Sabah Türk kahvesinin yanındaki suya limon dilimleyip atmıştım. Maksat hem şıklık hemde su alkali olsun diye. Tabi su bitince limonu da yedim.Oburluğa gel.
O saatten beri midem çok ağrıyor,aç karna limon yaptı tabi. Ben biraz yatayım oy bu gırtlak aşkı ooy oyyyy.
Sagol yemek olarak ney yapabilirm.spor konusundada evde yaptgm için belli bi duzen olmuyor yoksa kulube faln gtsem yaparım mesela kosu bandı aldrmstım eşime gecen srne baktıkı bınmıom oda sattı şimdide al dıyorum yıne bınmezsn dıo almıo.yürüyüşde işte hergun hergun eşime demem lazım oda zten mırın kırın edecek çıkmayım die onada cıkamıyorum evde ne yaparsam bide apartmann onune cukıyrum sdeceBu oz elestiriyi yapman ve bunun farkinda olman bile guzel.
Usengecim diyorsun, bi ogleni veya aksamini diyet yemek yap porsiyonlara böl buzluga at senin icin kolay olur, mesela haftalik yapabilirsin.
Spor, hergun spor yapmak onemli tabi, ama daha once spor yapan birisi degilsen yavas yavas spor zamanini yukselt. Ben oyle yaptim mesela simdi istersem 1 saatten fazla yurume bandinda hizli sekilde yuruyebiliyorum. Dun hatta ilk defa zumba dersine katildim harikaaancok eglenceli gecti yarinda mesela bodystepdersine gidecegim. Yavas yavas alisiyor insan spor ve belirli zamandan sonra kendini sporsuz dusunemiyorsun harika hissediyor insan.
Hakkında hayırlısı olsun canım
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz
Mesaj sayımızı nerden bakıyoruz bı yerde yazıyormuKURALLARIMIZ
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*cuma kilo bildirimlerinde, mutlaka o haftaki yapılan sporların toplamı ve mesaj sayılarının toplamı da yazılacak.
*Pazartesi ve Cuma tartı günümüz.
* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır.(cuma sabahından,perşembe gecesine kadar)
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile+günlük mesaj sayısını bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*her üye haftalık belirlenen hedefe ulaşmaya gayret etmelidir.%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için ve sıralamada ilk üçe girebilmemiz için gereklidir.
kendimiz sayıcazMesaj sayımızı nerden bakıyoruz bı yerde yazıyormu
kuzum hiçbir şey yapamazsan müzik aç oynaSagol yemek olarak ney yapabilirm.spor konusundada evde yaptgm için belli bi duzen olmuyor yoksa kulube faln gtsem yaparım mesela kosu bandı aldrmstım eşime gecen srne baktıkı bınmıom oda sattı şimdide al dıyorum yıne bınmezsn dıo almıo.yürüyüşde işte hergun hergun eşime demem lazım oda zten mırın kırın edecek çıkmayım die onada cıkamıyorum evde ne yaparsam bide apartmann onune cukıyrum sdece
Bak onu çok guzel yapıyorumkuzum hiçbir şey yapamazsan müzik aç oyna
KURALLARIMIZ
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*cuma kilo bildirimlerinde, mutlaka o haftaki yapılan sporların toplamı ve mesaj sayılarının toplamı da yazılacak.
*Pazartesi ve Cuma tartı günümüz.
* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır.(cuma sabahından,perşembe gecesine kadar)
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile+günlük mesaj sayısını bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*her üye haftalık belirlenen hedefe ulaşmaya gayret etmelidir.%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için ve sıralamada ilk üçe girebilmemiz için gereklidir.
Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.
kimse düşünmesin ki
''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
EK OLARAK;
Kardeş takımımız: 5. takımdır.
kardeş takımın arada sırada topikleri ziyaret edilecek ve yardıma ihtiyaçları olduğunda yardım edilecek.
aynı şekilde bizimde yardıma ihtiyacımız olduğunda yardım istenilecek.
HER ÜYE TAKIM LİSTESİNİ HAZIRLAMAYI ÖĞRENMEK ZORUNDADIR
1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
TAKIM YÜZDESİ HESAPLAMAK
yüzdeleri toplanarak, kişi sayısına bölünüyor...
SPOR VE MESAJ SAYISI KONUSU İSE ŞU ŞEKİLDE;
spor ve mesaj sayısı başlangıç >>cuma günü sabahı
spor ve mesaj sayısı bitiş >>perşembe akşamı
yani cuma günü sporlarınızı ve mesaj sayılarınızı bildirirken,perşembe akşamına kadar olan sporlarınızı ve mesaj sayılarınızı toplayıp yazıyorsunuz.kilo bildirimini erken saatlerde yaptığımız için cuma günkü sporlar ve mesaj sayıları gelecek haftaya dahil ediliyor...
kilomuzu ve sporumuzu ve haftalık mesaj sayımızı şu şekilde bildiricez:
***ÖRNEKTİR***
kilo bildirimim
geçen hafta : 90,5
bu hafta :90,4
aradaki fark :0,1
hesaplanmış hali : %0,11
bu haftaki toplam sporum :115 dk
bu haftaki toplam mesaj sayım :35
GÜNLÜK GÜN SONU BİLDİRİMLERİMİZ ŞU ŞEKİLDEDİR
bugünkü menüm: @gokce41
sabah
ara
öğle
ara
ara
akşam
ara
içilen su: @Zhre_
yapılan spor dakikası:
mesaj sayım:
kuzum hiçbir şey yapamazsan müzik aç oyna
Hmm konus esinle birazda yardimci olsun bi zahmet. Haftada 3 gun cik mesela her gun cikamassanda veya esinle beraber cik.Sagol yemek olarak ney yapabilirm.spor konusundada evde yaptgm için belli bi duzen olmuyor yoksa kulube faln gtsem yaparım mesela kosu bandı aldrmstım eşime gecen srne baktıkı bınmıom oda sattı şimdide al dıyorum yıne bınmezsn dıo almıo.yürüyüşde işte hergun hergun eşime demem lazım oda zten mırın kırın edecek çıkmayım die onada cıkamıyorum evde ne yaparsam bide apartmann onune cukıyrum sdece
Bence miyawla gezegen abla ayri gruplarda olsunlar10.takım üye listesi.
eşleşme için önerilerinizi yazın.2 takım oluşturarak.
Nurciloji
G gokce41
Candysisters
Alemin delisi
Ezgi osman
gezegenfeza
miyaww__
Zre_
Dino1isi
G guziss35
G gokyuzundekiturna
hayal114
@Sekerportakalimm
@s_eyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?