Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

PAZARTESİ TARTISI 23 NİSAN
CUMA/P.TESİ

gokce41 >>58,2>>
Alemin delisi >> 64,1>>64
Ezgi osman >>77,1>76,4
gezegenfeza >>70,7>>71,4
miyaww__ >>86>> banned
Zhre_ >> 100>> 100,6
Dino1isi >>67,9>>69,2
hayal114 >>81,6>>
Sekerportakalimm >>65>>64,9
guziss35 >> 75,2>>
bluedolphin >>84,1>>
@gokce41
@hayal114
@guziss35
@bluedolphin

kızçelerim kilonuzu bildirin

Afiyet olsun canım
Neyseki biz reçel çok sevmiyoruz
Ayda yılda bir misafir ıçin alırım oda ziyan olur.
Ama nutella kavanoz kavanoz biter.
Neyseki onuda en aza indirdim
Evde hiç yemiyorum. Buzdolabının en dibinde bir vişne reçeli kavanozum var, misafir gelince misafirlere ikram ediyorum.
Dün kahvaltımı dışarıda yaptım. Kahvaltı tabağında bal ve vişne reçeli vardı. Şekerim düşmüş gibi halsiz hissediyordum kendimi. Reçeli özellikle yedim belki biraz kendime gelirim diye.
Nutella çok lezzetli bir şey, insan özellikle adetli olduğu günlerde karşı koyamıyor. Sanırım en iyisi evde bulundurmamak.ç
Ama çocuklar sevince bu pek mümkün olmuyor, en iyisi kapalı bir dolapta dursun, çocuklar oradan alsın. İnsanın gözü görünce dayanamıyor o lezzete.
Canın tatlı istediğinde hurma yiyebilirsin canım. Ben de eve alacağım. 2 tane büyük boy hurma yiyince insanın canı tatlı birşey yemek istemiyor. Meyve ve kuru meyveleri süt ile tüketmek de şekerin yağa dönüşmesini önleyebilmek adına faydalıymış. Dr. Ayça Kaya da yazmış kitabında.

23 Nisan 2018
Pazartesi günü menüm G gokce41

SABAH:
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim esmer ekmek

ARA ÖĞÜN:
1 fincan Türk kahvesi

ÖĞLE:
6 can eriği
6 çilek
1 bardak kefir

AKŞAM:
Tas kebabı (100 gr)
2 y.k. bulgur pilavı
5 yemek kaşığı z.yağlı biber yemeği

Zre_
Su: 2,5 lt
Spor: -

Bugüb sabah tartıldım arkadaşlar.
Cuma günü ile aynı kilom:
84,1 kg
Spor yapamadım. Rahatsızlık atlattığımdan olsa gerek enerjim çok düşüktü. Şekerim düşmüş gibi bir halsizlik vardı üzerimde.
Hatta evde uyudum öğle saatlerinde dün ve bugün. Hani çeçe sineği ısırdı derler ya, öyle aynen, devamlı uykum var.
Bahar yorgunluğunun da etkisi olsa gerek.

Bazı dönemlerde kendimi durduramıyorum,durdurmak için cabada gösteremiyorum.malesef 2 gündür böyleyim.insallah en az zararla atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…