Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar akşamüstü dişarı çıktık ve çok koru ayağımı burktum şükür kırık yyok ama incilmiş baya

Canımmmm sana ne olduu
Geçmiş olsunn.

Ablamm amiinnn. ❤❤
Anneler günün kutlu olsunn

Gecmis olsn canim

zezeozge
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun kuzum daha iyisi dir umarım

miyaww__

İyi dilekleriniz için sağolun kızlar dün gece bayanları geçti ağrısından Şimdi biraz basabiliyorum şükür herşeyin başı sağlıkmış tekrardan anladım

Bugunki menum:
Sabah 1 kepekli ekmek
1 kk peynir
Sucuklu yumurta
Yarim domates

Ara yok

Oglen yok

Ara
Yarim saç ekmegi yesil soganli
1 bardak kahve

Aksam yemegi
1 ananasli tavuk gogsu (100gr)
Yesil fasulye haslama
Az patates

Son ara
1 brdk filtre kahve
1 elma

Su: 2 bucuga tamamlicam
Adimlarimida aksama yazarim

moni

Merhabalar,
Perşembe günü öğleden sonra otobüsle Ankara'dan İstanbul'a gittik. Bir akrabamızın düğününe katıldık ailecek. Hem Anne tarafımdan, hem Baba tarafından akrabalarımla hasret giderdim. Çok güzel bir haftasonu oldu. Düğün günü ve ertesi günü çok yoğun geçti, mesaj yazamadım hiç. 1 saat kadar evvel yine otobüsle İstanbul'dan Ankara'ya döndük.
Bugün yediklerimi yazayım
G gokce41

13 MAYIS, PAZAR GÜNÜ MENÜM
KAHVALTI:
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
2 ďilim ekmek
(SAAT: 14:00)
1 fincan sade nescafe
(SAAT: 16:00)
1 kaşarlı tost
AKŞAM YEMEĞİ:
Sahanda yumurta (2 yumurta ile)
4 zeytin
Domates
1 şeftali

*SU: Gün sonuna kadar 2 lt'ye tamamlarım Zre_

Merhabalar,
Bir akrabamızın düğünü vardı.
Perşembe günü öğleden sonra otobüsle Ankara'dan İstanbul'a gittik. Bugün otobüsle İstanbul'dan Ankara'ya döndük. Menümü yazamadım C.tesi günü.

12 MAYIS, CUMARTESİ GÜNÜ MENÜM @gokce41
KAHVALTI:
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
2 ďilim ekmek
(SAAT: 13:00)
1 fincan Türk kahvesi
(SAAT: 15:00)
5 adet can eriği
1/2 simit
AKŞAM YEMEĞİ:
Izgara köfte
3 y.k. yoğurt
4 y.k. piyaz
1/2 tırnak pide

*SU: 2,5 lt Zre_

İyi geceler herkese biraz geç bir saat sanırım herkes uyumuştur ama selam vermek istedim
2 sene önce yarışlardaydım ama izinle ayrıldım. Ayrıldığım zaman 58 kiloyken şimdi 67 yi gördüm bu sabah 66,5 olmuş. Tekrardan dönmeye çalışıyorum foruma ve yarışlara. Şimdilik takımda üye alımı yokmuş ama @moni nin daveti ile motivasyon için geldim aranıza kabul ederseniz
Ben de bu sürede devamlılık gösterip motive olmaya çalışırım çünkü tekrardan sağlıklı yaşam düzenine geçmek kolay olmayacak benim için Az sonra katılım formunu da doldurup paylaşacağım herkese tatlı rüyalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…