Ben o konuyu okumustum ama takima yeni katildigim icin atladim sanirim cok pardon.her hafta mutlaka takım yüzdemizi kötü etkileyen bir şey oluyor. bu hafta ezginin sabit gelmesi ve gncgülün bildirim de bulunmaması gibi.böyle olunca da haliyle ben üzülüyorum ve sorgulamaya başlıyorum. hatayı nerede yapıyorum diye.
bi örnekte hayalin aylık hedefinin olmaması, demek ki hiç okumamış o konu gündemdeyken.
kimseden tüm vaktini burada harcamasını istemiyorum, ben dahil hepimizin bir yaşantısı ve sorumlulukları var. ama.. buranın bir yarışma ve takım olduğu asla unutulmamalı.nasıl ki ben ve bir çoğumuz tüm mesajları okuyorsak okumak için çabalıyorsak, herkes okumalı gündemden haberdar olmalı.görüyorum ki fransız kalındığı da aşikar...
her hafta takımı sırtlayanlar olduğu gibi, her hafta takımı sırtlayanların sırtında olanlar da var. birkaç kişinin emeği yine bir kaç kişinin emeksizliği yüzünden püff oluyor, olmasın.
robot değiliz, gerekli çabayı gösteriyorsak karşılığı mutlaka gelecektir.
eşleşmelere gelince, yeni fikirler bekliyorum diyorum ama yine aynı kişiler fikir belirtecek ve sonuca varılamayacak sanırım.işte buda benim demoralize olmamı tetikliyor.
G gokce41Bugunki menumu yazip uyuyayim artik
Sabah: kepek ekmegine tost yesil cay salatalık
Öğle: bir kase tarhana corbasi ton balikli salata
Aksam: 1 kepçe mercimek corbasi 4 kasik patlican yemegi bir bardak ayran
Su 1 bucuk litre anca icmisimdir
4 bardak cay
Iyi geceler herkese
yeni hedef alalım senden kuzum bende listeyi güncelleyeyim.
Takımlar konusunda bende sabıt kişilerın olması tarfatrıyım her hafta degsmesın eger degıseceksede bu her hafta olmasın 1 ay da falan olsun esleşmeyıde bence sen belırle mesela çok kılo verenler hep bir tarfta veremeyenler bır tarfata degılde esıt bı şekılde dagıtılsın dıye dsnuyorumher hafta mutlaka takım yüzdemizi kötü etkileyen bir şey oluyor. bu hafta ezginin sabit gelmesi ve gncgülün bildirim de bulunmaması gibi.böyle olunca da haliyle ben üzülüyorum ve sorgulamaya başlıyorum. hatayı nerede yapıyorum diye.
bi örnekte hayalin aylık hedefinin olmaması, demek ki hiç okumamış o konu gündemdeyken.
kimseden tüm vaktini burada harcamasını istemiyorum, ben dahil hepimizin bir yaşantısı ve sorumlulukları var. ama.. buranın bir yarışma ve takım olduğu asla unutulmamalı.nasıl ki ben ve bir çoğumuz tüm mesajları okuyorsak okumak için çabalıyorsak, herkes okumalı gündemden haberdar olmalı.görüyorum ki fransız kalındığı da aşikar...
her hafta takımı sırtlayanlar olduğu gibi, her hafta takımı sırtlayanların sırtında olanlar da var. birkaç kişinin emeği yine bir kaç kişinin emeksizliği yüzünden püff oluyor, olmasın.
robot değiliz, gerekli çabayı gösteriyorsak karşılığı mutlaka gelecektir.
eşleşmelere gelince, yeni fikirler bekliyorum diyorum ama yine aynı kişiler fikir belirtecek ve sonuca varılamayacak sanırım.işte buda benim demoralize olmamı tetikliyor.
Amiiinnnn
Aaay böyle torun deyince içim bi hoş oldu. ❤❤
Allah'ım inşallah evladı olmayanlara hayırlı evlatlar versin, olanlara da sağlıkla torun sevmeyi nasip etsin.
Kahvenin yanında meyva yiyerek ara öğün yapabilirsinSabah Türk kahvesinin yanındaki suya limon dilimleyip atmıştım. Maksat hem şıklık hemde su alkali olsun diye. Tabi su bitince limonu da yedim.Oburluğa gel.
O saatten beri midem çok ağrıyor,aç karna limon yaptı tabi. Ben biraz yatayım oy bu gırtlak aşkı ooy oyyyy.
13 nisana bir sey kalmadi 82 olsun.yeni hedef alalım senden kuzum bende listeyi güncelleyeyim.
13 Nisan hedefin:
14 Haziran bayram hedefin:
Takımlar konusunda bende sabıt kişilerın olması tarfatrıyım her hafta degsmesın eger degıseceksede bu her hafta olmasın 1 ay da falan olsun esleşmeyıde bence sen belırle mesela çok kılo verenler hep bir tarfta veremeyenler bır tarfata degılde esıt bı şekılde dagıtılsın dıye dsnuyorum
OlabilirnbencedeTakımlar konusunda bende sabıt kişilerın olması tarfatrıyım her hafta degsmesın eger degıseceksede bu her hafta olmasın 1 ay da falan olsun esleşmeyıde bence sen belırle mesela çok kılo verenler hep bir tarfta veremeyenler bır tarfata degılde esıt bı şekılde dagıtılsın dıye dsnuyorum
Bu oz elestiriyi yapman ve bunun farkinda olman bile guzel.Dün gece bi öz eleştiri konusu gecmıştı bende oz eleştrımı yapayım
Yalan yok nefsıme yenık dusen birirsiymdr ve kilo verdgmde gaza geliyorum ama çabalyıpda vermedgmı gornce canım sklıyor birde en buyuk skntım çok duzensızmdr mesela spor ıkı bılemedın 3 gun yaptm ya sonra devam edemıyorum dıyettede boyleydım buraya özellikle bunun için katldım kendı basıma yapnca 4 gun faln yapp verıodum sonra gerı bırakıyordum başkada varmı he bıde üşengecimdir çok ugraşlı şeylerle ugraşamıyorum böyle
Hakkında hayırlısı olsun canımŞimdi ders zamanı of of çok tırsıyorum bu dersı vermek için 2 hocanın elinden gectım ama yok buda 3. Hoca bakalım hepsı bırbırnden beter sagolsunlar ne yapsakda zorlasak dıe bırbıryle yarışıyorlar buda son şansım eşim dahada veremeznsen bırdaha yok dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?