63 üm şu an 1 ay sonraya 61 bayrama 57 ben hedefimi koyayım da isteyenin bir yüzü kara
Ah o misafirler. ☺☺
Hemen motivasyonunu geri topluyorsun hemennn.
Ve 13 Nisan ve 14 Haziran için kilo hedefi koyup bildirmen gerek kaptanımız istedi. ☺
Yapma.
Ödemdir belki.
63 üm şu an 1 ay sonraya 61 bayrama 57 ben hedefimi koyayım da isteyenin bir yüzü kara
ödem atıcı çok güzel bir tarif dir bu, bende yapıyorum . regl dönemlerinde özellikle ödemden kurtarıyorMalzemeler :
- 10 tane öğütülmemiş tomurcuk Karabiber
- 1 tane tüm Limon
- 1 tane Elma
- 1 tane çubuk Tarçın
- 4-5 tane Karanfil
- 1 cay kaşıgı Biberiye ( buna dikkat tansiyon çıkarma özelliği var)
- Fındık büyüklügünde Zencefil
- isteğe göre bir poşet meyveli çay
- 1.5 – 2 litre su ben bunu yaptım çok ciddi ödem attırıyor ve yağ yakımı sağlıyor
verirsin kuzum, 1,1 kgcuk neki
harikasın gülüm600 gitti bile kaldı 400 gr
Bende dıyorum zaten ben şok diyet yapmıyorum normalde olması gerekenı yapıyorum saglıklı olan bu dıyorum destegn için tesekkur ederım bır kez daha dıyorum iyi ki burdayımKesinlikle canım millete takılma sen nasıl mutlu olacaksan onun için çabala senin sağlığın senin mutluluğunHep beraber başarıcaz bunun için birlik olduk zaten
prensesim gelmiş hoşgelmişSelamlar kızlarrr size de bi uğrayayım dedim
Kahvemi de alıp gelicem birazdanSahalara sağlam bi giriş yapmışsınız tebrikler
Eki Görüntüle 2125245
Kizlar siz hangi basamakta hissediyorsunuz kendinizi?
Ben burayi kesgettigimden belli en yukarda bu isi yapacagim basamagindayim :)))
oyy oyy benim fındıkların fındığı, fıstıkların fıstığı özgemmmBu arada dipnot gördümmoni şim fındıklarla fıstıklar diye takım yapmışsın.. Hani fındığın fıstığın bendim yazdım bunu minnoş gönlüme
biri kaçamak polisini, ilgili bakanı çağırsındisardayim pazartesi tartilmak istemiyorum ama cumaya zayiflicam
cizlar hak getireeee
kocam eve gelme aksam diyo derbi varsabaha kadar burda kalip yiyip iciyim bariii
olcak tabikiiii2li rakamlari yazarken bile heycanlandim olcak olcak bu
geçmiş olsun kuzum, bugün daha iyisindir inşallahMerhaba kızlar bugün hiç keyfim yok bi kaç gündür böyleyim telefonuma alarm koymasan yemek aklıma bile gelmez Bugün sabahta n beri bişi yemedim Dün için kendimi odullendiriyim bi tatlı yapayım kendime dedim tatlıyı yedim ve kustum. Bi kaç gündür farkettigim bişey bu tatlı karışan herşeyi kusuyorum . Kocam çiğ köfte aldı tadı yok Yaa soğanın bile tadını alamıyorum glifor kullananlar siz de bunları yasiyomusun
hayır.
Yaşamıyorum.
gökçem sen beni şimdilik listeden çıkar kuzum, bi iki hafta bişiler denicem——MENÜ TAKİBİ——
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @moni + @nurciloji + @CİTLEMBİK_ + G gokce41 + @EFatmagul + @Alemin Delisi + @Ezgi Osman + vildangel + @miyaww_ + Zre_ + G Gncgl_555 + AngelicaPickles + Dino1isi + G guziss35 + P planli + G gokyuzundekiturna + hayal114 + @Sekerportakalimm + Dragonsmom +
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?