- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Çok şukur iyi gbı bugun haraları körleşti gbi yarında aşısı var bakalım ne olacak
Aynen inşallah bitecek çok az kaldı ama ben bıraktm ya gözum almadı mutfagı yaptm bakalım canım isterse ılerleyen saatlerde yapabılırmBüyük bahar temiliği bitmek üzere yani ellerine sağlık şnşallah kızın daha iyi olur
Allah kolaylık versın canım sanada bevısede inşallah sıkıntısız gecerBizde alışan geldi baya ağladı bizim cadı inşallah bu günü rahat geçiririz üç iğne yaptılar diyorum bana yapsalar ben yatarım evde valla
Offg hiç sorma valla yapıorum 1 gun gecıor sankı yapmamaısım gbı dagılıo oartalık temız oluo ama dagnıkDun yaptim temizligi ama mutfak banyo kaldi bugun h ic yapasim yok yarinmi devam etsem diye dusunuyorum bende.
Ya su temizlik nasil birsey yap yap sonu gelmiyor
Seve seveSen bebeğe bak ben hemen yaparım bizim cadı durmuyor
Iyı şükür canımÇok şukur iyi gbı bugun haraları körleşti gbi yarında aşısı var bakalım ne olacak
Okeyyy
Sonrada banaaa.
Dger yerlerde temıx canımBen mutfağı temizlerim
Onuda ben yapmışımdırOkeyyybugun bendemydınız yanı ama çok tembelmişsnx ya sdece mutfak bıttı
Onuda ben yapmışımdır
izin yok döverimmmbenim canim yine yemek yemek istemiyor. izne mi ayrilsam napsam bilemedim. su ictum kusuyodum az daha. bahar seysi olabilir. sadece dondurma falan yemek istiyorum
ay ne güzel olurdu, hergün birimizin evini temizlerdik193 mesaj kaldı ama benım temızlıgıe donmem lazım boyle gderse bugunse bıtmeyecek ya yoruldum valla bide akşam nişan var o olmasa aksamda yapardım ama malesf inş biter aslında gurupça benım işe el atsanız yarım saate bıter ayy gozumda canlandı bıan bırı kapı sılıp bırı pencere bırı duvar ohhh neguzel merak etmeyın bende sıze gelırım .
bak buda cızyedim cunku icim baska bir sey kaldirmiyor. hicbi sey yemek istemiyoorum. sadece ciz olabilcek seyleri yiyesim var
Aynen valla supper supperay ne güzel olurdu, hergün birimizin evini temizlerdik
camlar bende bide balkon yıkarımAynen valla supper supper
Oh misscamlar bende bide balkon yıkarım
Bu temizlik işi kadınları bitirdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?