Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sütlü tatlı ..öğün yerine geçerse etkilemez bence..arkadaşımın diyet listesine haftada bir araöğün olarak sütlü tatlı ve sütlü dondurma koymuşlardı
..ama akşama çok hafif beslen yinede..

Lovedreams kiz yeni üye filan okudum.fikir sunuldu ama bence almayin çünkü zaten 2-3 yenimiz var onlar bir takima alismasi Takimi benimsemesi filam lazim...ondan bence yapmayin...kizlar yeterince üyesiniz 3 kez girip günde birseyler yazsaniz yada sürekli girenler bir saat belirl3siniz misal aksam yemegi sonraai 20 gibi toplanin laflayin birbirinizi motive edin

Canım anladım zaten yarın geliyorum buralarda tozu dumana katacağım ver coşkuyu ver coşkuyu yapacağım yetti artık ya Listeye giremedim diye moralim bozuk zaten bir gireyim dahada cikmaycam bide rakibem gelsin bak gör sen buraları

Haftaya girecek insallah Firslayd umarim.kilosunu verdiyse girer listeye..baska mayis sonuna dogru enisede gelcek bende insallah ramazani yikacaz :) ( yani ramazanda dahi kilo verecrgiz gereken bilgileri sizinle.paylasicaz)

Haftaya girecek insallah Firslayd umarim.kilosunu verdiyse girer listeye..baska mayis sonuna dogru enisede gelcek bende insallah ramazani yikacaz :) ( yani ramazanda dahi kilo verecrgiz gereken bilgileri sizinle.paylasicaz)
Tamm canım 4 gözle bekliyor olacağım :)

Selam kızlar
Menümü paylaşayım
Sabah 08:00
1 haşlanmış yumurta
2 minik küp peynir
3 zeytin
Maydanoz
Çay
1 dilim ekmek

Ara:2 ceviz (dışarıdaydım )

Öğlen 13:00
8 kaşık tavuk sote
Salata
Ayran
1 dilim ekmek

Ara(15:30):yarım muz ve 4 fındık

Akşam19:30)
8 kaşık pırasa kavurması
5 kaşık yoğurtlu havuç salatası
1 dilim ekmek

Su 2 litre
Çay ve 1 bardak bitki çayı
Spor
1 saat yürüyüş

Akşam sebze yapayım dedim bakalım hayırlısı ..yarın sabah tartılır yazarım size..

Yarın akşam misafir gelecek yemeğe..kendimi tutmaya çalışacağım ..bakalım yarın sonuçlar nasıl çıkacak?en son kilo vermiş gözüküyordum

Selam kızlar menüm sabah 8.00
1 dilim peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay ve 2 bardak su
2 adet ceviz 2 kuru kayısı yarım muz
Ara
1 bardak salep
Öğle
Yarım tost
500ml su
Ara
1 bardak kahve
Akşam saat 18.30
Küçük porsiyon mantarlı et sote
1 kaşık pilav
Ara saat 21.00
Elma
Yarım muz
Kızlar okula meyve götüremedim bugün artık inşallah

***10. TAKIM 512.ETAP***
88prenses22 (88.9///)
Enise07(75.3///)
diyetlife (85///)

Cansu-S (58.2///)
hidden paradise
(76.5///)

10. Takım yüzdesi : %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

Defnella(75///%)
21 deniz asmen (72///%)

Izinli Üyeler***

Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams
Lovedreams [/B]
Nesli Han [/COLOR][/user]

***10. TAKIM 512.ETAP***
88prenses22 (88.9///)
Enise07(75.3///)
diyetlife (85///)

Cansu-S (58.2/59.1/-0.9/-1.55)
hidden paradise
(76.5///)

10. Takım yüzdesi : %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

Defnella(75///%)
21 deniz asmen (72///%)

Izinli Üyeler***

Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams
Lovedreams [/B]
Nesli Han [/COLOR][/USER]

Kuzular kusura bakmayın hepinizden özür diliyorum inanın çok zor geçiyor ama haftaya bu durumu düzelticem

Kuzular kusura bakmayın hepinizden özür diliyorum inanın çok zor geçiyor ama haftaya bu durumu düzelticem
Geçmiş olsun canım bahar yorgunluğudur o geçer her hafta iyi olacaksın diye bir kural yok ki üzme kendini tatlım
Baktim tatlim 507. Etapta izne ayrılmıştım kilom doğru 51.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…