- 6 Aralık 2017
- 1.529
- 3.988
- 133
- 34
Vallah lakapta taktılar artık bana kalori diye çünkü ne ikram etseler ya kalori demişim Yada karbonhidrat hiç farkında değilim . Kaloride diyemiyolar karoli diyolarÇok iyi canım :) İyi demişsin diyetteyim deyince millet extra ısrarcı oluyor çünkü
Annem diyor ki sen şimdi hiç mi ekmek yemiyorsun ne yiyorsun o zaman diyor yemiyorum ekmek dedim , iyimiş valla bravo dediGayet şaşkındı biz de ekmeksiz doyulmazdı çünkü
İrade canım bu bak şu gözlere görüyor musun iradeyi
İyiyim
Teşekkür
Ederim
Aayy ne çatlağım ama
Ben yazmasam gece 3 e kadar yazıyosunuz ben yazınca herkes arazi mübarek şansıma
Hahahhahahhahahahha koptummm gokceee cok fenayiz
Hahahhahahhahahahha koptummm gokceee cok fenayiz
Muzurluk bizim işimiz canım sonuçta
Benimde böle yapmk aklıma geldıse monıyı kızdırmayım dedımHahahhahahhahahahha koptummm gokceee cok fenayiz
Ay yanlislik oldu
Sen say canım ben daha yeni başlıyorumkac mesaj oldu acaba bi sayim
Yararlı bir yanlışlık +1 mesajın oldu hadi yine iyisin iyisin iyisiinn sen işini bilirsin bilirsin bilirsin
Masaya mı vurdun yere mi attın kendinibu emojilere bayiliyorum ya
Ben bunu gercektede denedim
Bu gidise 1 aylik mesajimi doldurcam zatenSen say canım ben daha yeni başlıyorum
Masayaa vurdum yalniz kolum alnimda degildi dusunMasaya mı vurdun yere mi attın kendini
bu emojilere bayiliyorum ya
Ben bunu gercektede denedim
Bu gidise 1 aylik mesajimi doldurcam zatenmesaj gonderirken hata verip 1 kac saniye bekletmeseler iyi, o ara 1 mesaj daha atarim cunku hahahah
HahahhahahaAllahım ancak bu kadar aynı duygular içinde olabiliriz
Ben de bekleme süresini sevmiyorum ya hızımı alamıyorum
Çocuklarla uğraşıyorum ben de canım uyku bana lüks biraz :))Cmt bitirmenin huznu cokmus yatisa hazirlaniyoruzseni sormali
Cok kolay canim otur yemek masasinanbasla gulmeyee sag kolu masaya sol kolun anlina sonra kafani koy masaya. Yalniz o sol kol onemli koymassan kafayii gomersin masayabende merak ettım bak nasıl denedın hakkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?