- 7 Mart 2011
- 7.407
- 8.079
- 398
- 36
afiyet olsun canim. çok bile dayandık aslinda .porsiyon çoksada diyetin dışına cikmamissin. çok geçmiş olsuncansutr kaptanim menun çok güzel spor yine az
Hatunlar menum gelsin
Sabah 11.00
1fincan kayısılı ve biberiyeli cay
1yeşil elma
Kahvaltı 11.30
3 yumurta ve peynirli omlet
4 kasik yoğurt
Öğlen 14.00
2 tabak pirasa
3kaşık yoğurt
Akşam 18.00
1 tabak pirasa
3kaşık yoğurt
Ara öğün 20.00
1fincan sutlu tarcinli türk kahvesi
1yeşil elma
Spor 45 dk kızlar parmağım şişti tırnak batması olan parmağım çok acıyor sporumu yarım kaldı
2.5 litre su
Gece yatana kadar bitki çayları
Hatunlar bugün çok yedim kendimi frenleyemedim çok üzgünüm moralim sıfır
afiyet olsun canim cok güzelsabah 10.30
3 tane haşlanmış yumurta, çeri domatesli, salatalıklı, maydonozlu salata, çay
13.30 yeşil elma
15.00 yulaf ezmeli yoğurt
17.30 iki tane salatalık
19.00 bi tabak yoğurtlu ıspanak
2 litre su
20 dk trambolin
yarım saat kol bacak egzersizleri, mekik
yarım saat yürüyüş
Biraz aldim vermeden gelmem kaptanim@diyetlife umarim tartildin ?? Seninde kilo kaybini cok merak ettim.
Degistir Kendini ne kadar uzun izinde kalmayi düsünüyorsun ? Kilo alirsan listeye alamam dikkatli ol.
Allah gönlüne göre versin hakkınızda hayırlısı olsun kurada çıkarsanız bizede bol bol dua etmeyi unutmayın ah ah sol yanımız hep ağrır bizim bu sevda bu aşk bu menzil hiç bitmeyecek olurda belki sizin dualarınız vesile olur bizde hacı oluruz...
Tatlım menun çok güzel afiyet olsun :)
kac kilo aldin ? zaten kilo aldiysan alamiyorum listeye ne kadar daha düsünüyorsun izin yapmayi ? sirf merakimdan soruyorum yani baski filan yapmiyorumBiraz aldim vermeden gelmem kaptanim
gecmis olsun cnm..dr gözük ve dikkatli ol tmm mi kuzuMaasallah kaptanim benim için de yap spor
kiz ben az mi yiyin dedimSağol canım
alistık sanırım az yemeye
güzel menü söylenecek eklenecek birsey yoksabah 10.30
3 tane haşlanmış yumurta, çeri domatesli, salatalıklı, maydonozlu salata, çay
13.30 yeşil elma
15.00 yulaf ezmeli yoğurt
17.30 iki tane salatalık
19.00 bi tabak yoğurtlu ıspanak
2 litre su
20 dk trambolin
yarım saat kol bacak egzersizleri, mekik
yarım saat yürüyüş
2 bucuk diyelim merak etme kaptanim 74.7 nin altina dusmeden gelmem 2 bilemedim 3 hafta sozkac kilo aldin ? zaten kilo aldiysan alamiyorum listeye ne kadar daha düsünüyorsun izin yapmayi ? sirf merakimdan soruyorum yani baski filan yapmiyorum
tmm döneceksin ona göre listeye üye alabilirm tatlim izne gidip 6 ay gelmeyenler olabiliyor kendimden bilyiorum2 bucuk diyelim merak etme kaptanim 74.7 nin altina dusmeden gelmem 2 bilemedim 3 hafta soz
daha iyi sonuc almak için az yedikgecmis olsun cnm..dr gözük ve dikkatli ol tmm mi kuzu
kiz ben az mi yiyin dedimask olsun ben bu hafta karbondan uzak duralim dedim yani 2 yada 3 ögün beslenin dedim 3 ögün ac kalmak degilki
güzel menü söylenecek eklenecek birsey yok
H haayydee mevlam hayirlisiyla nasip eder insallah dualarim seninle cnm
kaptanim yarma yenilebiliyor muyduRocky Haftasi
(7.Gün)
Menüm 23.02.17
11:00
2 incir
13:30
1 sahanda yumurta
4 dilim sucuk
1,5 pecan
3 dilim beyaz peynir
8 cherry domates
9 yesil zeytin
19:30
1 kase yarmali corba
1 tabak etli bamya
Su:2 litre anca
Spor: leslie 3 mile+ 45dk yürüyüs band+ 15dk Crosstrainer, squat+lunge+esneme=6 dk
Toplam Spor: 111 dk Spor
evet cnm. Rockyden alinti:kaptanim yarma yenilebiliyor muydu
canin saolsun bebegim asil maksat zaten elinizden geleni yapmak sayilar birer yol gösterici yani nereye dogru gidiyoruz bilmemiz icin yoksa o kadar hirs yapcak piskopat bir kaptan degilim kiz
Yok tatlım seni zaten biliyorum saolasin :)canin saolsun bebegim asil maksat zaten elinizden geleni yapmak sayilar birer yol gösterici yani nereye dogru gidiyoruz bilmemiz icin yoksa o kadar hirs yapcak piskopat bir kaptan degilim kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?