi basiniza kardes Takimimiz

Ne yesem bilemedim ne yesem ki biyle olunca da hic tadi kalmiyooo yasak olunca cazipti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…