O pek öyle olmuyor canım. Tecrübe ile sabitDiyomki keske herkez istanbulda.olsaydida takim 10 olarak toplasip tonbalikli salata yiyeydik
Kullanmaya devam et.Kızlar 2 hafta önce kızıma giderken büyük kaza atlattım.baya korkmuşum.dun kızımla markete giderken kızıda tedirgin ettim yavaş sür dikkat et diye.sanki arabalar üstümüze geliyor gibi hissettim.
Bugünde kına gecemiz vardı.yarim saatlik uzaklıkta ve ben ilk defa o salona gittim.
Kadınları topla dağıt baya vaktimi aldı .yolun çoğu otobanda geçti.cok tedirgin ve acemi gibi araba sürdüm.acaba bunu nasıl aşarım
Benimde pazar günüm temizlik ve yemek yapmakla geçiyordu. Neyse c.tesi günleri izin alıyorum artık temizlik vs.. pazar dinlen gez yapıyorum. Iyi oldu böyleBen diyet yaparken evde sebze yemekleri bulundurmak konusunda zorlanmıştım.
Diyet öncesinde daha çok uzgara et, tavuk, yoğurt, vs tüketiyordum. Hayatımda salata neredeyse hiç yoktu. Zeytinyağlı yemekleri sevmeme rağmen az tüketiyordum.
Annem haftasonunda birkaç çeşit zeytinyağlı yap, buzdolabına koy, haftaiçinde hazır olur, işten gelince yersin diyor. Genelde işten eve kurt gibi aç geliyorum. 19:30'a kadar yemeğimi yemiş olurum sebze yemeğim haftasonundan hazır olursa.
Çalışan hanımlar olarak pratik yemekler yapıyoruz akşamları çoğunlukla, haklısınız. Zamanımız kısıtlı.
Kolay gelsin işlerinizde.
Kendi kendine dolaptan çıkan hazırlanan ve pişen yemek tarifi istiyorum bende ama olmuyor maalesef.
Öğretmendin galiba. Kolay bir iş değil öğretmek. Çocuklar ve ergenler zor iş
Bende 1er tane var. ALLAH kolaylık versin canım.
Tecrübeyle sabit diyosunO pek öyle olmuyor canım. Tecrübe ile sabit
40 yılda bir, bir araya gelmişiz oluyor
1 simit 4 dilim ekmek, gün içinde dengelerim üstüne spor da yaparım dersen yeKahvaltida simit yiyebilirmiyim
Ah ah biz kadinlarO pek öyle olmuyor canım. Tecrübe ile sabit
40 yılda bir, bir araya gelmişiz oluyor
Yok bugunde caliscam aksam onun icin spor zor.1 simit 4 dilim ekmek, gün içinde dengelerim üstüne spor da yaparım dersen ye
Ayşeyle boncuğunuza karışmam
Eki Görüntüle 2136629
EŞLEŞMELER
______20 Nisan 2018__566.etap___
1. Takım Seferoğulları
G guziss35
Dino1isi
@bluedolphin
gezegenfeza
@Sekerportakalimm
hayal114
2. Takım Tellioğulları
miyaww__
G gokce41
E Ezgi osman
Alemin delisi
@EFfatmagul
Zre_
Günaydın kızlar
Bugün koştuma sonrası mumu nihayet üfleyeceğiz akşama hepinizi okur beğenirim
Herkese günaydın kızlar
Öncelikle 10.takımı olarak 2.liginizi sonramiyaww__ dereceni kutluyorum.
@EFfatmagul Çok geçmiş olsun. Bebiş nasıl şimdi?
Sanki başka birşey daha yazacaktım ama unuttum galiba
13-19Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli |
G gokce41 | + | ||||||
@EFfatmagul | + | ||||||
| + | ||||||
E Ezgi osman | - | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
G guziss35 | - | ||||||
| + | ||||||
@Sekerportakalimm | + | ||||||
@bluedolphin | + | ||||||
Yazık yaa çok çok geçmiş olsun canım
Logo mu? Sen şahanesin yav.
Gül ablam. Ayşe ablama katılıyorum kesinlikle üstüne gitmelisin. Bizim bu şimdi askere giden oğlan yazın kaza yaptı. Köpek çıkmış önüne. O da o hızla kırmış üstüne. (moni abla sen bilirsin şu cebecideki cadde var ya cafeler olan cadde orası kim market falan var )
Refüj diyorlarmış yol ayrımı, Allah ne verdiyse geçirdi. Arabası 2 kapılıydı teke düştü öyle bi geçirdi.Bu buz kesmiş direk verdik o kullandı. Sırf içinde korku kalmasın diye babam onu olmadık yerlerde trafiğe soktu. Araba kurdu çocuk kireç gbi kesildi. Çıka çıka atlattı korkusunu. Hatta o kadar atlattı ki olaydan 2_3 hafta sonra alkollü araba kullanıp polise atar yaptığı için 2 sene ehliyetini kaptırdı. Arabayı bağladılar bunu da karakola kapattılar gittik ikisini de kurtardık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?