- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Canım mevsim geçişinden olabilir belkiCanlar ben bayağı kötü hissediyorum kendimi bu hafta çok kötü geçiyor ya hiçbir şey yiyemiyorum ya da aşırı yiyorum. Onun için pek de giremiyorum haberiniz olsun.
Sabah yine erken kaltim benim de miden fena regl olucam galiba bende pek bişey yemedim. Bende alisverise cikicam birazdan. Ne guzel 6 kilo vermis bende versem o kadar kilo gobek atarim herhaldeGünaydın kızlar..bu aralar bende öyleyim havalardan galiba..çocukları okula götürdüm yakın ama benim içinde yürüyüş olsunKahvaltı işi tamam..şöyle bir çay içeyim evi toparlayacağım bende..öğleden sonra arkadaş uğrayacak o da 6 kilo vermiş .şimdilik bu kadar benden
Verirsin canım inşallah. .baksana insanlar 20-30 kilo veriyor..önemli olan iradeli olmak..bende kararlıyım bu sefer..salata falan yapıyorum. .sebze pişiriyorum..inşallah veririz beraber..Sabah yine erken kaltim benim de miden fena regl olucam galiba bende pek bişey yemedim. Bende alisverise cikicam birazdan. Ne guzel 6 kilo vermis bende versem o kadar kilo gobek atarim herhalde
İnsallah canim benimVerirsin canım inşallah. .baksana insanlar 20-30 kilo veriyor..önemli olan iradeli olmak..bende kararlıyım bu sefer..salata falan yapıyorum. .sebze pişiriyorum..inşallah veririz beraber..
İkindi (ara öğün)Evet ülkemiz için hayırlısı olur inşallah
Sizden birşey isteyeceğim ..ikindi öğünleri için neler yiyebilirim fikir verir misiniz?
1dilim ananas + 1 bardak süt, 1 kase yogurt icine cilek, frambuaz gibi meyveler katip yenilebilir, 10 Badem (kavrulmamis)Evet ülkemiz için hayırlısı olur inşallah
Sizden birşey isteyeceğim ..ikindi öğünleri için neler yiyebilirim fikir verir misiniz?
Canım normalde dayanamam ama dün kahvaltıyı o kadar geniş geniş ve sohpet ede ede yaptım ki ağzıma hiç bir şey atacak halim kalmadıCanım öğlen yemeği yemeden akşama dayanabiliyor musun?en azından meyve ayran ne bileyim kepekli ekmek arası peynir falan yemeye çalış..ben biraz aç kalsam sonraki yemeğe saldırıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?