Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1.Takım gezegenfeza başkanlığında:

gezegenfeza
Nurciloji
Zhre_
@Sekerportakalimm
?
?

2.Takım miyaww__ başkanlığında:

miyaww__
?
?
?
?
?

Dinoyuda yaz ablam

Dinoda mı o takımda? E yok artık. ☺

başkaniçelerim, şu anki liste sizlerin isteklerinizi yazmanız için.
miyavım sende yaz.
kesin listeler değil.
üyelere de soralım nereye isterler diye. çıkış bulamassak ben kura ile halledicem.

Nurciloji
G gokce41
Candysisters
Alemin delisi
Ezgi osman
gezegenfeza
miyaww__
Zhre_
Dino1isi
G guziss35
G gokyuzundekiturna
hayal114
@Sekerportakalimm

@s_eyanbelirsiz
@Gncgl_555izinli
moni joker

Sagol abla

Suan acayip bi sinav icindeyim.
Allahim neden mutfak kulturumuz boyle zengin
başarıyla atlatırsın zührem her şey biz kilo verdikten sonrada var ve biz her şeyin tadını zaten biliyoruz. mutluyuz kilo vermekten, bir anlık keyif için pişmanlığa değmez

Hey yavrum hey sizden once buralarda ben vardim.ilk gelen benim kiii hatirlatirim
Saka bir yana her firsatta burda olmaya calisiyorum oyle uzunca bir gidisim olmadi ki yav abarttinz

valla katılım olmadiktan sonra bir sey ifade etmiyor canım ilk gelmek :) bak ilk insanlarin kemiklerini zar zor buluyoruz şuan, simdikiler yasiyor hayati :)

başkaniçelerim, şu anki liste sizlerin isteklerinizi yazmanız için.

Yok ablam ben yazmiyim öyle seçmece karpuz gibi olmasın. Ben kimseye sen gel sen gel diyemem. Fitratıma aykırı. Zaten bu takım içinde takım olma durumu da kafama yatmadı hiç.
Zaten tüm aktif kişileri gezegen abla yazmış. ☺ Ben başkan olmak da istemiyorum sen ayarla hangi takım verirsen ver benide, gelir cumaları pazartesileri yazarım kilomu. Ben çok sevemedim bu işi. ☺

iptal ettim zaten oturmayan bir şeyler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…