Canımmoni 'şim ve kızlar.
Bir süre aranız da olamayacağım. Sınavım var ve hazırlamam gerek. Artık. Servisde sabah akşam ders çalışmam gerekiyor. Çünkü başka vaktim yok
Hepiniz nasıl beslenmeniz gerektiğini biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Bol sebze
Dino1isi herşeyi cacikla yersen bu iş tamamdır
Aç kalarak kilo verilemeyecegini E Ezgi osman göstermiştir
Düşük kalorili beslenme hayatınızın 1 parçası olmasın. Kısa sürede kilo verdirir ama uzun vade de metabolizmanızı bozar. Takıldığınız dönemlerde en fazla 3 günlük düşük kalorili diyet yapın. Mümkünse ayda 1i geçmesin.
Şimdilik hoşçakalın. Sağlıklı beslenen.
Sınavlardan sonra görüşürüz
Ne oylamasiki merak ettim
Tabiki özledik
Çok geçmiş olsun Allah korusun hepimizi
Hoşgeldin ne oldu birden gittin
Ne oldu ki anlamadım pasif yazıyordu birden giymişsin canımhoş geldin
Ozledik tabiiiki
Günaydın kızlar @miyaww hoşgeldin canım özledik tabii kii bi daha gitme
ooo kimleri goruyorum :)
geçmiş olsun kuzum.Adıyamanda depremdepremm bizde hissettık esım uyandırdı deprem oluo dıe ben kndıme gelene kadr dprem bitti offf çok korkuyrum dpremden yaa
AyşemmmCanımmoni 'şim ve kızlar.
Bir süre aranız da olamayacağım. Sınavım var ve hazırlamam gerek. Artık. Servisde sabah akşam ders çalışmam gerekiyor. Çünkü başka vaktim yok
Hepiniz nasıl beslenmeniz gerektiğini biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Bol sebze
Düşük kalorili beslenme hayatınızın 1 parçası olmasın. Kısa sürede kilo verdirir ama uzun vade de metabolizmanızı bozar. Takıldığınız dönemlerde en fazla 3 günlük düşük kalorili diyet yapın. Mümkünse ayda 1i geçmesin.
hoşgeldinnnCanlarrrrrrrrrrr.. ❤❤❤❤❤❤❤
Ben geldimmmm.
Sizi özledimmmm. ❤❤
ama yapmayın böyle sanki geri gelmeyeceksiniz gibi oluyor korkuyorumm
❤❤❤
Hoşbuldummm. Polemiğe girdim canım 1 gün banlandım geldim. ❤❤
❤❤❤
Hoşbuldum canımmmm. ❤❤
Kimleri?
conom bonom.
hoşgeldinnn
ama yapmayın böyle sanki geri gelmeyeceksiniz gibi oluyor korkuyorumm
Hoşgeldin canim
Hoşbuldummmm. ❤❤
Canımmm gitmicem inşallah bi yere.❤
Sende hoşgeldin kaptan pazar yokum yazdın dünde yoktunhoşgeldinnn
Hoşgeldin canim
Sınavında başarılar canm ya ben kilo almadım kiiiii ödem olmuşum Çünkü 4 gün önce 77.1 çıktığım tartıda bu gün 76.2 yimmmm yuppiCanımmoni 'şim ve kızlar.
hoşbuldum, buralar sessiz olunca hissettiğimi hissedin diye pek gelmiyorum.Sende hoşgeldin kaptan pazar yokum yazdın dünde yoktun
alışın alışın belki böyle olur hep.Kaptanim kusmuyuzz
Bak ilgisizlige Alisik degiliz haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?