- 25 Şubat 2016
- 7.751
- 12.941
- 248
- 31
sonuca çok üzgünüm,
yarışma ciddiyeti ve kurallar hakkında
ciddi konuşma yapmalıyım.
Ablacım önceki: 79,6 ydı galiba.
Güncel: 80,3
Artı için oran hesaplamayı bilmiyorum maalesef.
Uzun uzun konuştuk zaten, seni kırmayı hiç istemem ama eğlenmek için zaman geçiriyoruz burada, ben boş vakitlerimi gergin hissettiğim bir ortamda geçirmeyi tercih etmem. En kötü ben ayrılmıyorum sen beni kovuyorsun yaparız sisteme uysun diye.
Sonuç berbat.
firca geliyor.. ama haklı. ben bdv ye gidip bi banlaniyım bari
yok öyle bişi kuzum hiçbir yere yollamıyoruz seniAblacım önceki: 79,6 ydı galiba.
Uzun uzun konuştuk zaten, seni kırmayı hiç istemem ama eğlenmek için zaman geçiriyoruz burada, ben boş vakitlerimi gergin hissettiğim bir ortamda geçirmeyi tercih etmem. En kötü ben ayrılmıyorum sen beni kovuyorsun yaparız sisteme uysun diye.
gebertirimmmfirca geliyor.. ama haklı. ben bdv ye gidip bi banlaniyım bari
yok öyle bişi kuzum hiçbir yere yollamıyoruz seni
yamacımız da ol hep biz aile olduk zaman zaman olur böyle şeyler
kız açlıktan nevrimiz dönük idare etcez birbirimizi
listede düzenlemeyi yaptım
seviyoruz seni
Gitme sakın bi yere zaten dünkü tartışma benim yüzümden çıkmış vallah bi esprinin buraya geleceğini düşünmedim . Hadi diyete devam TamamAblacım önceki: 79,6 ydı galiba.
Ay vallah kendimi kötü hissetmedim yiyince ama şimdi çok kötü oldum vallah ozurotur oturduğun yere ama zayifla. kilo almissin
gergindim kusura bakma sert ciktim. aclik tepeme cikmisti lahmacunlari da gorunce dayanamadim. ustune bide enfes menfes biseyler..
kız açtırırım banını yine de gebertirimoyle de gebertcen boyle de en azindan gozum gormez
kız açtırırım banını yine de gebertirim
ayyyy ben erkek uyeyimmm
çamura yatmaayyyy ben erkek uyeyimmm
çamura yatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?