Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canlar ben bayağı kötü hissediyorum kendimi bu hafta çok kötü geçiyor ya hiçbir şey yiyemiyorum ya da aşırı yiyorum. Onun için pek de giremiyorum haberiniz olsun.
Canım mevsim geçişinden olabilir belki muhtemelen geçici bi durum kafana birşey takma canım en sevdiğin şarkıları dinle motive açısından çok iyi geliyor öpüyorum.

Günaydın kızlar..bu aralar bende öyleyim havalardan galiba..çocukları okula götürdüm yakın ama benim içinde yürüyüş olsunKahvaltı işi tamam..şöyle bir çay içeyim evi toparlayacağım bende..öğleden sonra arkadaş uğrayacak o da 6 kilo vermiş .şimdilik bu kadar benden

Sabah yine erken kaltim benim de miden fena regl olucam galiba bende pek bişey yemedim. Bende alisverise cikicam birazdan. Ne guzel 6 kilo vermis bende versem o kadar kilo gobek atarim herhalde

Sabah yine erken kaltim benim de miden fena regl olucam galiba bende pek bişey yemedim. Bende alisverise cikicam birazdan. Ne guzel 6 kilo vermis bende versem o kadar kilo gobek atarim herhalde
Verirsin canım inşallah. .baksana insanlar 20-30 kilo veriyor..önemli olan iradeli olmak..bende kararlıyım bu sefer..salata falan yapıyorum. .sebze pişiriyorum..inşallah veririz beraber..

Hayirdir ne bu sessizlik kizlarrr yapmayin ama cokk ayip bu ara aklima gelmisken biliyorum secim yaklasiyor ama hertür siyaset icerikli konusmalar yasaktir bilginize Ban yersiniz bu konuda Kurallar cok kati...Lütfen dikkat edelim... umarim sonuc ne olursa olur Türkiye daha iyi yerlere gelir

Selam kızlar pek kimse uğramamış buraya..herkes bir koşturmaca içinde galiba..ben menümü paylaşayım
Sabah08:30
1 haşlanmış yumurta
1 çatal peynir
3 küçük domates
1 yeşil biber
2 zeytin
Çay

Ara30
1 Elma

Öglen13:00
8 kaşık kıymalı kabak (sonunda bitti)
6 kaşık yoğurt
1 wasa
Ara 15:30
Şade kahve
5 badem 2 fındık

Akşam00
8 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek
Bol salata

Su 2,5 litre
Spor 45dk.yürüyüş evde Leslie 1 mile yaptım

Bu arada gerçekten yumurta beni tok tuttu bugün Öğleden sonra çok zorlanıyordum arkadaşla parka götürdük çocukları..evde olsam kesin kaçamak olurdu

Evet ülkemiz için hayırlısı olur inşallah
Sizden birşey isteyeceğim ..ikindi öğünleri için neler yiyebilirim fikir verir misiniz?

Sizden birşey isteyeceğim ..ikindi öğünleri için neler yiyebilirim fikir verir misiniz?
İkindi (ara öğün)
Bir porsiyon meyve
1çay bardağı leblebi (veya) 2 tane yağsız galeta (veya) 2 tane form bisküvi olabilir canım

Menüm
9-30-
(Kahvaltıdan önce )
bir bardak limonlu su
bir bardak yeşil çay

Sabah 10-00
Bir yumurta
3 zeytin
Bir kaşık lor peynir
Salata
Bir dilim çok tahıllı ekmek
Bir bardak çay

Ara-11:30
Bir kuru incir
Bir badak ikisi bir arada kahve

Öğlen 13-30
2 kepçe yoğurtlu çorba
2adet yağsız kızartılmış köfte
Bir fincan yoğurt
Salata
Bir dilim tahıllı ekmek

Ara-16-00
bir tane greyfurt
2adet form bisküvi

Akşam-19-00
4 kaşık ıspanak yemeği
iki kepçe yogurtlu corba
bir dilim tahıllı ekmek
salata

3litre su
spor -
25 dk eliptik bisiklet 300 cal (zor ayarda)
30 dk aerobik

1dilim ananas + 1 bardak süt, 1 kase yogurt icine cilek, frambuaz gibi meyveler katip yenilebilir, 10 Badem (kavrulmamis)

Kızlar menüm kahvaltı 09.00
2 dilim peynir
Domates salatalık
1 ceviz
5 adet zeytin
1 dilim börek
1 yumurta
1 fincan türk kahvesi
Ara öğin
Öğlen yemeği yok malesef
Akşam saat 19.00
1 kase çorba
3 tane fırında patates dilim
Çeyrek balık
Ara
Biraz fıstık 5 -6 tane 2 ceviz

Canım öğlen yemeği yemeden akşama dayanabiliyor musun?en azından meyve ayran ne bileyim kepekli ekmek arası peynir falan yemeye çalış..ben biraz aç kalsam sonraki yemeğe saldırıyorum..

Canım öğlen yemeği yemeden akşama dayanabiliyor musun?en azından meyve ayran ne bileyim kepekli ekmek arası peynir falan yemeye çalış..ben biraz aç kalsam sonraki yemeğe saldırıyorum..
Canım normalde dayanamam ama dün kahvaltıyı o kadar geniş geniş ve sohpet ede ede yaptım ki ağzıma hiç bir şey atacak halim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…