Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menum gelsin hatunlar

Kahvaltı 11.00
2 yumurta tam hali ve 4 ince dilimden yaptığım sucuklu yumurta
2 bardak çay
4 çatal beyaz peynir
1 adet küçük tam buğday lavaşı

Öğlen yemeği dışarıdaydım eşim izinliydi arkadaşlarla çamlıca ya gittik.
Çeyrekten büyük yarımdan küçük simit
5 adet elma dilim patates kızartması
4 çatal pastahatunlar kusura bakmayın bayadır yemiyorum gözüm düştü

Akşam 18.00
1 kase arpa çorbası
1 kase cacık
1 kase yeşillik salatası

Spor yapmadım bugün
1.5 lt su

Selam kızlar
Benim menüm
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Maydanoz
3 zeytin
Çay

Ara yapamadım gezdim

Öğlen 13:30
10 kaşık menemen
Bol salata

Ara 16:00
2 hurma
1 sütlü kahve

Akşam 19:30
4 köfte
Bol salata
4 elma dilim patates
1 dilim ekmek

Bugün düzensiz oldu..bir evde yedim bir dışarda..
Su 2,5 litre
Yürüyüş 2 saat

Akşam 3 köfte yeyip patates yemeseymişim olurmuş aslında ama dışarda olunca karambol oldu
Tatlı konusunda tuttum ama bir çatal bile almadım..

ask olsun gülmek yok cnm ne demek... cokkk merak ettim benmde sarisim olasim varda annem o saci yollar
Ahaha yolar mi bende saçımı kumral tam sarı olmayan renk varya ondan yapmak istiyorum eşim istemiyor ya çok hoşuma gidiyor benimde bir gün yapmak isterim

menüm kızlar
sabah 10:00
3 dlm sucuk
2 yumurta
1 dlm peynir
4 zeytin
10 tane yer fıstığı

ara 12:00
1 elma

öğle 13:30
1 kase mercimek çorbası
2 minik but
1 bardak ayran

akşam 18.30
4 tane içli köfte
salata

ara 20:00
1 bardak süt

Bugün
ask olsun gülmek yok cnm ne demek... cokkk merak ettim benmde sarisim olasim varda annem o saci yollar
o zaman küllü tonlar deneyebilirsin daha doğal.Ben çok seviyorum platin de kullandîm.Ama yaşı biraz büyük gösteriyor ve makyajsız çok soluk gösteriyor.Tabi anneyi ikna ettikten snra.Doğal saç en güzeli aslında ama ben hiç sevmiyorum saç rengimi

Selam canlarim ben artik geri döndüm...Ama uzulerek soyluyorum ki 1 kilo fazlam var suan tam kilomuda bilmiyorum Agridayim kvnnin tarti djital degil pek anlamiyorum kac oldugunu insallah tez vakitte kurtulurum bu kilolardan

Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Günaydın tatlım sanada musmutlu pazarlar

Selam canlarim ben artik geri döndüm...Ama uzulerek soyluyorum ki 1 kilo fazlam var suan tam kilomuda bilmiyorum Agridayim kvnnin tarti djital degil pek anlamiyorum kac oldugunu insallah tez vakitte kurtulurum bu kilolardan
Hosgeldin rakibem ya özlettin kendini verirsin bu hafta cuma girersin Listeye canım 1 kilo kolay verirsin :)

Bu arada sizleri özlediğimi soylemeden de duramicimmm
Bizde özledik canım seni

Firslayd cuma günü tartin olacakmi bildirim yapabilcekmisin ?? Bizde seni cok özledik cnm bildirin yapabileceksen cumaya kadar verirsin eski kilona dönmüs olursan seni listeye alabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…