- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Ah işte çocuk meselesi bende de var eşime bırakıp giderim ben de şu kumral rengi eşime ikna ettirmem lazımCocuklu olduğumdan kuaföre gidemiyorum.Bırakıcak kimse de yok bu yüzden risk alarak zemin siyah renge uygulanmış küllü kumral sanırım başarılı oldu
Şanslısın canım benimki şehir dışında oluyor hep turda çalıştığı için birde koyu kumral- orta kumral-açık kumral renkleri var canım hangisini beyeniyorsan onu seçersin. Benim önce saçı açıp koyu kumral 7.1 e boyadım önceden röflelerim olduğu için ışıltılı bir kumral oldu.boya akması durumuna göre sırayla orta kumral daha sonra belki açık kumrala geçerim ama favorim orta kumral.Ne açık ne koyu tam istediğimAh işte çocuk meselesi bende de var eşime bırakıp giderim ben de şu kumral rengi eşime ikna ettirmem lazım
Anladım canım ben önceki Mayıs ayında boyartirdim açık kestane rengi saçım uzun olduğu için boya fazla tutmadı :) şimdi kumral istiyorum yine uzun saçlarım birde boyadan önce saçımda beyaz yoktu boya akmaya başladı ve sürpriz 7 8 tane beyaz çıktı ce eeee dedi banaŞanslısın canım benimki şehir dışında oluyor hep turda çalıştığı için birde koyu kumral- orta kumral-açık kumral renkleri var canım hangisini beyeniyorsan onu seçersin. Benim önce saçı açıp koyu kumral 7.1 e boyadım önceden röflelerim olduğu için ışıltılı bir kumral oldu.boya akması durumuna göre sırayla orta kumral daha sonra belki açık kumrala geçerim ama favorim orta kumral.Ne açık ne koyu tam istediğim
Yaşın küćük daha senin 7-8 tane olan beyaz saç stres sonucu olmuş olabilir kuzum.Birde genetik faktörü var tbi kestane rengi içinde kızıllık barındıran bir renk.Bir zamanlar kursa gitmiştim bu konuda ama yarım kaldı.ayy saçımı enseden küt sezen aksu gibi kestirip perçemlerimi pembeye boyamış emo gibiydim o zamanlar ne deliymişim evlenmeden önceAnladım canım ben önceki Mayıs ayında boyartirdim açık kestane rengi saçım uzun olduğu için boya fazla tutmadı :) şimdi kumral istiyorum yine uzun saçlarım birde boyadan önce saçımda beyaz yoktu boya akmaya başladı ve sürpriz 7 8 tane beyaz çıktı ce eeee dedi bana
Ahaha bekarken neler neler yapmadık kiYaşın küćük daha senin 7-8 tane olan beyaz saç stres sonucu olmuş olabilir kuzum.Birde genetik faktörü var tbi kestane rengi içinde kızıllık barındıran bir renk.Bir zamanlar kursa gitmiştim bu konuda ama yarım kaldı.ayy saçımı enseden küt sezen aksu gibi kestirip perçemlerimi pembeye boyamış emo gibiydim o zamanlar ne deliymişim evlenmeden önceonu hatırladım şimdi
evet olacak insallah bakalim cumaya kadar kilo verirsemFirslayd cuma günü tartin olacakmi bildirim yapabilcekmisin ?? Bizde seni cok özledik cnm bildirin yapabileceksen cumaya kadar verirsin eski kilona dönmüs olursan seni listeye alabiliriz
aman sakinAhaha bekarken neler neler yapmadık ki
Olabilir genetik yada stres faktörü var hayatta :) aslında eşime sürpriz olsun diye boyatsam adamın tepkisini kestiremiyorum ki kısa saç bana hiç yakışmıyor aslında çok güzel modellerde varda işte kısa saç benim yüzüme gitmiyor
Bende olmak isterim listede kaptanım bu arada okunmuyor yazıEki Görüntüle 1979726
yarin basliycam sanirim...sizde istiyorsaniz haberim olsun yeterli kisi olursaniz hergün devamini paylasmaya calisicagimumarim okunuyordur.
edit: okunmuyor maalesefben netten bulmustum uzun bir süre önce yüksek kalitede bulup kayit etmistim...bu durumda Biriniz Liste baslatabilir
Seyda Coskun Diyeti
xy üye ismi
alintilayip...cuma listesindeki gibi ilgisi olan kendi ismini ekliyebilir...en az 4 kisi listede olursa her gün ne yenmesi gerektigini paylasirim
Yok bozmam diyeti kaptanim için rahat olsun benim ki saç a karşı zaafı var ben gitmem misal kuaföre bazen sen kuaföre gittin mi saçını kestirdin mi işte boyat ama şu renk olsun der değişik adam yaaman sakinseninki hatun gibi trip atar sonra moralin bozar diyetide bosveririsin hepimiz zararli cikariz bir ara istedigin renge boyarsin emin ol
Altta cevapla-dosya yükle yazıyor ya dosya yükleye tıkla: foto seç ordan yükleniyor kuzumResim yukleyemiyorum ya
Canım öyle yapıyorum ama resim kesinlikle yüklenmiyorAltta cevapla-dosya yükle yazıyor ya dosya yükleye tıkla: foto seç ordan yükleniyor kuzum
Bende var şu anda..bir kere işyerine salatasını yapıp götürmüştümEki Görüntüle 1979726
yarin basliycam sanirim...sizde istiyorsaniz haberim olsun yeterli kisi olursaniz hergün devamini paylasmaya calisicagimumarim okunuyordur.
edit: okunmuyor maalesefben netten bulmustum uzun bir süre önce yüksek kalitede bulup kayit etmistim...bu durumda Biriniz Liste baslatabilir
Seyda Coskun Diyeti
xy üye ismi
alintilayip...cuma listesindeki gibi ilgisi olan kendi ismini ekliyebilir...en az 4 kisi listede olursa her gün ne yenmesi gerektigini paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?