Ben dun menu bildirmistim canim
6- Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nurciloji + G gokce41 + Candysisters + Alemin delisi + Ezgi osman - gezegenfeza + miyaww__ + Zhre_ G Gncgl_555 Dino1isi + G guziss35 G gokyuzundekiturna hayal114 + @Sekerportakalimm + @s_eyan -
[/tr]
Sabah bende yukleyemedimFotonun ebatından dolayı yuklemıyor bazen ekran goruntusu olarak alırsan yukleyebılır
Valla gozumde canlandi bi.Yok benımkı geniş bıde salıncak aldık 101 den gecen sene yerde halı serdım ordada kızım oynuyor yaniii anlatmaya gerek yok mükemmel gelıp görmen lazım gel buyur. Aa manzaramı unutmayalım şukur kı apartmanlarla cevrılı degıl karsım yesıllık su guzel yanı kulaklıkla muzık dınlemeyede bayılırımmm kocada yok ohhh
harikasınNet 77 kiloyum köyde hiç bir saboteye boyun eymedim perşembeden bu güne 500 gram verdim bol bol yokuş çıktım çaya attığım tek şekeri de bıraktım sabahlari bol kaysı yedim. 3 kilo kuru kaysida yanıma verdiler geldim
Artık 76 li kilolara gelsin siraaaharikasın
Hey yavrum hey sizden once buralarda ben vardim.ilk gelen benim kiii hatirlatirimgezegenfeza , nurciloji pek takilma ama takima. ben grupta takilmayan arkadas istemem. pislik cikaririm bunlara razi misin :)
Kızlar merhaba çok şey kaçırdım biliyorum geçmişi okuycam birazdan
Salı günü de Konya ya gidecez Defne yi şöyle komple muayene ettirelim diyoruz tanıdığımız var da orda belirsizlik olmaz en azından içimiz de rahat eder
Fotograf yuklerken neden hata veriyor.yukleyemiyorm kac kere denedm.telden kadinlar klubu uygulamasini kullaniyorm.bilgisayar olmadigi icin mi
Vaayytt hanim agaHey yavrum hey sizden once buralarda ben vardim.ilk gelen benim kiii hatirlatirim
Saka bir yana her firsatta burda olmaya calisiyorum oyle uzunca bir gidisim olmadi ki yav abarttinz
TamaaaammmmmmVaayytt hanim aga
Abartmiyozki bence, katilim onemli
Okudum anladim kabulherkesin
tüm yazdıklarımı okumasını ve yorum yapmasını istiyorum
ki bileyim okunmuş.
Harika canımBende bu elbiseyı sıpars verdım nasıl sızce gobegmı cıkarr mı bu model
Daha bu iyi günlerinTirstim ama kabul raziyim
Hayır seni bırakmamaaaymoni kaptanim beni kurtar olmazsa olmaz diye yazmis bideeee. ben bu cimbizin baskanliginin altinda olmam
Elimden geleni yaparimgezegenfeza , nurciloji pek takilma ama takima. ben grupta takilmayan arkadas istemem. pislik cikaririm bunlara razi misin :)
İnşallah canım benim :)
İnşallah hiçbir şey çıkmaz minik Defnede. ❤❤
Bende uygulama kullanıyorum,uygulamada resim yükleme sayfası açılmıyor. Artık açık mı var yoksa pop-uplarımız mı kapalı bilmiyorum ama bendede açılmıyor.
Ben fotoğraf yükleyeceğim zaman 2 dk browserdan açıp yüklüyorum sonra uygulamaya giriyorum.
Ekliyordum da yarım kaldı canım o yüzden + koyamadım :)Ben dun menu bildirmistim canim
Sabah bende yukleyemedim
6- | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | ||||||
G gokce41 | + | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| - | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
G Gncgl_555 | - | ||||||
| + | ||||||
G guziss35 | - | ||||||
G gokyuzundekiturna | - | ||||||
| + | ||||||
@Sekerportakalimm | + | ||||||
@s_eyan | - |
Ben misafırı severım yakın olsaydık gelırdın caya yesıl caya yada kahveyeValla gozumde canlandi bi.cok sanslisin keyfini cikar bebisle
Ayçiçekyağı için sağlıksız diyorlar. Mısırözü içinde gdo'lu mısırlarla yapıyorlar diyorlar.yok en fazla 2 tabak yerim :) ama aycicek.yagi kullaniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?