kuzum az daha bekletmem gerekiyor simgemizi çünkü resmi listemiz bu hafta belli olcak
verirsin kuzum suyunu ihmal etme karbondan uzak durmiyaww__ ilk hedefim 62 ramazan hedefide 59.
Ya ben bugun artilardayim.niye cikti ki oyle.ne guzel sevmistm.bu hafta 1 kilo veremem gibi.yarim bile versem ne ala
yönetim diil ben seçtim hazır
Benim bilgim yok canım ama yönetim seçiyor çok yüksek ihtimal. ☺
50 güzel bir kilomoni 13 nisan H. 53 . 14 Hazıran H. 50
Boyum 1.45 .50 den aşşa düşersem çok zayıf kalmış olurum dıye dsnuyorum
yönetim diil ben seçtim hazır
amaa siz az daha bekliceksiniz
İnşallah görürüm o güzel kiloyu50 güzel bir kilo
kuzum tartılma o kadar mutsuz olursak böreklere zarar, kortizol hormonu etkileniyor.Elimde degil ki sabah kalkar kalkmaz tartiya kosuyorun.kilo verdikce heveslenip gun icindede cikiyorum dogru mu diye.
Cikmasam.daha iyi sanirim moralim bozuluyor
bugun serbestmoni beni mıhlıcaak
bence kritik degil ama aksam yerine oglen yenilse daha iyi olabilirmis :)))
filtre kahve şekersiz olduğu sürece içilebilir kuzumIşte oldugum icin filtre kahve ictim turk kahvesi yerine.
Dino1isi (( galatasaraylim sari kirmizilimmm
kuzum ya iyisin dimi, hamile olma ihtimalin var mıBu gün 2 litre su ve bi tane muzdan Başka bişi yiyemedim hepsini kustum malesef
Liste yok
biri kaçamak polisini, ilgili bakanı çağırsın
cevaplarınız beni benden aldı
re re re ra ra ra gassay gassay
yerim ben senii kuzummmmKırılan kalbimin sesi oDuy bunları gezenti moni şim duy
Ooo pastalar hazırda duruyo demekki sizdeşeytan dürter salatalık filan koyun zulaya misafire de onu verirsiniz
o saatlerde muhtemelen eşime çemkiriyodum canımmoni nerdesinnnn
Bu sabahki 200 grmın sebebı buymus demkki eşimle tartstık dünKızçelerim , stres yapmıyoruz hiçbir şeye artık, relax takılıyoruz bundan sonra
yani geniş olcaz
okuyun bakimmm
http://www.mavikadin.com/kortizol-testi-neden-yapilir-stres-hormonu-nedir-nasil-dusurulur
evetttGeziyo sizin kaptanınız bana sorun siz onu bulamayıncabugün hasretime dayanamadı kıta değiştirdi beni görmek için hasretime dayanamadı dimi moni monişim istanbulu dolandı bi uçtan bi uca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?