Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla sonunda yükleyebildim dosya boyutundan dolayı bunları koyabildim :) umarım nettir

Cocuklu olduğumdan kuaföre gidemiyorum.Bırakıcak kimse de yok bu yüzden risk alarak zemin siyah renge uygulanmış küllü kumral sanırım başarılı oldu
Ah işte çocuk meselesi bende de var eşime bırakıp giderim ben de şu kumral rengi eşime ikna ettirmem lazım

Ah işte çocuk meselesi bende de var eşime bırakıp giderim ben de şu kumral rengi eşime ikna ettirmem lazım
Şanslısın canım benimki şehir dışında oluyor hep turda çalıştığı için birde koyu kumral- orta kumral-açık kumral renkleri var canım hangisini beyeniyorsan onu seçersin. Benim önce saçı açıp koyu kumral 7.1 e boyadım önceden röflelerim olduğu için ışıltılı bir kumral oldu.boya akması durumuna göre sırayla orta kumral daha sonra belki açık kumrala geçerim ama favorim orta kumral.Ne açık ne koyu tam istediğim

Anladım canım ben önceki Mayıs ayında boyartirdim açık kestane rengi saçım uzun olduğu için boya fazla tutmadı :) şimdi kumral istiyorum yine uzun saçlarım birde boyadan önce saçımda beyaz yoktu boya akmaya başladı ve sürpriz 7 8 tane beyaz çıktı ce eeee dedi bana

Yaşın küćük daha senin 7-8 tane olan beyaz saç stres sonucu olmuş olabilir kuzum.Birde genetik faktörü var tbi kestane rengi içinde kızıllık barındıran bir renk.Bir zamanlar kursa gitmiştim bu konuda ama yarım kaldı.ayy saçımı enseden küt sezen aksu gibi kestirip perçemlerimi pembeye boyamış emo gibiydim o zamanlar ne deliymişim evlenmeden önce onu hatırladım şimdi

Ahaha bekarken neler neler yapmadık ki
Olabilir genetik yada stres faktörü var hayatta :) aslında eşime sürpriz olsun diye boyatsam adamın tepkisini kestiremiyorum ki kısa saç bana hiç yakışmıyor aslında çok güzel modellerde varda işte kısa saç benim yüzüme gitmiyor

yarin basliycam sanirim...sizde istiyorsaniz haberim olsun yeterli kisi olursaniz hergün devamini paylasmaya calisicagim umarim okunuyordur.

edit: okunmuyor maalesef ben netten bulmustum uzun bir süre önce yüksek kalitede bulup kayit etmistim...bu durumda Biriniz Liste baslatabilir

Seyda Coskun Diyeti

xy üye ismi

alintilayip...cuma listesindeki gibi ilgisi olan kendi ismini ekliyebilir...en az 4 kisi listede olursa her gün ne yenmesi gerektigini paylasirim

aman sakin seninki hatun gibi trip atar sonra moralin bozar diyetide bosveririsin hepimiz zararli cikariz bir ara istedigin renge boyarsin emin ol

Bende olmak isterim listede kaptanım bu arada okunmuyor yazı

Selam kızlarHava çok güzel dışarıdayız..şimdiden 10000 adım oldu ..ne yürüdüm beeher yerim ağrıyor şimdiden

aman sakin seninki hatun gibi trip atar sonra moralin bozar diyetide bosveririsin hepimiz zararli cikariz bir ara istedigin renge boyarsin emin ol
Yok bozmam diyeti kaptanim için rahat olsun benim ki saç a karşı zaafı var ben gitmem misal kuaföre bazen sen kuaföre gittin mi saçını kestirdin mi işte boyat ama şu renk olsun der değişik adam ya

Ne guzel canlanmis burası birazdan akşam yemeği yiyeceğim..bugün piknik yürüyüş derken çok eğlendik çocuklarla ..bit zayiflayayim bende saclarimi kestirip boyatmak istiyorum..Zaten mayis sonunda düğün var o zamana kadar inşallah zayıflarım..bir daha 70 li rakamları görmem inşallah

Bende var şu anda..bir kere işyerine salatasını yapıp götürmüştümfena değildi ama diğer türlü nasıl olur bilmiyorum ..ben çocuklarada yemek pişirdiğim için ayrı ayrı yapamıyorum zor geliyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…