Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yeni üyelerin katılım formu:

ADINIZ: MorVampirella
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ:156
KİLONUZ:66,5
HEDEF KİLONUZ:58
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 2 sene önce 7. takımdaydım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Verdiğim kiloyu korumamak + öğrencilik hayatının getirdii düzensiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Birçok nedeni var sağlıklı olmak, elbise alırken bu kadar düşünmemek, istediğim gelinliği giyebilmek, ileride kilolu bir gebelik yaşamamak ... daha birçok sebep
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Yakın zamanda üniversiteden mezun olacağım ve şu sıralar hem staja gidiyorum hem finallerime hem de kpss ye çalışmaya çalışıyorum. Bu devamlı çalışma düzeni ve stres bende yeme isteği yapıyor bu da beni daha kötü etkiliyor. Henüz hala öğrenci evinde olduğum için her gün onu yapayım bunu yapayım durumu olamıyor olabildğince dikkat etmeye çalışıyorum. Merak edip sormak istedikleriniz olursa yazarım, şimdi ne yazsam bilemedim daha. Sanki çok bile konuştum

Çok sagol abla senınde anneler gunun kutlu olsunnn amiiiinn

Hoşgeldin aramızaaa

Hosgeldinn Iyiki geldinnn

Bende zuhre ama zehrada diyebilirsin zhre_ diyebilirsin
Hollandada yasiyorum, buraya 108.3 kgla katildim, simdiyse 100.5 kgim. Ben aslinda kendimi bildim bileli tombiktim ama 2 hamilelik sonrasi vs vs 100lulere geldi dayandiydi.
Baska ne desem bilemedim suan : D
Memnun oldum.

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin aramıza :)

Afyonum patlasın dinleyeceğim canın :)

Hosgeldinnn

Ben de nurcan.kisaca nurci diyebilirsn
Hamilelik kilolalrimi vermeye calisiyorum.suan dogum iznindeyim ve ramazandan sonra ise basliyacam.5 kilom kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…