Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar foto atacaktim ama hata veriyor anlamadim.

Size kahvaltiya yaptigim tarifi paylascaktim.
Yumurta salatasi
1.yumurta kirmizi sogan ve maydanoz sumak limon az tuz az zeytin yagi bunlari karistiriyorsun harika oluyor

kızçelerimmm
kuralları derleyip birazdan paylaşırım
yeni bir hafta ve biz harika bir takımız
isteyipte yapamayacağımız hiçbir şey yok
hepimiz yaza birer fıstık olarak giricez, bunun için gereken azim, sabır ve emek
emeksiz hiçbir şey olmuyor maalesef
hadi toparlanıyoruz silkeleniyoruz
o zaman dansss

Ben o konuyu okumustum ama takima yeni katildigim icin atladim sanirim cok pardon.
G gokce41 Zre_

Sabah Türk kahvesinin yanındaki suya limon dilimleyip atmıştım. Maksat hem şıklık hemde su alkali olsun diye. Tabi su bitince limonu da yedim. Oburluğa gel.
O saatten beri midem çok ağrıyor,aç karna limon yaptı tabi. Ben biraz yatayım oy bu gırtlak aşkı ooy oyyyy.

Takımlar konusunda bende sabıt kişilerın olması tarfatrıyım her hafta degsmesın eger degıseceksede bu her hafta olmasın 1 ay da falan olsun esleşmeyıde bence sen belırle mesela çok kılo verenler hep bir tarfta veremeyenler bır tarfata degılde esıt bı şekılde dagıtılsın dıye dsnuyorum

Kahvenin yanında meyva yiyerek ara öğün yapabilirsin
Ilk duyduğumda yüzümü ekşimiştim ama deneyince tok tuttuğunu farkettim

yeni hedef alalım senden kuzum bende listeyi güncelleyeyim.
13 Nisan hedefin:
14 Haziran bayram hedefin:
13 nisana bir sey kalmadi 82 olsun.
14 haziranda 75 diyelim insallah fazlasini veririm ama ben 80 den gerisini düşmekte zorlanıyorum.bunun için diyetisyene gitmistim.yag kitlem kastan az oldugu icin demisti.sanirim 80 olunca sporla yaglari yakmam gerekecek.

Olabilirnbencede

Dün gece bi öz eleştiri konusu gecmıştı bende oz eleştrımı yapayım
Yalan yok nefsıme yenık dusen birirsiymdr ve kilo verdgmde gaza geliyorum ama çabalyıpda vermedgmı gornce canım sklıyor birde en buyuk skntım çok duzensızmdr mesela spor ıkı bılemedın 3 gun yaptm ya sonra devam edemıyorum dıyettede boyleydım buraya özellikle bunun için katldım kendı basıma yapnca 4 gun faln yapp verıodum sonra gerı bırakıyordum başkada varmı he bıde üşengecimdir çok ugraşlı şeylerle ugraşamıyorum böyle

Şimdi ders zamanı of of çok tırsıyorum bu dersı vermek için 2 hocanın elinden gectım ama yok buda 3. Hoca bakalım hepsı bırbırnden beter sagolsunlar ne yapsakda zorlasak dıe bırbıryle yarışıyorlar buda son şansım eşim dahada veremeznsen bırdaha yok dedı

Bu oz elestiriyi yapman ve bunun farkinda olman bile guzel.
Usengecim diyorsun, bi ogleni veya aksamini diyet yemek yap porsiyonlara böl buzluga at senin icin kolay olur, mesela haftalik yapabilirsin.
Spor, hergun spor yapmak onemli tabi, ama daha once spor yapan birisi degilsen yavas yavas spor zamanini yukselt. Ben oyle yaptim mesela simdi istersem 1 saatten fazla yurume bandinda hizli sekilde yuruyebiliyorum. Dun hatta ilk defa zumba dersine katildim harikaaancok eglenceli gecti yarinda mesela bodystepdersine gidecegim. Yavas yavas alisiyor insan spor ve belirli zamandan sonra kendini sporsuz dusunemiyorsun harika hissediyor insan.

Hakkında hayırlısı olsun canım
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…