harika bi haber buBuarada kizlar buraya ilk zamanlarda cok bayilarak aldigim en buyuk beden blazer ceketim vardi ya hani kollari dar dugmelerin patladi patliyacagi, icinde robot gibi gezdigimm yazmistim
Simdi onblazeri denedim ve ustume oluyorrrrrrrr dugmeleride kapaliyor hatta bolnon tarafi, kollari azcik sık ama giyilmeyecek kadar degil. Yarin kuzenimin nisanina giyincemm
Cok mutluyummmmmm
haika hissdiyo insan di miYazmadanda gecrmicem, bugun calistigim yerde beni uzun zamandan belli gormeyen bi kadin gordu. Bana dediki sana birsey sorcam. Sen zayiflamismisin yaa toton yuvarlakti bayagi vermissin dedi yuzunde incelmis super dedi seninle gurur duyuyorum dediay bi sevindim bi sevindimkiii sormayinnnnn.
Ilk defa toton buyuk diyen birini opesim geldiii
Benım makınem yok kiii ben yapıorumOnuda makina yapiyor
Süpersin canımmBuarada kizlar buraya ilk zamanlarda cok bayilarak aldigim en buyuk beden blazer ceketim vardi ya hani kollari dar dugmelerin patladi patliyacagi, icinde robot gibi gezdigimm yazmistim
Simdi onblazeri denedim ve ustume oluyorrrrrrrr dugmeleride kapaliyor hatta bolnon tarafi, kollari azcik sık ama giyilmeyecek kadar degil. Yarin kuzenimin nisanina giyincemm
Cok mutluyummmmmm
İnsan nasıl mutlu oluyor böyle güzel şeyler duyunca tebrik ederim darısı başımaYazmadanda gecrmicem, bugun calistigim yerde beni uzun zamandan belli gormeyen bi kadin gordu. Bana dediki sana birsey sorcam. Sen zayiflamismisin yaa toton yuvarlakti bayagi vermissin dedi yuzunde incelmis super dedi seninle gurur duyuyorum dediay bi sevindim bi sevindimkiii sormayinnnnn.
Ilk defa toton buyuk diyen birini opesim geldiii
iyi yönden bakalım, tamamen aç kalıcana en azından sütlü bişi yemişin
Iyı fikir
Bugün ödül olurmu tartı öncesiMenumu yaziyim
Sabah ise baslamadan bir bardak filtre siyah kahve
Kahvalti
2 dilim kepekli ekmek az yagli surme peyniri ile
1 bardak siyah kahve
Ara
1 parmak karpuz
Su
Oglen
2 kepekli dilim ekmek surme peynirli
1 lt su ( hava cok sicak ictikce ictim)
Ara
1 magnum :)))) (odulum olan dondurma)
Su
Aksam
Yogurtlu corba
Su
Son arada
1 kase Yogurt yerim belki
1 bardak yesil cay ve su
Spor: suana kadar 6450 adim
Su: bu gidise 4e tamamlicam heralde
Iyidir heraldeKimse yogmiiiiiiiiiii
Yarin buyuk gunnnnn, telliogullari ne durumdasinizz bakim
Diger takim uyeleri sizden naberr...
Yarin icin yorumlari aliyim, ne dusunuyorsunuz
Çok geçmiş olsun uyu biraz iyi gelir[/QUOT]
Sağol canim uyudum biraz ama daha tam geçmedi.yarina kadar sürer artik bu
Baya yorucu geçmiş canım ama bol kalori gitmişSabah kahvaltısında misafirlerim vardı,öğlen,kızımın okulundaki kermese gittim ,sonra kızımı parkta gezdirdim yemek telaşı,sonra 10000 adımlık bir maraton,şimdi oğlumu okuldan aldım eve geldim,duş alıyım bi rahatlayım
Evettttt harikadan ote simdi her beden khculmesinde nasil mutlu olacagimi biliyorummm hayal etmesi bile guzelhaika hissdiyo insan di mi
Süpersin canımm
Sagol canimmm evet halen kilolu olmama ragmen cok mutlu oldum. Icimden kilo verebiliyorum ben hedefime ulasabilirim basaracagimm dedim acayip motive oldum yaa sormaa.İnsan nasıl mutlu oluyor böyle güzel şeyler duyunca tebrik ederim darısı başıma
Ama abla bugun yiyim yarin veya hafta sonu yine odul alirsam bosa gitmesin bu dedim hahahah :dBugün ödül olurmu tartı öncesiYarın yeseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?