- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Canım anladım zaten yarın geliyorum buralarda tozu dumana katacağım ver coşkuyu ver coşkuyu yapacağım yetti artık ya Listeye giremedim diye moralim bozuk zaten bir gireyim dahada cikmaycam bide rakibem gelsin bak gör sen buralarıLovedreams kiz yeni üye filan okudum.fikir sunuldu ama bence almayin çünkü zaten 2-3 yenimiz var onlar bir takima alismasi Takimi benimsemesi filam lazim...ondan bence yapmayin...kizlar yeterince üyesiniz 3 kez girip günde birseyler yazsaniz yada sürekli girenler bir saat belirl3siniz misal aksam yemegi sonraai 20 gibi toplanin laflayin birbirinizi motive edin
Haftaya girecek insallahCanım anladım zaten yarın geliyorum buralarda tozu dumana katacağım ver coşkuyu ver coşkuyu yapacağım yetti artık ya Listeye giremedim diye moralim bozuk zaten bir gireyim dahada cikmaycam bide rakibem gelsin bak gör sen buraları
Tamm canım 4 gözle bekliyor olacağım :)Haftaya girecek insallahFirslayd umarim.kilosunu verdiyse girer listeye..baska mayis sonuna dogru enisede gelcek bende insallah ramazani yikacaz :) ( yani ramazanda dahi kilo verecrgiz gereken bilgileri sizinle.paylasicaz)
Kaçla ayrılmıştın canım?
51.4 canım öyle olması lazım diKaçla ayrılmıştın canım?
Geçmiş olsun canım bahar yorgunluğudur o geçer her hafta iyi olacaksın diye bir kural yok ki üzme kendini tatlımKuzular kusura bakmayın hepinizden özür diliyorum inanın çok zor geçiyor ama haftaya bu durumu düzelticem
***10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI ***88prenses22 (88.9/)SABİT
Enise07 (75.3/)sabit
diyetlife (85/)
Cansu-S (58.2/58.6/-0.4)
hidden paradise (76.5/75.9/0.6)
Defnella (75/73,8/1,2)
21 deniz asmen (72/70.6/1.4)
Lovedreams (51.5/51.5)
MissGoldenLove (//)
Lütfen Son Mesajı Alıntılayalım.
Cuma kilosu/ Pazartesi Kilosu/ Aradaki Fark şeklinde gireli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?