Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Elimde degil ki sabah kalkar kalkmaz tartiya kosuyorun.kilo verdikce heveslenip gun icindede cikiyorum dogru mu diye.
Cikmasam.daha iyi sanirim moralim bozuluyor
kuzum tartılma o kadar mutsuz olursak böreklere zarar, kortizol hormonu etkileniyor.

KORTİZOL:
Kortizol, böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır, kadınlarda kısırlığa neden olur ve bağışıklık sistemini baskılar.

Kırılan kalbimin sesi o Duy bunları gezenti moni şim duy

Ooo pastalar hazırda duruyo demekki sizde şeytan dürter salatalık filan koyun zulaya misafire de onu verirsiniz
yerim ben senii kuzummmm
kalbini de yerim

ay sorma trafikte kaldık bide. kaçtı eve geldim hatırlamıyorum ,arabada koltuğu yatırıp uyudum resmen. sanki artvine gittik bitmeyen yol yapmışlar
bi gözümü açtım ter içindeyim, adamcağıza bi çemkirmişim klimayı kapamışsın camları kapamışsın halime bakkkkkkkkk diye uyuyosun çarpmasın diye kapadım dedi ama süt dökmüş kedi edasıylatırnaklarımı nası çıkardıysam artıkın

Geziyo sizin kaptanınız bana sorun siz onu bulamayınca bugün hasretime dayanamadı kıta değiştirdi beni görmek için hasretime dayanamadı dimi moni monişim istanbulu dolandı bi uçtan bi uca
evettt
ayy neydi Allah'ım dün. oysa her şey güzel başlamıştı maltepe oralar park adalar manzaralı kayalıklarda oturmak denizin dalgası falan
sonra ne olduysa bitmeyen tersaneardından bitmeyen trafik ödem dolu şişmiş bir adet moni
amaaaa en güzelii bir peri sesiydi
benim kanatsız meleğim bana yine yetişti
seviyom uleynnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…