kızçelerim siz kaldınız kilo bildirmeyen
G gokyuzundekiturna
AngelicaPickles
G Gncgl_555
E Ezgi osman
miyaww__
89.2−88
= 1.2
1.2÷89.2
= 0.0134529148
0.0134529148×100
= 1.34529148
1.34 sanırım sonuç
Eski kılondan yenı kılonu cıkar farkı eskı kılona böl .sonucu 100 le çarp
Ne demk canımçok teşekkür ederim canımcım
Dıkkat et canım aman hasta olma ıhlamur falan bişeyler içKozdan hastalık bana geçti galiba yada gece uykusuz kalınca direncim düştü halsiz hissediyorum kendimi
Ama sporumu yaptımAngelicaPickles 30 dk jillian yaptım
Kıza yapınca bende içiyorum. Hem diyetimi desteklemiş oluyor. Ama kızım iyi olsun ben hasta olsamda olurDıkkat et canım aman hasta olma ıhlamur falan bişeyler iç
Grup olarak vermişsiz kilo bence bu çok iyi ama öyle büyük farklar olmaya bilir gibi geliyor banaGrup yuzdeleri acaba nezaman belli olur.
Bugun aksamciyim ona gore bakayim
Dusunceleriniz nedir kizlarr.. :)))
Ikınzde ıyı olun inşallahKıza yapınca bende içiyorum. Hem diyetimi desteklemiş oluyor. Ama kızım iyi olsun ben hasta olsamda olur
Hadi hayirlisi olsun :))Grup olarak vermişsiz kilo bence bu çok iyi ama öyle büyük farklar olmaya bilir gibi geliyor bana
Su anda uyuduğu için bizimki oturdum kahve yaptım kendime kk takılıyorum işleri saldım :))
Kan grubuna göre beslenme şeklini oku canımKızlar ben bişey farkettim ben et yediğimde sorun yaşıyorum , şöyle ki bu hemen ağırlık yapıyor ve sanki kilo vermemi durduruyo gibime geldi , dün biftek ,yedim akşam hemen bir kase çilek yedim (8 tane kadar) kase dediysem miini minii kaseee, artık balık yiceem sanırıım sadece, bir de sebze, zaten tavuğu hayatımdan çıkarmaya çalışıorum , eskiden hep tavuk yerdim şimdi on günde bir yiyom
WauwwGeçen Hafta= 93.8
Bu Hafta= 91.9
Fark = 1.9
%2.03
Evet heycanla bekliyorum ama ben işteyim. Anca molalarimda bakabiliyorum.Sanırım herkes kabuğuna çekıldı ve aksamkı sonucları merakla beklıyorr ben şuan öyleyım hafta içi izleyemedgm eşim sayesnde ufak tefek cınaytlerı ızlıyorum sız neler yapıyorsunuz
Anlıyorum kolay gelsin o zaman sanaEvet heycanla bekliyorum ama ben işteyim. Anca molalarimda bakabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?