Hoşgeldin aynen öyle oluyorGünaydın kızlar bende evime döndüm çok şükür herkesin kendi evi valla
Evet canım ceza almışMiyaw hesabı pasifti yazıyordu sabah ceza mı almış
Sabah 64.9 çıktım yüz gram gitmiş ödemler gidiyor galiba
Canım kusura bakma,bahar temizliği var ,şimdi gördüm. Msj boyum 1, 55Boy kaç canım
Keşke bende bi 6 ları görsem
Ya inşallahEvet canım ceza almış
Insallah cumaya yetişir
Cuma kilom: 64.100
Pazartesi:64,000
100,gram gitmiş.... lütfetmiş gitmesede olurmuş
Ne kusuru canım kolay gelsinCanım kusura bakma,bahar temizliği var ,şimdi gördüm. Msj boyum 1, 55
Evde hiç yemiyorum. Buzdolabının en dibinde bir vişne reçeli kavanozum var, misafir gelince misafirlere ikram ediyorum.Afiyet olsun canım
Neyseki biz reçel çok sevmiyoruz
Ayda yılda bir misafir ıçin alırım oda ziyan olur.
Ama nutella kavanoz kavanoz biter.
Neyseki onuda en aza indirdim
Hayır ben +300 gram dim malesefcuma.zayifladim.demiyomuydun sen?
Bazı dönemlerde kendimi durduramıyorum,durdurmak için cabada gösteremiyorum.malesef 2 gündür böyleyim.insallah en az zararla atlatırımEvde hiç yemiyorum. Buzdolabının en dibinde bir vişne reçeli kavanozum var, misafir gelince misafirlere ikram ediyorum.
Dün kahvaltımı dışarıda yaptım. Kahvaltı tabağında bal ve vişne reçeli vardı. Şekerim düşmüş gibi halsiz hissediyordum kendimi. Reçeli özellikle yedim belki biraz kendime gelirim diye.
Nutella çok lezzetli bir şey, insan özellikle adetli olduğu günlerde karşı koyamıyor. Sanırım en iyisi evde bulundurmamak.ç
Ama çocuklar sevince bu pek mümkün olmuyor, en iyisi kapalı bir dolapta dursun, çocuklar oradan alsın. İnsanın gözü görünce dayanamıyor o lezzete.
Canın tatlı istediğinde hurma yiyebilirsin canım. Ben de eve alacağım. 2 tane büyük boy hurma yiyince insanın canı tatlı birşey yemek istemiyor. Meyve ve kuru meyveleri süt ile tüketmek de şekerin yağa dönüşmesini önleyebilmek adına faydalıymış. Dr. Ayça Kaya da yazmış kitabında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?