Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi geceler kizlar 1 saat önce geldim,biraz esimle ve cocuklarla sohbet ettik,esim yatti,cocuklarida odalarina postaladim
bende az oturup yatacam,pilim bitti resmen sarj olmam lazim

gelelim meshur su orucuna.
önce dr kontrolü ve onayi olmasi gerekiyor.
onay cikarsa tam baslamadan 1 gün öncesi cig sebze yenmesi lazim.
ve ayni gün aksam bagirsak temizligi yapmak gerekiyor.
sabah kalkinca güzelce niyet etmek lazim buda manevi yönü.
her saat basi 1 bardak su icmek gerkiyor.
benim dr salatalik, limon, ve nane yada maydanozlu detoks suyu yapmami söyledi.
her sabah yarim salatalik yarim limon ve 1 avuc naneyi 2 lt lik sürahiye koydum. üstünü suyla doldurdum.ssat basi bu sudan ictim.
sabah, ögle ve aksam yarim su bardagi meyva suyunun üstünü sade suyla doldurup yemek niyetine bunu ictim.
tabi ben sabah yapmadim cünkü yine ilaclarimi multivitamin tabletle iciyordum.ondaki seker bana yetiyor zaten.
2. günden itibaren her sabah yarim cay bardagi balli limonlu su yapip iciliyor.
her 4. gün tekrar bagirsak temizligi yapiliyor
her sabah kalktim seker ve tansiyonumu ölctüm.
her hafta basi sabahtan gittim kan degerlerime baktirdim.
23. günün aksamina dogru dr gittim.
doktorun söyledigi
iyi olacagini biliyordum,bu kadarini bende beklemiyordum oldu
onu duydumya 2. sefer dünyalar benim oldu
ilkide bu su orucunu kime söylediysem öyle sacma sey olurmu, su orucu deyil ölüm orucu o,. demelerinin ardindan benim dr ben biliyorum yapabilirsin demesiydi.
bir arkadas yazmis simdi hatirlamiyorum,gecmiside okuyamiyorum acliga 15 gün dayaniliyor diye
ben 40 gün diye biliyorum onu.
yani canlar, ben cok memnun kaldim,keske cesaretim olsa tekrar yapabilsem.sonrasi cok önemli. yemeye baslayinca cok dikkat etmek gerekiyor.beni zorlayan kismi burasi oldu.ben su orucunu bitirdikten 3 gün sonra bayramdi ve biz sehir disindaki akrabalara gitmistik.
evde olsam otur kalk dikkat edredim ama baskasinin evinde olmuyor.döndükten sonrada daha düzelemedim ve 4 5 ay sonra eski kiloma geri döndüm
77,5 kiloyla baslayip 67 ye düsmüstüm
aklima gelenler bunlar
sormak istediginiz bisey varsa cevaplarim

Hangi doktor verdi canım bunu sana
Bende yillar once aidin salihin talebesine gitmistim banada vermisti ama 3 gun dayanabildim.sonra esim böyle sacma sey olurmu diye biraktirmisti.bence bana kiyamadi

G gokce41
sabah
1 kupa multivitamin

almased

kahvalti
1 kk peynir
3 kuru erik
2 orta boy domates

ara
firsat yok

aksam
2 kücük kuru biber dolma 1 sarma
2 kasik kisir
2 kasik salata
1 kasik yogurtlu mor lahana
1 minik su böregi
1 dilim pasta

Zre_
1.5 lt su
1 lt yesil cay
2 kupa kahve
6 kupa siyah cay
spor yok ama sabah camide kostur
gel evde kostur
bohcaya gittim ordada oturmadim servise buklasiga baktim, arada caylara baktim.
en son ev sahibi evi toplarken yardim ettim
evde 1 saat bisiklet sürerim derken sohbet muhabbet dahada canim istemedi
zaten ayaklarimin alti yaniyor
bide 5 te kalkip esimi ise gönderecem

Hangi doktor verdi canım bunu sana
Bende yillar once aidin salihin talebesine gitmistim banada vermisti ama 3 gun dayanabildim.sonra esim böyle sacma sey olurmu diye biraktirmisti.bence bana kiyamadi
almanyadayim canim doktorum türk pek ünlü deyil,taniyacagini sanmiyorum
kizimin gittigi doktorda türk oda öyle seylerle ugrasmayin demis

almanyadayim canim doktorum türk pek ünlü deyil,taniyacagini sanmiyorum
kizimin gittigi doktorda türk oda öyle seylerle ugrasmayin demis
Aslinda oruc tutmak bagisikligi kesinlikle güçlendiriyor.buna inaniyorum ama yapamiyorum basim ağrıyor uzun acliklarda yapabiliyorsan tebrik ediyorum. Bide sanirim bahar aylarinda yapilirsa daha iyi olur diye hatirliyorum

oyyy o ne oyle yaaa. hic gerek yok bence.

Aslinda oruc tutmak bagisikligi kesinlikle güçlendiriyor.buna inaniyorum ama yapamiyorum basim ağrıyor uzun acliklarda yapabiliyorsan tebrik ediyorum. Bide sanirim bahar aylarinda yapilirsa daha iyi olur diye hatirliyorum
Kesinlikle katılıyorum ama dediğim gibi kolay kolay yapabileceğimi sanmıyorum

Bu hafta en büyük hatam sporumun az olmasıydı.
Günde 30 dakika yürüyüş yeterli olmuyor, yağ yakımı kas artışı ve sağlıklı kilo kaybı için diyetle birlikte gün içinde daha aktif olmam, kardiyo+bölgesel egzersiz yapmam gerekli.
Bu haftaki başarısızlığımın nedeninin bu olduğunu düşünüyorum kaptanım moni
Bunun dışında akkıma bir şey daha geldi. Diyetisyenime de danıştım.
Kendimi çok halsiz hissettiğim bir dönemdi, Pharmaton multivitamin içmeye başlamıştım.
Vitaminlerin diyet sürecinde iştah açtığını söyledi.
Her gün düzenli vitamin kullanmayıp, arada bir içeceğim.
Sevgilerimle. Mutlu Pazarlar.

Ay yo yoo birşey sormuyorum sadece su ile ben yapamam valla açlıktan insanlara saldırınım
Senin için işe taramasına çok sevindim

Günaydın kızlar uyu uyan yollarda bebekle birde belim agrıyor ben şimdi biraz daha dinlenilen uykusuz kalınca mideme vuruyor çünkü hiçbirşey yiyemiorum önümüzden yatmam lazım

Hmmmmm.

Bu kadar detaylısını bilmiyordum abla ben. Çiğ sebze olayını falan hiç bilmiyordum.
Doktorun onay vermesine şaşırdım.
O dediğim abla bana musallat oldu resmen anlatacam anlatacam diye. Bi dinlesem mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…