- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
En iyisi arkadaşınla diyet yapHer kadının vermesi gereken kilo az da olsa vardır..senin ne kadar kilo verdiğin yazıyor ya benim hayalim oŞakın alma vermesi çok zorEn büyük darbeyi ben vurdum. İşin kötü yanı bi de arkadaşta kalmam gerek... Nasil yapcam hic bilmiyorum.
Kuzu diyete girebilcek sağlık durumu yok engelli kendisi. Yapamiyor yapabilse de onu da baslatsam keske herkesi baslattim zatenEn iyisi arkadaşınla diyet yapHer kadının vermesi gereken kilo az da olsa vardır..senin ne kadar kilo verdiğin yazıyor ya benim hayalim oŞakın alma vermesi çok zor
Saol kuzum cok tsk ederim.ben izindeyim ben halledecektim ama aksilik oldu iste kizlarda bakmamis...kusura bakma..sanada zahmet oldu cnm...tsk ederim :*Baktım kimse yok ben taşıdım4 dakika içinde düzeltme yapmak isterseniz fırsatınız var
İyi akşamlar tatlım menun çok iyi afiyet olsun :) sporunda çok güzel o emojiler nasıl geliyor gerçekten acaba rakam yazarken boşluk veriyor musunİyi akşamlar menümü yazayım
Sabah 08:00
3 küp peynir
Yeşillik
2 Domates
Biber
1 dilim ekmek
3 zeytin
Ara00
2 hurma
Öğlen 13:00
Lorlu yumurta 2 tane
Salata
1 dilim ekmek
(Yemek yoktu) uydurdum
Ara 15:30
Şade kahve
5 badem 2 fındık
Akşam30
1 kase tavuklu çorba
1 enginar bezelyeli havuçlu
Salata
Az yoğurt
1 dilim ekmek
Su 2 lt.
Yürüyüş 45 dk.
Ara çay ve kuşburnu çayı
Günaydın canim ben dün yediklerimi yazmaya utanıyorumGünaydınartık sabahları bir bardak limon sıkılmış suyla güne başlıyorum..dün kimse yazmamış menüsünü kızlar nerelerdesiniz???haftasonu diye abartmayalim burayi ihmal etmeyelim
Yine de güzel kurtarmışsınCanım Evet dün bende yazamadım çünkü şehir dışınf çıktık yoldaydım.sabah saat08.00
2 sigars böreği
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
2 ceviz
5 fındık
1 kuru kayısı
Öğlen saat 12.00
Mantarlı et sote 2kaşık pilav
Ara
1 dilim börek
Akşam
Izgara tavuk
Kabak çorbası
1,5 lt su biliyorum bugünde fazla olmuş artık tutturmaya çalışacağım
Kiz foto atsana sirtin dönuk merak ettim simdi...ben isdeyim.suan mola yapiyorum...yuzdemiz yerlerde haftaya insallah daha güzel bir yüzde tutturursunuz.Merhaba kızlar 2 gündür saçlarımla uğraşıyorum beceremedim valla ama kurtardim sayılır.Sarı hastasıyımda küllü kumral yaptım en sonunda bi süre böyle kullanicam artık
Kaptanım baktım bende kacinci oldugumuza.Bu hafta inş daha azimli oluruz diye umut ediyorum.yarın düzleştirip atayım fotoKiz foto atsana sirtin dönuk merak ettim simdi...ben isdeyim.suan mola yapiyorum...yuzdemiz yerlerde haftaya insallah daha güzel bir yüzde tutturursunuz.
Kuzum nokta degilde tire koyarsan emojiler çıkmaz bende de çıkıyordu öpüyorumBu emojiler nerden çıktı anlamadım..neyse böyle atlattım bugünü de ..haftasonu kaçamak olmaz inşallah..şimdiden mutlu hafta sonları herkese
Afiyet olsun canim menun ve sporun çok güzel :)Menüm
Sabah 10-00
2 yumrta
2 kaşık lor peynir
Yeşil çay
Ara 12-00
Ikisi bir arada kahve
Öğlen 14-00
Bir muz
Akşam 18-00
Istiritye mantarı bir porsiyon (ismini tam bilmiyorum )
2 adet köfte
Yoğurt
Bir dilim ekmek
Bugün dışardaydım o yüzden biraz duzensiz oldu menüm
2 litre su
Spor: 2 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?