Komşu bana yemek yollamıştı tabağı boş gitmesin diye tatlı yapmak istedim sonra pis boğazım geldi aklıma gidip marketten luppo aldım 6 tanesini apartmanda oyun oynayan çocuklara 4 tanesini de yMashaAllah canim, ben istesem yaparimda ilgimi pek cekmiyor, ben daha cok seker hamurlu pastalar yapmayi seviyorum ve resim cyapmayi elimde yatkin ama hobby olarak tabii
@miyaww_
Evet kaptanimiz nerde yaKızlar kaptan bizi terletti galiba
Yarın hepimiz için başlangıç olsun
Başta ben kimse kaçamak yapmasın
Haklısın annemÇocukları küçükken severim
Şimdi kazık kadar oldular
Koca adam sever gibi hissediyorum
Onlar beni sevsin ben onlardan ufagim
hobby edinmek çok güzel devam etMashaAllah canim, ben istesem yaparimda ilgimi pek cekmiyor, ben daha cok seker hamurlu pastalar yapmayi seviyorum ve resim cyapmayi elimde yatkin ama hobby olarak tabii
Ay ben sonda yazani yeni gordum, ben daha cok klipteyimtamda miyaww 'ın yazdığı saatler
Haklısın annem
Sende spor yap squat vukuat ne varsa yapBasit yazma yapıyorum ama zor olanları yapmıyorum. Çünkü sıkıya gelemiyorum.
Sabrım kalmadı
Kendimi bulursam olurSende spor yap squat vukuat ne varsa yap
Buda güzel spor benceKendimi bulursam olur
Mesela yarın sabah mantı yapmaya gidecem
Sonra gelip eşimle büyük oğlumu kaldıracam devlet dairesinde işleri var.
Sonra küçük oğlumla doktora gidecem(yürüyerek )
Gelince kahvaltı yapacaz
Mutfağı belki toplar belki toplamam devam mantıya giderim.
Gelince ev işi yemek yaparım
Akşam oturduğum yerde(oturursam) uyuklarım
evet canımcım aklımdamoni bir oylama var ya ona katilmiyor muyuz kaptanim mezun uyelerle ilgili
Fırsatım olmadı evde degıldım 6 da da yola cıkıyorum istikamet amasyaNapiyonuz kizlar ne bu sessizlik yaaa
gezegenfeza
@bleudolphin
@ezgiosman
@Dino1isi
moni
@hayal114
Candysisters
zezeozge
@miyaww_ miyawimmmm don geri noolursunnnmuge anliya cikacam :)
Geçmiş olsunAdıyamanda depremdepremm bizde hissettık esım uyandırdı deprem oluo dıe ben kndıme gelene kadr dprem bitti offf çok korkuyrum dpremden yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?