Sorma canım yaa zaten bana çok bağlıydı hasta oldu kucağından inmiyor babasında da durmuyor olsun napalm ram acılarını göstermesin canları içinde olsun çok şükür
Kızımda dis cikarma döneminde. Alttan iki dis patladi patlıyacak ısal pişik uykusuz gece huysuz
Maşallah kaptanım yeni açıldı takım degilmi dün sizin kızlar ziyarete geldide
Amaaan bunlar ne kız sabote etmeye mi geldinMaşallah kaptanım yeni açıldı takım degilmi dün sizin kızlar ziyarete geldide
miyaww__ la G gokce41 sağolsunlar ellerinle paytayla
Nasildi o Eki Görüntüle 2124765 soylemiydiki Eki Görüntüle 2124770 ayy yok boyleydi sanirimEki Görüntüle 2124771 yâda şuydu hatirlayamadim
Ama ben hiç öyle kötü seylerle gelmem
Sağlıklı beslenin
Meyve yiyin Eki Görüntüle 2124772 Eki Görüntüle 2124773 Eki Görüntüle 2124774
Et yiyin
Eki Görüntüle 2124769
En önemlisi yeşillik
Eki Görüntüle 2124775gerçekten çok tebrik ediyorum ve takımdaki uygulamalarınız takibiniz çok guzel hem derecenizi hemde takımda derece yapan arkadasinizi tebrik ediyorum
7. Takıma dün ziyarete gelmişti arkadaşlar yazisamadim onlarla yoğundum iadeyi ziyarete geldim gayet sağlıklı şeylerimle bak bunları yiyin bol bol kilo vercenizAmaaan bunlar ne kız sen başka takımdan mı geldin sabote etmeye
Biliyorum canım ben de geyik olsun diye yazdım. Sonradan gördüm baykuşu7. Takıma dün ziyarete gelmişti arkadaşlar yazisamadim onlarla yoğundum iadeyi ziyarete geldim gayet sağlıklı şeylerimle bak bunları yiyin bol bol kilo verceniz
Maksat muhabbet olsun canim
Hi biz baykusgillerdenizBiliyorum canım ben de geyik olsun diye yazdım. Sonradan gördüm baykuşu
Ben de 5. takimdanim aslında çaktırmaHi biz baykusgillerdenizEki Görüntüle 2124777 maşallah pek muhabbetli renkli bir takımız görüyorum ki sizinde bizden aşağı kalır yanınız yak kız valla ne kadar muhabbet sohbet o kadar samimiyet ve diyet bence
Günaydın canım çok düşüncelisinMaşallah kaptanım yeni açıldı takım degilmi dün sizin kızlar ziyarete geldide
Nasildi o Eki Görüntüle 2124765 soylemiydiki Eki Görüntüle 2124770 ayy yok boyleydi sanirimEki Görüntüle 2124771 yâda şuydu hatirlayamadim
Sağlıklı beslenin
Et yiyin
Eki Görüntüle 2124769
En önemlisi yeşillik
Eki Görüntüle 2124775gerçekten çok tebrik ediyorum ve takımdaki uygulamalarınız takibiniz çok guzel hem derecenizi hemde takımda derece yapan arkadasinizi tebrik ediyorum
Sizin takıma da bir uğrasakBen de 5. takimdanim aslında çaktırma
Tebrikleri normalde her etap sonrasında hazırladığım etap raporunda yapıyorum sevgili EFfatmagul..Çook teşekkür ederız iyi dileklerınız için hayırlı geceler haftayada tebrık için bekleriz inşallahh
BU HAFTAKİ EŞLEŞMELER
FINDIKLAR
@guziss35%
@_Citlembik_%
@hayal114%
@EFfatmagul%
G gokce41 %
G Gncgl_555 %
@Zhre_%
@Ezgi osman%
@gokyuzundekiturna%
FISTIKLAR
Dino1isi %
@Nurciloji%
@AngelicaPickles%
@Alemin delisi%
zezeozge %
@planli%
miyaww__ %
@vildangel%
@s_eyan%
Ben yine sorumluluğumdan kaçmıyım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir kase çorba(kahvaltı da içtiğimiz bir çorba)
Bir çay kaşığı reçel
Yarım dilim ev yapımı ekmek
Öğlen işte burda kopuyor
Bir iki tane tatlı kurabiye
Haşhaşlı ekmek
Çok küçük zeytinli açma
Pişmaniye
Akşam
Bir kase çorba
Çok az ıspanak yemeği
Yarım kase yoğurt
Çayın yanına bir dilim kek, çok az patlamış mısır
İki litre su 2.5 da olabilir tam hatırlayamadım
En az 5000 adım yürüyüş çocuğum hasta olduğu için hiç oturmadım hep ayakta bir gün geçirdim
Fistik demek
Hani bizim hayvancimizz
Helööö, karşı komşuyum ben
Kızlar sizi tebrik etmeye geldim
Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum
Bol eksiler
Günaydın 10. takım
Bu hafta esip gurleyin demiştim cidden bomba gibi girdiniz listelere
Tebrikler
Selamın Aleyküm Fıstık adayları
Herkese kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Birincilik sarhoşluğu yaşamadan atlatırsınız inşallah bu iki günü ve çok daha fit bir şekilde haftaya başlarsınız
Sizlerde Listeye dahil olunca bizim birincilik anlaşılan hayal olacak
Şaka bir yana ama bizler sağlıklı olalım hedeflerimize ulaşalım da gerisi boş
İkinizin kuzularına da tekrar tekrar geçmiş olsun
Maşallah kaptanım yeni açıldı takım degilmi dün sizin kızlar ziyarete geldide
Sağlıklı beslenin
Et yiyin
Eki Görüntüle 2124769
En önemlisi yeşillik
Amaaan bunlar ne kız sabote etmeye mi geldin
7. Takıma dün ziyarete gelmişti arkadaşlar yazisamadim onlarla yoğundum iadeyi ziyarete geldim gayet sağlıklı şeylerimle bak bunları yiyin bol bol kilo verceniz
Maksat muhabbet olsun canim
Biliyorum canım ben de geyik olsun diye yazdım. Sonradan gördüm baykuşu
Hi biz baykusgillerdenizEki Görüntüle 2124777 maşallah pek muhabbetli renkli bir takımız görüyorum ki sizinde bizden aşağı kalır yanınız yak kız valla ne kadar muhabbet sohbet o kadar samimiyet ve diyet bence
Günaydın canım çok düşüncelisinsabah sabah bu tatlılar pastalar neeee
Olmaazz ben yeni haftaya bomba gibi sonuç
Almayı planlıyordum
Hem yabancı mıyız niye zahmet ettin bunlara
Hoşgeldin canımHelööö, karşı komşuyum ben
Kızlar sizi tebrik etmeye geldim
Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum
Bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?