Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın canım çok düşüncelisin sabah sabah bu tatlılar pastalar neeee
Olmaazz ben yeni haftaya bomba gibi sonuç
Almayı planlıyordum
Hem yabancı mıyız niye zahmet ettin bunlara
Eee bende sizi şöyle bi geçerken göreyim dedim nasıl kilo veriyolar yol yöntem gostereyim dedim kız tavsiyelerimk okumussun bakiyorumda
Yok canim sagol ben o kadar saglikli beslenmiyorum siz yeyin onları ben kacayim

bana. buranın cızz bakanı derler gel buraya cınimmm yia diyetteyiz biz yiyemicez dusunup ugrasmissin tesekkurler gel şu yesilllikleri bitir de git hadi :)))

Gunaydinnnn, misafirlerimiz gelmis hosgelmisss. Eli bos gelmemis misafirlere oncelik G gokce41 demle kiz cayi ben yesillikleri ikram edeykm

hoşgeldin , teşekkür ederiz

tatlım benim, eli dolu dolu gelmiş ne güzel, hadi buyrun size afiyet olsun biz diyetteyiz
bana mi dedi kime dedi

canim sagol eritmem gereken yerlerim var

kaciyom kendi takimima hadi kolay gele :)

Yok yok öğle olmamış hemen akşam olmuş zaten bugün hemen telafiye geçiyorum inşallah

Canım yaaa Allah güç kuvvet versin

aselam banuşum
benim eski yavrucakım 8.takım olarak harika bir yüzde yaptınız bende çok tebrik ediyorum herbirinizi tek tek, ayrıca bireyselde ki derecenizi de kutluyorum
her hafta dereceleri paylaşmak ne güzel olur

Çok teşekkür ederiz canım inşallah bir sonraki hafta kızlar biraz daha gaza gelip ilk 3e girerler de daha bir gururlanırım
Sen diyince baktım valla bireysellere Kızcem bomba gibi bir giriş yaptı resmen

Eee bende sizi şöyle bi geçerken göreyim dedim nasıl kilo veriyolar yol yöntem gostereyim dedim kız tavsiyelerimk okumussun bakiyorumda

Yok canim sagol ben o kadar saglikli beslenmiyorum siz yeyin onları ben kacayim
Birbirimizden öğreneceğiz canım işte bişeyler

7. Takıma dün ziyarete gelmişti arkadaşlar yazisamadim onlarla yoğundum iadeyi ziyarete geldim gayet sağlıklı şeylerimle bak bunları yiyin bol bol kilo verceniz
Maksat muhabbet olsun canim
Hayalî pastaları hayalî yedik diyelim haftaya hodri meydan canim

Ah ah seni çok iyi anlıyorum kaç gecedir uyku haram bize ne dişmiş bir çıkamadı gitti yavrum perişan oluyo tabiki bende ondan bende yemeğe saldırıyorum (bahanem süper demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…