Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızçelerim
eşleşme yaptım
ama bu sefer herkesin tatlı bir rekabet içinde eşleşmeyi ciddiye alarak yarışmasını istiyorum.
Takım arkadaşlarınızı ve rakiplerinizi takipte olun, paylaşımlarınızı bu yönde arttırın.
Bakalım bu haftanın birincisi hangi takım

evet aksam kendimi ödullendirdim :) ve cuma yorgunlugu evde biseyler hazirlamak istemedim..

yoruluyorum her gun her gun nasil birseylr yapiyim
Kendi kendine dolaptan çıkan hazırlanan ve pişen yemek tarifi istiyorum bende ama olmuyor maalesef.
Öğretmendin galiba. Kolay bir iş değil öğretmek. Çocuklar ve ergenler zor iş
Bende 1er tane var. ALLAH kolaylık versin canım.

Merhabalar Kaptanım moni
11 Mayıs hedefim: 82,5 kg
14 Haziran, Ramazan bayramı
hedefim: 78 kg
Sevgilerimle.

Direnç zamanı 2-3gunluk detoks yapariz. Sen dengeli ve saglikli beslen yürüyüş yada zumbanı yap yeter.

Çok faydalı olacağına inanıyorum. Her gün spor bildiriminde bulunmamız yürüyüş yapmamız için motive edici olur.
Sevgilerimle.

Yani kabak detoks yalan oldu

Sabah eynir zeytin salatalik domates 2 dilim kepek ekmegi
Öğle 1 kase tarhana corbasi bir kase yogurt
Aksam: yagsiz et sote,salata ayran
Su 2 litre Zre_ G gokce41
Ara yapmamışsın, sebze sadece salata aç hissetmediysen iyi. Ama lütfen düşük kalorili beslenmek değil harcanan kalori önemli. Bir de kalorinin nereden geldiği. Dondurma her ne kadar süt ürünü de olsa içinde şeker var. Zamanla kilo aldırır. Hergun yemek gerek. Hafta da 1 yeterlidir. Şimdi kızları etiketleyemedim ama yeri gelmişken onlar kendilerini bilirler

Ben diyet yaparken evde sebze yemekleri bulundurmak konusunda zorlanmıştım.
Diyet öncesinde daha çok uzgara et, tavuk, yoğurt, vs tüketiyordum. Hayatımda salata neredeyse hiç yoktu. Zeytinyağlı yemekleri sevmeme rağmen az tüketiyordum.
Annem haftasonunda birkaç çeşit zeytinyağlı yap, buzdolabına koy, haftaiçinde hazır olur, işten gelince yersin diyor. Genelde işten eve kurt gibi aç geliyorum. 19:30'a kadar yemeğimi yemiş olurum sebze yemeğim haftasonundan hazır olursa.
Çalışan hanımlar olarak pratik yemekler yapıyoruz akşamları çoğunlukla, haklısınız. Zamanımız kısıtlı.
Kolay gelsin işlerinizde.

kuzum, genel bir blgi: meyvelerin yanında ya 1 bardak sıcak su, ya 2 kaşık yoğurt ya da 1 ç,b süt ve ya ayran içmeyi/yemeyi alışkanlık haline getirelim
kan şekerimizin dengelenmesi için
Haklısın bak bu benim aklıma hiç gelmedi kuzum.
Hiç olmadı tarçın kullanın. Benim ofiste masamın üstünde baharatlık içinde toz tarçın bulunur. Ağzı kapatılabilen bir tuzluga koydum. Kuru meyve yada taze meyve yedigimde üstüne döküyorum.
Şantiyede her dk süt, ayran bulmak kolay olmuyor. Erzak depoları bazen boş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…