Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu arada kızlar her Gün tartılıyor musunuz
Kendi adıma söyleyeceğim hergün tartılmayı doğru bulmuyorum canım çünkü vucutta òdem vs. Hazımsızlik tartıda farkli sonuçlar gösterebiliyor.Bunun sonucunda üzülüp motivasyonumun düşmesini istemiyorum.Haftada 1-2 en güzeli

Bu arada kızlar her Gün tartılıyor musunuz
Hemen hemen her gün olmasada her 2 ci gün yaptiklarimin ne tür faydasi ve zarari var daha iyi gözlemliyebilmek icin...ama ben tarti beni +/- gösterince ne uzuluyorum ne seviniyorum...kilo verdiysem guzel son 2 günde ne yaptim diye bakarim...verenediysem gene bakarim son 2 günde ne yaptim....moralimi sarsmaz o yüzden kullanirim... Ama herkese tavsiye etmem....sadece tartii avantaja cevirebilcek moraliiz bozulmiycaksa her güb tartilmada fayda var bunu tek ben degil seyda coskun be dr ayca kayada diyor :)

Bende merak ediyorum hergün tartılıyorum..geçen hafta iyi kilo verdim bu hafta sabit gidiyor şimdilik..fikrim oluyor zaten kilo aldığım dönemler hiç tartılmıyordum

Selam kızlar. .kaptanım acaba gruba yeni kişiler mi çağırsan? Paylaşım çok az oluyor..belki canlanır biraz..tabii siz bilirsiniz..ben evde olduğum için vaktim var ama çalışanlar için zor tabi.

selam kızlar bugün kü menüm
sabah 2 dilim peynir
3 tane zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 şekersiz çay
2 kuru kayısı 1 elma
öğlen
1 karışık küçük tost
bir avuç patlamış mısır
akşam
1 dilim pizza
yarım muz
4 tane fındık
2 kuru kayısı
20 dakika sabah 40 dakika akşam sporu eliptik bisiklet ile yaptım
kızlar biliyorum karbonhidratı bugün abarttım ama bundan sonra öğleleri yanımda meyve götürücem ve 1 kase yoğurt veya ayran içicem başka türlü şekerim çok düşüyor ve ne görürsem yemeye çalışıyorum

Menüm
Sabah 09-30
2küçük yumurta
Bir yk lor peynir
3 zeytin
1domates-salata
Bir dilim çok tahıllı ekmek

Ara-11-30
2ceviz
Bir kuru kayısı
Bir fincan türk kahvesi

Öğlen-14-00
Bir kepçe çorba
2adet köfte ( yağsız kızartılmış)
Bir fincan yoğurt
Bir domates -salata
Bir dilim çok tahıllı ekmek

Ara:16-00
2 ceviz
Bir kuru kayısı

Akşam-18-00
Bir parça peynir
3 kaşık ıspanak yemeği
3 litre su
Spor- 30 dk zor ayar eliptik 300 cal
30 dk vucut sıkılaştırma egzersizi
Gün ićinde bitki çayları ve yeşil çay

Güzel olmuş beğendimmasallah..

Sen yineniyi tutuyorsun kendini..ben olsam ne bulursam yerdim ..ayran güzel fikir..imkan varsa köfte falanda olabilir ..ortama göre tabii

Menüm
Sabah08:30
1 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
Çay
1 dilim ekmek
3 zeytin

Ara 11:00
1 mandalina

Öğle 13:30
8 kaşık kıyma kavurması
Bol salata
1 dilim ekmek

Ara 16:00
8 kaşık yoğurt 2 çilek

Aksam19:00
8 kaşık tavuk sote
Bol salata bayağı çoktu
1 dilim ekmek

Şu 3 lt.olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
Evde jimnastik yarım saat

Ceviz de tok tutar canım kuru meyvelerde iyi bir atıştırmalık olur enerji verir.Ben ilk basladigimda cok zorlandim.meyve bile yemiyordum seker var diye.simdi yiyorum tbi.vucudun proteinede karbonhidrata da ihtiyacı var.sen ona göre ayarlarsın bir saklama kabına hem kacamak olmaz canim suyu unutmuşsun sanırım birde saatleri sevgiler

Günaydın canım bizim kızlar yoğun baya ben desen izindeyim biraz ailevi sorunlarım var. Burada insanları dertlendirmek istemediğim için nadir yazıyorum ama gelinemez merak etmeyin eskisi gibi canlanacak buralar

Evet bende bakıyorum..motive olayım diye..öyle gezindim biraz..iyi geldi Yarın tartı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…